Andreea Marin-Banica, alaturi de copiii orfani in seara de Mos Nicolae

 Adina Rosetti
.

Seara de 5 decembrie a fost una speciala pentru sute de copii din mai multe centre de plasament, care au venit plini de speranta la Cinema City Cotroceni, unde Mos Nicolae le-a oferit multe daruri, au vazut Ho Ho Ho 2 – O Loterie de Familie, iar actorii din film au facut poze cu ei si au impartit autografe.

 


 

 

Alaturi de Andreea Marin Banica, Dragos Bucur, Dana Rogoz, Anca Turcasiu, Patricia Poslusnic si ceilalti copii talentati din comedia romaneasca de Craciun, la evenimentul caritabil de miercuri seara au mai participat vedete precum: Magda Palimariu, Alexandru Papadopol, Alina Chivulescu, Virgil Iantu, Elvira Deatcu, Majda Aboulumosha si Doinita Oancea.

 

Virgil Iantu

 

 

Cu sprijinul Fundatiei Salvati copiii, DeSilva, Loteria Romana si Carrefour Romania, sacul cu surprize de sub bradul impodobit a fost plin cu dulciuri, portocale si jucarii. Dupa ce Mos Nicolae a impartit cadouri tuturor micutilor prezenti si le-a ascultat dorintele pentru Craciun, ajutoarele acestuia i-au bucurat cu dansuri amuzante, jocuri distractive si cantecele vesele.

 

Mos Craciun a impartit cadouri copiilor

 

Andreea Marin Banica despre rolul din Ho Ho Ho 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton