Andreea Mantea vorbește, pentru prima dată de la despărțire, despre relația cu Cristi Mitrea

Andreea Mantea este vedetă de televiziune și mamă. Sunt două joburi total diferite, care presupun, fiecare în parte, implicare 100%. Iar Andreea reușește să le îndeplinească pe amândouă remarcabil. Este ea o super-woman? Mai ales că, să nu uităm, este, totuși, mamă singură și mereu prezentă în viața fiului său. Despre cum reușește toate acestea, dar și despre relația pe care o are în prezent cu tatăl copilului ei, Andreea vorbește într-un interviu acordat Revistei VIVA!

REVISTA VIVA!: Când spui Andreea Mantea, următorul cuvânt care-ți vine în minte este Wowbiz. Povestește-ne un moment din culise, care te-a marcat și pe care nu l-am văzut la TV…

Andreea ManteaPentru că sunt un fan înfocat al serialelor turcești, iar mai nou, „Exatlon', se întâmplă destul de des să intru în platoul „WOWBiz' pe ultima sută de metri, alergând și gâfâind în picioarele goale și cu pantofii în mâna. Așa îmi încep eu fiecare seară, la „WOWBiz'. Stau până în ultima clipă și urmăresc serialul sau episodul „Exatlon', ori în cabina de machiaj, ori pe holurile televiziunii. De ani se zile se întâmplă așa, sunt recunoscută pentru asta printre colegi. Dar deja s-au obișnuit cu mine. J

Cum te înțelegi cu Victor Slav? El are mai puțină experiență în zona emsiunilor de genul Wowbiz, l-ai ajutat să se integreze? Cum decurg ședințele' voastre?

Relația mea cu Victor Slav este extraordinară, încă de când a venit în familia Kanal D. Nu i-a luat foarte mult timp să se acomodeze, ședințele de redacție decurg foarte bine, se implică total și cred că facem o echipă perfectă la WOWBiz'. Dovadă stau și cifrele pe care le înregistrăm ca lideri de audiență aproape în fiecare ediție.

Până să ajungi la recunoașterea profesională de azi, ai traversat niște etape… Regreți vreo decizie luată în trecut, de exemplu faptul că ai pozat în Playboy?

Nu regret nimic din viața mea de până acum! Chiar dacă au fost unele decizii pripite sau mai puțin bune, toate acestea au fost luate, la acel moment, cu gândul că am procedat bine. Dacă am realizat mai târziu că am greșit, era tardiv, așa că am încercat să fructific' greșeala respectivă și să încerc să merg înainte. Din greșeli învățăm; toată viața până la adânci bătrâneți.

Dar în dragoste regreți vreo decizie? Ce nu ai mai face niciodată dacă ai putea da timpul înapoi? Ce ai tolerat și nu ai mai face-o?

Cumva, când este vorba despre tine, atunci când simți și trăiești dragostea, nu mai judeci la rece și te lași purtat de sentimente; te arunci cu sufletul înainte. Îmi pare rău de anumite situații, dar nu aș spune că regret ceva anume. Sunt foarte multe lucruri pe care nu le tolerez, dar minore. Aș schimba anumite lucruri, dar deciziile importante nu le-aș schimba pentru nimic în lume pentru că m-au făcut omul de astăzi. Și îmi este foarte bine, extrem de bine.

În ce măsură ți-a schimbat celebritatea viața? Îți e dor uneori de perioada în care nu te cunoștea lumea și nu îți era monitorizată fiecare mișcare?

Este plăcut să ai intimitatea ta și  să nu trebuiască să ai o grijă în plus, pentru că altfel riști să fii judecat pentru anumite acțiuni. Nu pot spune că celebritatea este un impediment major. Viața mea s-a schimbat foarte mult, îmi place că am ocazia să stau de vorbă cu cât mai mulți oameni, fie pe rețelele sociale sau pe stradă. Cumva simt că am foarte mulți prieteni și asta mă face să mă simt un om foarte bogat, chiar dacă ei mă cunosc de la televizor sau din presă.

Ce sfat i-ai da unei tinere care speră ca, într-o zi, să îți ia locul?

Este imposibil să fii Andreea Mantea. J Fiecare om este unic în felul lui. Uite, și eu mi-am dorit să am vocea Christinei Aguilera sau să pot cânta la pian precum Alicia Keys, dar nu s-a putut. Suntem unici și nu trebuie să tindem spre a fi la fel ca cineva, să copiem pe cineva pentru că riscăm ne pierdem identitatea. Avem o singură viață și trebuie să o trăim cu naturalețe, așa cum ne place și așa cum suntem noi construiți. Pe fiecare tânără care își dorește să facă ceva o idemn să lupte până își împlinește acel vis, dar cum vrea ea, fără a copia pe cineva sau a urma o rețetă' a succesului. Fiți cât mai naturale, fiți voi pentru că eu așa am avut de câștigat în viață.

Care a fost cel mai greu moment pentru tine, pe plan profesional, pana acum?

Cele mai grele momente sunt acelea în care trebuie să iei anumite decizii legate de proiectele în care ești implicată. Evident, am avut și eu astfel de momente grele, de cumpănă, pentru că nu știam ce să aleg exact. Îți este teamă să nu faci alegerea greșită. Important este că te gândești că tot ce faci este de dragul telespectatorilor și speri ca ei să îți respecte munca, să le placă ce faci, să te urmărească, să fie alături de ține. Cred că am făcut alegeri bune pentru acum.

Telespectatorii îmi demonstrează asta prin numărul mare care îmi sunt alături…

Care a fost cel mai greu moment din viata ta si cum ai trecut peste?

Au fost mai multe momente grele, ca în viață fiecărui om. Nimeni nu este scutit de ele și fac parte din viața noastră. Important este să gândim pozitiv, și asta este un lucru care mă caracterizează, și să trecem peste aceste momente, luându-le ca parte din experiența de viață. Vedetă sau nu, cu toții avem parte de supărări.

Ești mamă singură, iar asta înseamnă un full time job. Cum reușești să te descurci fiind și o femeie de carieră? Cum îți împarți timpul, cine te ajută?
Am avut o perioadă mai încărcată, pentru că avem cele două proiecte în același timp, unul care presupunea deplasări în țară. Într-o primă fază, mi-am imaginat că aș putea să-l iau pe David cu mine, dar apoi mi-am dat seama că ar fi extrem de complicat și obositor. Acum lucrurile s-au simplificat și am timp să stau cu David în weekend.

Sunt foarte organizată și reușesc să mă împart între cele două planuri ale vieții mele. Întreaga zi și weekendurile îi aparțin lui David, iar serile le dedic în totalitate emisiunii „WOWBiz', de luni până joi. Am ajutor pentru acele momente în care sunt la muncă, dar chiar și așa sunt „conectată' la tot ceea ce face el.

Ți-ai mai dori copii în viitor sau, mai bine zis, David își dorește frățiori? (Știm că nu îi poți refuza nimic!)

Sunt momente și momente. Sunt unele în care clachezi, ești obosită și te gândești că unul este suficient. Dar când îl vezi cât este de dulce, de drăguț, te gândești că îți mai dorești unul. Cumva îl las pe Dumnezeu să decidă pentru mine, la fel că în cazul lui David. Dacă îmi e scris să mai am unul, cu siguranță va fi o bucurie. Dacă nu, nu. Nu-mi fac planuri în acest sens.

Și dacă tot am adus vorba, în viața ta există acum un bărbat special? (E modul nostru delicat' de a te întreba dacă l-ai găsit pe Prince Charming.)

Prefer să țin viața personală departe de ochii publicului.

După o perioadă destul de dificilă, în care tatăl lui David a lipsit din viață voastră, lucrurile au început să se așeze… Cum decurg întâlnirile dintre David și tatăl lui?

Întâlnirile lor sunt absolut normale, că între un tată și fiu. Sunt frumoase, sensibile, haioase. Petrec timp de calitate împreună.

Ai prezentat două emisiuni despre nunți… Îți dorești să fii mireasă, să ajungi la altar? Te-ai gândit cum ar arăta nunta perfectă pentru tine?

Da, mi-am imaginat cum ar fi, ca orice fată. Firește că și eu mi-am imaginat cum ar fi rochia de mireasă și cum să fie nunta. La un moment dat, mi-am dorit o nuntă cu foarte multe tradiții, pentru că avem tradiții atât de frumoase în țara noastră! Am avut momente când mi-am imaginat o nuntă la care să fim doar eu, mirele și preotul. Pe măsură ce evoluezi, lucrurile sau perspectivele se schimbă.

Acum cred că uniunea dintre doi oameni este ceva atât de unic și de intim… Așa că acum mi-aș dori o nuntă cât mai intimă.

Viața ta pare una ideală, acum. Ai un copil superb, o carieră în televiziune la care aspiră multe femei… E ceva ce simți că îți lipsește, momentan?

Absolut nimic. Sunt fericită pentru ceea ce am. Nu vreau să-l mânii pe Dumnezeu cerând tot felul de lucruri absurde. Viața mea este completă în acest moment. Am tot ce-mi trebuie și toți oamenii dragi mie alături, așa că toate celelalte sunt doar amănunte.

Care este cea mai mare temere a ta, Andreea?

Cumva mi-e teamă să nu-L supăr pe Dumnezeu, să nu-și întoarcă fața de la mine și să-mi ia ceea ce am azi. Îmi e frică de boală pentru că văd atâtea cazuri crunte. Sănătate este ceea ce îmi doresc.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton