Andreea Marin, mândră de recolta din propria grădină. A publicat imagini cu legumele cultivate de ea: „Crescute cu apă, soare și dragoste”

 Ifrim Georgiana
.

După mulți ani în care a locuit într-un apartament din București, Andreea Marin a decis să se mute la casă și a profitat de avantajele unei grădini generoase. Prezentatoarea TV a dezvoltat o pasiune pentru grădinărit și s-a mândrit, pe rețelele de socializare, cu roadele muncii ei. Pe lângă flori, vedeta are mulți copaci fructiferi, legume și plante aromatice, pe care le folosește pentru a găti sănătos. Iată imaginile publicate de Andreea Marin în mediul online!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

De câțiva ani buni, Andreea Marin locuiește într-o casă din Voluntari, acolo unde își desfășoară și proiectul Creative Hub Voice&Visibility. Locuința vedetei este dotată cu o grădină generoasă, iar pentru că este adepta unui stil de viață sănătos, a decis să cultive pomi fructiferi și legume. Prezentatoarea TV este mândră că poate găti cu roadele culese din propria grădină, pe care le cultivă tradițional, fără chimicale sau pesticide. În mediul online, Andreea Marin a publicat mai multe fotografii cu recolta din propria grădină și a fost felicitată pentru inițiativa ei.

an11an11

Citește și: Andreea Marin revine la TV, după o pauză de doi ani: „Ne vedem în deschiderea unei emisiuni noi, la una dintre cele mai mari televiziuni”

Citește și: Cum arată Andreea Marin în costum de baie, la 48 de ani. S-a fotografiat la piscină, în America: „Căldură mare, mon cher!”

Citește și: Daniel Balaciu rămâne în închisoare pentru încă 30 de zile, după ce a bătut-o pe Dana Roba. A cerut judecătorilor o măsură mai ușoară, însă cererea i-a fost respinsă

Citește și: Andreea Marin revine la TV, după o pauză de doi ani: „Ne vedem în deschiderea unei emisiuni noi, la una dintre cele mai mari televiziuni”

Andreea Marin, mândră de recolta din propria grădină

Pe contul personal de Facebook, Andreea Marin a publicat mai multe imagini cu recolta din propria grădină. Prezentatoarea TV este pasionată de grădinărit, iar de când s-a mutat la casă, gătește cu legume și plante crescute chiar de ea.  

„Roadele noastre, crescute cu apă, soare și dragoste în Grădina cu miresme, fără chimicale, cu gustul legumelor din recolta bunicii de odinioară. Avem si dovleci, ardei, vinete, ceapă, usturoi, rădăcinoase, plante aromatice, verdețuri de toate felurile, iar fructele românești (mere, caise, cireșe, vișine, căpșunele, mure) și cele exotice sunt la ele acasă la noi (lămâi, măslini, mandarine, rodie).

Câte puțin din fiecare, căci nu avem o grădină mare și am improvizat soluții inedite gândite de noi ca să valorificăm orice loc în mod constructiv, dar e de ajuns pentru noi și cei dragi ce ne calcă pragul. Am pornit de la busuiocul, pătrunjelul, ardeii și roșiile cherry plantate cu ani în urmă în ghiveci în micul balcon de la bloc, unde stăteam înainte să am șansa de a ne muta din București aici, unde am câștigat un colț de natură, liniște și aer curat. Cu pasiune, dorință și efort, nu există nu se poate!', a scris vedeta pe rețelele de socializare.

„Abia aștept să gătesc sănătos, gustos și parfumat'

Adepta unui stil de viață sănătos, Andreea Marin anunța, în urmă cu ceva timp, că a decis să crească legume și plante aromatice în propria grădină. Prezentatoarea TV și-a îndeplinit visul, iar recolta de anul acesta o va folosi în preparatele sale.

„Cel mai frumos dar, când mă întorc din Moldova mea dragă, este să vin cu răsaduri. Florile erau plantate în Grădina cu Miresme de la Creative Hub Voice&Visibility ( unită cu grădina casei vecine, cea în care locuiesc, a devenit mult mai încăpătoare și generoasă acum), am mai adus câteva flori acum și de pe meleagurile natale, însă și răsadurile care vor aduce bunătăți în bucătăria noastră vor rodi în scurt timp: roșii românești gustoase de mai multe tipuri, castraveți, vinete, ardei grași, ardei capia și cei iuți, salată verde, busuioc, cimbru și alte plante aromatice. Abia aștept să gătesc sănătos, gustos și parfumat din grădina noastră viu colorată! Bună dimineața, prețuiește viața!', a mai scris ea, în urmă cu ceva timp, pe contul de Instagram.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton