Andreea Marin Banica crede in ”Viata dupa colectare”

 Revista VIVA
.

Dupa ce si-a dedicat ultimii ani campaniilor legate de drepturile copiilor si mamelor, Andreea Marin Banica a devenit cel mai recent suporter al proiectului „Viata dupa colectare'.

Vedeta a scris primariei de care apartine pentru a cere instalarea unor containere speciale pentru hartie, plastic si sticla in apropierea locuintei sale si ii incurajeaza pe romani sa procedeze la fel.

Andreea Marin Banica

„Ne dorim pentru copiii nostri aer curat, parcuri in care sa poata respira si alerga liberi, dar nu stim cu totii ca pentru fabricarea unei tone de hartie se folosesc minim 2 tone de lemn, adica sunt taiati 20 de copaci vigurosi. Prin reciclarea unei tone de hartie, insa, sunt salvati 17 copaci.', declara Andreea.

Andreea Marin Banica

Pana in 2013, Romania si-a luat angajamentul fata de Uniunea Europeana sa sporeasca procentul de deseuri valorificate pana la 60%. Romania se afla deocamata pe penultimul loc in aceasta privinta.

„Viata dupa colectare' este un proiect derulat de MaiMultVerde, CocaCola, cu sprijinul EcoRom Ambalaje. Mai multe detalii despre proiect, precum si testimonialele video, modelele de scrisoare si e-mail pot fi gasite pe www.viatadupacolectare.ro.
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton