„Am ajuns să spun: 'Gata! Punct'. Nu este deloc ușor…”. Andreea Marin dezvăluie principalul motiv de ceartă cu fiica ei, Violeta

 Ifrim Georgiana
.

Andreea Marin și Violeta au fost recent invitate în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV. Cele două au o relație apropiată, iar prezentatoarea TV e mândră că fiica ei se implică în activități de voluntariat. O îngrijorează însă că tânăra nu apucă se se odihnească corespunzător și s-a văzut nevoită să-i mai interzică participarea la unele întâlniri.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Andreea Marin se mândrește cu fiica ei de 16 ani, Violeta, care se pregătește pentru absolvirea liceului. Tânăra e implicată în activități de voluntariat și visează să studieze la o universitate din străinătate. O mare realizare a bifat-o de curând, la Palatul Parlamentului, când a susținut un eveniment de voluntariat alături de colegii de liceu. Andreea Marin spune că fiica are un program destul de încărcat și o îngrijorează faptul că nu se odihnește corespunzător.

an12-1an12-1

Citește și: Andreea Marin și Ștefan Bănică se consultă în privința educației fiicei lor, Violeta, si la 11 ani de la divorț: „Decidem împreună ceea ce ține de viitorul ei. Am crescut-o cu…' / EXCLUSIV

Citește și: Ce o îngrijorează pe Andreea Marin cu privire momentul când Violeta va avea un iubit: „E normal să îi placă cineva, însă în aceste vremuri tulburi…”

Citește și: Frații Andrew și Tristan Tate au fost reținuți de Poliție, pentru 24 de ore, după solicitarea autorităților din Marea Britanie. Ce acuzații li se aduc

Citește și: Cum se simte Adelina Pestrițu la 3 săptămâni după ce și-a scos silicoanele: „Țesutul se reface, am voie să…”. Care a fost reacția soțului ei, Virgil Șteblea

Andreea Marin dezvăluie principalul motiv de ceartă cu fiica ei, Violeta

Aflată în ultimul an de liceu și implicată în activități de voluntariat, Violeta are un program încărcat și nu se odihnește pe cât și-ar dori mama ei. Prezentatoarea TV recunoaște că a certat-o din această pricină și i-a cerut să renunțe la unele preocupări. Nu de puține ori, tânăra a trecut peste cuvântul ei, fiindcă crede cu tărie în cauzele în care se implică.

„Voluntariatul este o cultură pentru ea și pentru colegii ei. Mă bucură tare mult entuziasmul pe care văd că îl are. Îți spun sincer, fiind în an terminal, are foarte mult de învățat, doarme foarte puțin', a spus vedeta în emisiunea de la Prima TV.

„Nu este adevărat!', a contrazis-o fiica ei.

„Azi noapte la ora 2 (n.r. – s-a culcat) și la 6 e în picioare', a adăugat Andreea Marin.

„5- 6 ore! Uneori 2-3 ore. Mă mai mențin un pic, dau examenul și după mă culc', a continuat Violeta.

„Nu este deloc ușor și eu ca activist umanitar am ajuns să spun: „Gata, punct cu voluntariatul, vreau să văd că dormi'. Și mă cert cu ea, pentru că îmi spune că nu e acolo ca să bifeze ceva, ci că este acolo pentru că ea chiar crede în cauzele astea', a adăugat vedeta.

Ce îi interzice Andreea Marin fiicei ei

Violeta spune că nu face voluntariat din obligație, ci pentru că îi pasă. Tânăra merge săptămânal la un centru de reabilitare pentru tineri și femei, însă au fost și momente când mama ei a sfătuit-o să ia o pauză și să se odihnească.

„Este o chestie foarte importantă să crezi în ceea ce faci. Mulți oameni se duc la voluntariat pentru că vor să-și pună ceva nou pe CV, dă bine pentru o școală internațională, dar eu chiar cred că fac o schimbare dacă strâng gunoiul de pe jos.

De exemplu, eu merg săptămânal la un centru de reabilitare pentru femei și tineri, sunt două căsuțe, una de bărbați și una de femei, vorbim de cei care trec prin adicții, substanțe interzise, țigări și mama uneori îmi zice: „Nu merge săptămâna asta, că trebuie să dormi', iar eu îi spun nu, pentru că eu vreau să merg, chiar dacă trebuie să mă trezesc la 7 sau 8 dimineața, nu mă interesează, e o pasiune, mie-mi pasă', a mai spus tânăra.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton