Andreea Marin, despre lupta ei cu depresia: „A fost anul în care Mădălina Manole și-a luat viața din pricina depresiei și acela a fost semnalul de alarmă pentru mine”

 Miniosu Alexandra
.

Andreea Marin a făcut, recent, mărturisiri cutremurătoare despre lupta ei cu depresia. Celebra prezentatoare TV s-a confruntat cu această afecțiune în urmă cu mulți ani, dar, din fericire, a reușit să o învingă cu ajutorul specialiștilor. Se întâmpla în anul morții Mădălinei Manole. Iată cum a gestionat iubita lui Adrian Brîncoveanu acea perioadă grea și cum i s-a schimbat viața de atunci!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI!

Andreea Marin este de departe una dintre cele mai iubite și apreciate vedete din România. Pe lângă cariera ei spectaculoasă în lumea televiziunii, oamenii o admiră și pentru faptul că se implică în diverse cauze sociale. De-a lungul timpului, ea a discutat public despre subiecte sensibile, cum ar fi depresia, dezvăluind că inclusiv ea s-a confruntat cu această afecțiune, în trecut.

andreea-marin-1andreea-marin-1

Citește și: Andreea Marin și Adrian Brîncoveanu spun că destinul i-a adus împreună, într-un moment dificil pentru amândoi: „Sunt omul care nu crede în coincidențe”. Cum gestionează iubitul prezentatoarei celebritatea partenerei sale / EXCLUSIV

Citește și: Cum a schimbat-o pe Andreea Marin pierderea mamei sale: „Nu mi-am permis luxul de a plânge. Am fost supărată pe Dumnezeu' / Avea doar 9 ani când s-a petrecut tragedia

Citește și: Fiica cea mare a lui Adrian Mutu a terminat liceul: „Să nu lași pe nimeni să îți spună că nu poți. Te iubesc'. Imagini emoționante de la absolvirea Adrianei Mutu

Citește și: Oana Pellea a încheiat stagiunea cu un moment neplăcut, din cauza spectatorilor care au întrerupt de 3 ori spectacolul: „Se primeau mesaje, le vedeam chipurile luminate. Nu-mi place deloc să fac observație. Am fost nevoită să…”

Andreea Marin, despre lupta ei cu depresia

Îndrăgita vedetă și-a deschis sufletul în cadrul podcastului moderat de Bursucu și a vorbit pe larg despre perioada în care a suferit de depresie. Andreea Marin a povestit cum a resimțit acele clipe grele, dar și cum a reușit să se trateze de această afecțiune.

„Dacă tu nu știi când să te oprești, dacă ai luni de zile de nesomn. Ok, tu ai o motivație, că vrei să împlinești nu știu ce proiect, dar corpul are o limită. Și dacă nu îți asculți corpul, ajungi în punctul în care îți spune el stop forțat. La fel și cu mintea se întâmplă', a declarat Andreea Marin în podcast.

Cum s-a tratat Andreea Marin de depresie

Andreea Marin a vorbit cu această ocazie și despre regretata Mădălina Manole. Spune vedeta, decesul regretatei cântărețe a fost un semnal de alarmă pentru ea. Astfel, partenera lui Adrian Brîncoveanu a ajuns să ceară ajutorul specialiștilor.

„M-am tratat, așa cum medicul m-a sfătuit. Am fost și la psiholog, am fost și la psihiatru. Era o chestiune care evoluase deja, pentru că nu m-am dus la timp. În momentul în care ajungi să te gândești rău față de viața ta, înseamnă că nu mai ești la începutul depresiei. Da, te gândești că pui mai puțină povară astfel pe umerii celor dragi ție. Noroc că atunci a fost momentul în care mi-am dat seama că ceva nu e în regulă și am mers la un specialist.

Specialistul mi-a confirmat că despre asta este vorba. După ce am trecut eu prin ce am trecut și după ce m-am recuperat, am început să fac campanii pe această temă. Am considerat că nu e de joacă. În jurul meu au fost și oameni care și-au luat viața și am înțeles că trebuie vorbit deschis despre acest subiect. A fost anul în care Mădălina Manole și-a luat viața din pricina depresiei și acela a fost semnalul de alarmă pentru mine', a mai mărturisit ea.

Andreea Marin a fost în depresie după ce a născut-o pe fiica ei, Violeta

Andreea Marin a fost în depresie după ce a născut-o pe Violeta. Când fetiţa sa avea un an şi câteva luni, Andreea a trăit o cumplită depresie postnatală. Ba chiar era la un pas de a face un gest extrem. Din fericire, a reuşit să depăşească acele momente, este o femeie puternică. Ea a povestit mai demult despre perioada grea prin care a trecut. Pe atunci era căsătorită cu Ştefan Bănică Jr.!

„A fost o perioadă foarte grea. Ba chiar am ajuns în punctul în care să mă gândesc la un gest extrem, eu persoana atât de puternică în ochii celorlalţi. Eram într-o perioadă în care, din afară părea foarte bună, aveam un copil de un an şi ceva, casă, masă şi tot ce aş fi avut nevoie. Teoretic, nu aveam de ce să fiu tristă, dar fiecare om le ştie pe ale lui. A fost foarte greu, am ajuns să nu mai pot controla furtuna din mine, să mă simt foarte rău, deloc motivată să merg mai departe. A fost cumplit. (…)

Eram după o naştere şi am trăit această depresie postnatală. Desigur, erau şi nişte motive personale. În acea perioadă a avut loc şi pierderea Mădălinei Manole. Eu nu realizam că trăiesc o depresie, de obicei depresivul nu ştie şi nu acceptă să i se spună că asta trăieşte. I se pare că e arătat cu degetul şi că este privit ca un nebun. Nimănui nu-i place să i se pună o astfel de etichetă', a declarat Andreea Marin pentru Adevărul, în 2018.

Sursă foto: Captură video, Instagram

Vezi pe Libertatea rezultate Bacalaureat 2024 – notele pe județe publicate de edu.ro!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton