Andreea Marin recunoaște că o afectează faptul că fiica ei va pleca la studii, în străinătate: „O susțin cu tot sufletul, dar nu-mi e ușor. Spun cu sinceritate…”

 Miniosu Alexandra
.

Andreea Marin recunoaște că o afectează faptul că fiica ei va pleca la studii, în străinătate. Vedeta traversează o perioadă delicată din punct de vedere emoțional, având în vedere că mai este foarte puțin iar fata ei, Violeta Bănică, va pleca să studieze în Statele Unite ale Americii. Tânăra se pregătește pentru admiterea la facultate și are parte de susținerea mamei ei, deși îi e greu…

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Violeta Bănică este fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică. În vârstă de 16 ani, tânăra nu se laudă doar cu o frumusețe răpitoare, ieșită din comun, ci și cu rezultate deosebită la învățătură. Aceasta e elevă în clasa a XII-a la un liceu privat din București și se pregătește intens pentru admiterea la Facultatea de Drept, pe care vrea să o facă tocmai în SUA.

andreea marin 1andreea marin 1

Citește și: Cu ce greutăți s-a luptat Andreea Marin după pierderea mamei: „La îngerul meu păzitor e tot sprijinul meu. I-aș spune mamei…”

Citește și: Secretul relației dintre Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Nu-ți închipui că el e mai calm. După 7 ani și ceva împreună…'

Citește și: Cele nouă cupluri de la Power Couple România, sezon 2. Leonard Doroftei, Giulia Anghelescu și Diana Bulimar se numără printre vedetele care au acceptat provocarea

Citește și: Alexandra Stan s-a despărțit de iubitul belgian, Darcy Troch! Motivele rupturii: „Lucrurile au început să se răcească, au apărut tot felul de certuri…'

Andreea Marin recunoaște că o afectează faptul că fiica ei va pleca la studii, în străinătate

De curând, mama ei, Andreea Marin, a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la PRO TV. Vedeta a făcut o serie de declarații emoționante și a recunoscut, printre altele, că nu îi e deloc ușor să știe că singurul ei copil va pleca de acasă. Cu toate astea, Andreea Marin o susține pe Violeta în toate planurile ei.

„Spun cu sinceritate, e foarte greu ca singurul copil să se pregătească să dea la facultate pe un tărâm îndepărtat. E clar că gândul ei spre o facultate din Statele Unite. Nu e o chestiune de snobism. Are motivele ei bine întemeiate. O susțin cu tot sufletul, dar nu-mi e ușor.

Spun cinstit lucrul ăsta. E un sistem care o atrage mai mult, un sistem de învățământ, la asta mă refer. Nu spune nimeni că nu s-ar putea întoarce apoi în România să lucreze.

Și eu am făcut specializare în Statele Unite la un moment dat și asta nu înseamnă că viața mea nu e aici. Vom vedea unde o duc pașii, dar sistemul acela o atrage. Trebuie să recunosc că am învățat acolo și știu ce înseamnă această diferență față de Europa. Îmi făcea plăcere să merg la școală și cu asta am spus tot', a spus Andreea Marin pentru „La Măruţă'.

Andreea Marin e mândră de fiica ei și a lăudat-o public pentru rezultatele sale bune la învățătură.

„Ea trebuia să ia la facultate. Acum se pregătește. Este foarte bună la învățătură. I se face un dosar uriaș, lucrează de ani de zile la acest dosar și încă mai sunt lucruri de completat, lucruri pe care le face în practică', a mai declarat Andreea Marin.

Fiica Andreei Marin, Violeta Bănică, face în paralel cu liceul și un al doilea sistem de învățământ

La doar 16 ani, Violeta Bănică e implicată într-o mulțime de proiecte. În plus, face și voluntariat. De curând, Andreea Marin a dezvăluit că tânăra merge în paralel cu liceul și la o școală diferită de sistemul de învățământ românesc, unde prezența nu e obligatorie. Aici, elevii nu au nici teme pentru acasă.

„Ei nu învață în clase ca în sistemul clasic, cu profesori pe materii cum am fost noi învățați, ci au antrenori care îi ajută unde nu se descurcă singuri cu studiul, elevii învață în echipe restrânse pe proiecte diverse, nu au teme pentru acasă, nici bacalaureat, însă au acces 24/7 la platforma online de cursuri atrăgătoare cu subiecte fără granițe, au flexibilitatea programului și își dau examenele de evaluare când se simt pregătiți pe parcursul anului pentru a-și obține creditele necesare absolvirii, iar diploma e recunoscută internațional', a spus Andreea Marin, recent, pe Facebook.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton