Andreea Marin, după ce hoții i-au spart casa de două ori: "Iubitul meu deține o armă!"

 Dumba Gabriela
.

Andreea Marin și iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, au dezvăluit că și-au luat toate măsurile de protecție, după ce acum o săptămână le-a fost spartă casa din nou. Andreea Marin a lansat și un avertisment pentru hoții de case: iubitul ei are o armă și nu va ezita să o folosească dacă viața și proprietatea le vor fi puse în pericol.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Fostul consul Adrian Brâncoveanu, actualul bărbat din viața Andreei Marin, deține un permis de port armă, dar și o armă în casă, cu care se poate apăra la nevoie. Andreea a glumit și a spus că, dacă nu-și face treaba înainte câinele lor, hoții trebuie să știe că în casa lor există o armă ce va fi folosită la nevoie.

020817bfe508a5653b2bcbdb60a010bc020817bfe508a5653b2bcbdb60a010bc

„Adrian are permis port armă. El posedă din punct de vedere legal o armă cu care se poate apăra. Trebuie să te poți apăra în propria casă. Asta dacă nu îi prinde câinele nostru, Rocky, înainte, de fundul pantalonilor. E mai bine să nu te întâlnești cu el!', a declarat Andreea Marin, la emisiunea Exclusiv Vip, de la Prima TV.

Din fericire, Andreea Marin a instalat de mulți ani un sistem de securitate performant, iar ultima tentativă de spargere a fost un eșec total pentru hoți. Aceștia au declanșat sistemul de alarmă, iar firma de pază care monitoriza vila s-a deplasat la fața locului și a apelat numărul de urgență 112. Poliția a sosit la fața locului foarte repede.

Citeste si: Cum se înțelege Radu Ștefan Bănică cu frații lui și cu Andreea Marin: „Merg la ea în vizită pentru…”/ EXCLUSIV

Citește și: Radu Ștefan Bănică, totul despre relația cu tatăl lui:'Nu este ușor. De mic a trebuie să mă cenzurez'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a ajuns Radu Ștefan Bănică să participe la Te Cunosc de Undeva:'Abia terminasem Bac-ul și…'

„Ferestrele și ușile casei sunt securizate!'

Andreea Marin a făcut îmbunătățiri serioase și la sistemul de securitate al clădirii, care este unul foarte perfomant.

„Cu această renovare am schimbat ușile, sunt securizate, la fel sunt ferestrele. E cu totul alt sistem. E foarte greu să intri. O să-i dezamăgesc pe hoți, dacă se așteaptă să găsească mare lucru înauntru. Nu au reușit să intre în casă, au venit degeaba. Noi ne perfecționăm, o să facem un sistem de securitate și mai bun. Nu doar în zona noastră se întâmplă, în general în ultimele luni se tot dau spargeri. S-au făcut niște eliberări de după gratii mai devreme decât trebuia', a mai spus Andreea Marin.

Potrivit Click!, în 2018, Andreea Marin a făcut o investiție serioasă și și-a împrejmuit vila cu un gard din fier forjat și a montat camere de luat vederi peste tot. Iar toate astea după ce, în 2015, liniştea căminului i-a fost zguduită de nişte hoţi care au sărit gardul, au spart geamurile imobilului şi au furat bunuri de valoare.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton