Andreea Marin, program de detoxifiere în Turcia. Află ce conţine meniul ei!

 Florentina Liutic
.

În weekendul care tocmai a trecut, Andreea Marin şi-a reîncarcat bateriile în Turcia, acolo unde a ales un program complex de detoxifiere la un complex specializat.

 

 

Andreea-marin1

 

Anul trecut, Andreea Marin a reuşit să scape de kilogramele în plus în clinica din Turcia, iar acum, ea a simţi să-şi reîncarce bateriile şi să-şi elimine toxinele din organism.

 

„Sunt in Turcia pentru un moment important si frumos din viata unui prieten care se casatoreste, dar profit de ocazie sa mananc sanatos, sa fac yoga si sa citesc ceea ce ma ajuta sa ma reechilibrez intr-o perioada de calatorii si evenimente in intreaga tara precum stiti, Caravana Pretuieste Viata. Mi-e bine, am liniste si pace interioara si imi reincarc bateriile cu albastrul limpede al apei, seninul cerului fara nor si verde sanatos:)”, a scris vedeta pe Facebook, încercând să-şi liniştească prietenii viruali, panicaţi de anumite zvonuri apărute prin tabloide.

 
Continuarea pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton