„Cea mai mare bucurie a unui părinte este să facă un pas în spate și să privească spre viitorul copilului său... o să predau ștafeta Violetei”. Andreea Marin e mândră că fiica ei lucrează ca voluntar de la 17 ani / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Andreea Marin și fiica ei, Violeta, au avut o apariție spectaculoasă la Gala Performanței și Excelenței. Cele două, mamă-fiică, au urcat pe aceeași scenă și au fost premiate pentru merite diferite. Vedeta a obținut o distincție pentru studio-ul deschis deja de ceva timp, iar fiica ei pentru activitatea pe care o are ca voluntar la un centru. Iată ce discursuri au avut în fața publicului!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS,AICI!

Andreea Marin și fiica ei, Violeta, au avut o apariție spectaculoasă la Gala Performanței și Excelenței. Acestea au participat împreună la Gala Performanței și Excelenței, a cărei amfitrioană este Adela Diaconu, de 13 ani. De altfel, vedeta a ținut să o felicite pe aceasta pentru faptul că reușește să țină ștacheta sus.

img-20231019-wa0032img-20231019-wa0032

Andreea Marin și fiica ei, Violeta, apariție spectaculoasă la Gala Performanței și Excelenței

Andreea Marin și fiica ei, Violeta, au fost împreună la Gala Performanței și a Excelenței care s-a desfășurat la un centru de evenimente din Otopeni, unde au fost premiate pentru meritele lor. Vedeta a mărturisit că ele nu prea sunt obișnuite cu laudele. Violeta, modestă din fire, susține că premiul obținut nu e meritat.

'Mulțumim tare mult. Noi nu prea suntem învățate cu laudele. E bine să știți lucrul acesta. Am crescut și eu și cred că am dat mai departe acest spirit al performanței obținute prin muncă, nu prin laude de zi cu zi. Așa că nu prea știe să facă față când e vorba de laude. Mulțumim. Vreau să întorc laudele, dacă pot să spun așa, pentru Adela și pentru ambiția și ideea ei, dorința de a ține ștacheta sus cu eleganță în privința acestei gale, de ani de zile. Îți mulțimim tare mult, Adela', a declarat Andreea Marin la Gala Performanței & Excelenței.

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, este voluntar la un centru pentru tineri

Adela Diaconu a ținut să îi întoarcă vedetei complimentele și a spus că Andreea Marin este un profesionist desăvârșit. Violeta a mulțumit pentru premiul primit și a ținut să precizeze că ea crede în ceea ce face. Fiica vedetei și a lui Ștefan Bănică este voluntar la un centru pentru tineri.

'Eu vă mulțumesc. Un profesionist desăvârșit, care ne onorează an de an. Sunteți acolo, în top. Felicitări. E un lucru minunat', a spus și Adela Diaconu.

Gala Performanței și a Excelenței este realizată de 13 ani de Adela Diaconu, fostă tenismenă și vedetă tv

'Mulțumesc. Și cum cea mai mare bucurie a unui părinte, până la urmă, este să facă un pas în spate și să privească spre viitorul copilului său… o să predau ștafeta Violetei.', a mai sups Andreea Marin.

'Mulțumesc din suflet pentru acest premiu. Nu mi se pare meritat, în sensul în care eu fac lucrurile pe care le fac pentru că eu cred, în cauza pentru care lucrez și apreciez atât de tare faptul că oamenii văd și se uită și sincer, asta-i tot. Mulțumesc din suflet pentru oportunitatea aceasta.', a declarat Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică.

Andreea Marin și fiica ei, împreună și la ambasada SUA

Andreea Marin este extrem de mândră de fiica ei, Violeta. cele două au fost prezente împreună săptămâna aceasta și la un alt eveniment care a avut loc la ambasada SUA.

'Dreptul e o cale minunată și sper să atingă ce își dorește, se pregătește intens acum. Nu avem în familie pe nimeni care să fi urmat această cale, așadar nu o pot ajutat decât susținând-o altfel decât prin cunoștințe în domeniu. Deși munca mea legată de drepturile omului e, totuși, o experiență de ajutor. Luna aceasta, eu și Violeta vom susține primul speech împreună, ca o ștafetă mamă-fiică, legat de drepturile fetelor și ale femeilor la nivel mondial, în cadrul unui summit organizat la Ambasada SUA dedicat femeilor. E un moment unic.', declara Andreea Marin pentru viva.ro, înainte de acest eveniment.

Foto: Alex Gâlmeanu, arhiva personală, Adela Diaconu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton