Andreea Marin are un look nou: „Tuns, vopsit și aranjat...”. Cum arată acum vedeta

.

Andreea Marin are un look nou. Andreea Marin nu are nevoie de vreo descriere, fiind una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi din țară, care se bucură de mare succes de ani și ani de zile pe plan profesional. Își ține fanii la curent cu fiecare întâmplare din viața ei pe rețelele de socializare, astfel că recent a surprins pe toată lumea când s-a afișat cu noul ei look! Iată cum arată după ce s-a tuns și s-a vopsit!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Andreea Marin este una dintre vedetele showbiz-ului românesc care reușește să cucerească de fiecare dată cu prezența sa. Atrage toate privirile și la 49 de ani, vârsta fiind doar un număr pentru ea la cât de bine arată. Și nu, aici nu ne referim doar la silueta demnă de invidiat după ce a slăbit considerabil, ci și la trăsăturile ei frumoase pe care și le-a păstrat de-a lungul anilor.

whatsapp-image-2024-07-18-at-17.28.40-2whatsapp-image-2024-07-18-at-17.28.40-2

Citește și: Andreea Marin, despre lupta ei cu depresia: „A fost anul în care Mădălina Manole și-a luat viața din pricina depresiei și acela a fost semnalul de alarmă pentru mine'

Citește și: Andreea Marin a rămas fără lucrurile moștenite de la mama ei. Bunurile i-au fost furate. „A fost prinsă persoana și am rugat-o foarte mult să îmi dea lucrurile acelea înapoi. Le vânduse deja”

Citește și: Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au dat uitării scandalurile de dragul celor doi băieți: „Las lucrurile să vină de la sine. Comunicăm, dar acum copiii au crescut și…' / Afaceristul este în vacanță cu ei și familia sa

Citește și: Jador s-a înscris la doctorat, dar a renunțat. De ce a ales să facă muzică: „Mi-am dat licența în 2017, am terminat masterul în 2019, m-am înscris la doctorat tot în 2019″

Andreea Marin are un look nou

Recent, Andreea Marin și-a surprins marea comunitate de fani din mediul online cu mai multe fotografii de la un salon de înfrumusețare. La scurt timp, vedeta a publicat și rezultatele, moment în care toți cei care o urmăresc au complimentat-o pentru cât de frumoasă este, dar și cât de bine o prinde noul look. Ei bine, nu este o transformare, ci mai degrabă un refresh, asta fiindcă și-a reîmprospătat culoarea părului, și-a luat din vârfuri și s-a coafat!

'Tuns, vopsit și aranjat, să înceapă cu bine prima filmare a săptămânii', a scris ea, în dreptul imaginilor cu noul look.

La scurt timp, cei care o urmăresc pe Instagram au copleșit-o cu aprecieri și complimente.

'Sunteți modelul de femeie care înaintează în vârstă natural și frumos', 'Foarte frumos, îmi place mult! Superbă', 'Ce frumoasă ești, Andreea', 'Ce este simplu este și frumos', sunt doar câteva dintre comentariile primite la postare.

Andreea Marin a slăbit 20 de kilograme

Anul 2024 este anul schimbărilor pentru Andreea Marin, care înainte de acest look frumos, a avut ambiția de a reveni la silueta din liceu. Vedeta a slăbit 20 de kilograme într-un timp destul de scurt, astfel că acum se bucură de o siluetă demnă de invidiat și poate să împartă hainele cu fiica sa adolescentă, așa cum chiar ea a declarat.

„Am crezut că să fie foarte greu să pierd 20 de kilograme, îmi pusesem în minte să ajung ca în liceu. Într-un an, pas cu pas, slăbind 1 kilogram, 2 maxim. Eu nu am făcut excese, am ascultat de nutriționist. Am urmat pe etape diverse diete progresiv, astfel încât să-mi învăț corpul cu o nouă viață.„, a declarat Andreea Marin pentru Spynews.ro

Andreea Marin nu mai ține dietă după ce a slăbit 20 de kilograme

În procesul de slăbire, Andreea Marin și-a schimbat radical stilul de viață și a optat pentru un mod sănătos de a se alimenta. Acum, după ce a ajuns la silueta dorită, vedeta nu mai ține diete, ci doar are grijă ca totul să fie echilibrat, de la mâncare și până la sport.

'Nu mai țin nicio dietă, acum am intrat într-un ritm normal de viață, pentru că am ajuns la greutatea dorită, nu am de gând să țin diete toată viața, dar trăiesc moderat. Corpul meu s-a învățat cu asta, nu mi se mai pare ceva greu. Mănânc porții mai mici, mănânc un singur fel la masă, nu amestec de fapt și totul este bine. Fac și sport de două ori pe săptămână, pentru menținere. Deci, se poate', a precizat moderatoarea pentru Spynews.ro, în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton