Ce spune Violeta, fiica Andreei Marin, despre relația cu mama ei: ”Suntem ca două surori...” Cum s-au îmbrăcat cele două la un eveniment monden / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Andreea Marin și Violeta sunt ca două surori! Ele au strălucit la o gală cu premii, unde au primit distincții, separat, pentru realizările lor. Vedeta spune că se bucură ca fiecare părinte de succesele copilului, chiar și de cele mici. Cele două se înțeleg de minune, în ciuda diferenței de vârstă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS,AICI!

Andreea Marin și Violeta sunt ca două surori! Cele două au fost la înălțime, la o festivitate unde au primit premii, fiecare în parte, pentru reușitele proprii. Vedeta este fericită când vede că fiica ei are preocupări frumoase. Violeta este voluntar la un centru pentru tineri, mai exact la Teen Challenge, o organizație care se ocupă de tinerii ce cad pradă viciilor precum drogurile.

Andreea Marin si violetaAndreea Marin si violeta

Citește și: „Cea mai mare bucurie a unui părinte este să facă un pas în spate și să privească spre viitorul copilului său… o să predau ștafeta Violetei'. Andreea Marin e mândră că fiica ei lucrează ca voluntar de la 17 ani / EXCLUSIV

Citește și: Andreea Marin e mândră de iubitul ei. Ce face Adrian Brâncoveanu, în prezent, în Israel: 'Nu i-a lăsat la greu, i-a ghidat și a stat lângă ei cât au avut nevoie…' / EXCLUSIV

Citește și: Care e starea de sănătate a fiului Monicăi Anghel, după ce a fost operat de urgență la picior: „A stat imobilizat două luni. S-au demineralizat oasele și…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum își rezolvă Alina Ceușan și soțul ei certurile în căsnicie: „Micile gelozii există, ca peste tot. Aceasta a fost una dintre discuțiile pe care le-am avut…'. E o diferență de 10 ani între ei / EXCLUSIV

Cum se înțelege Andreea Marin cu fiica ei, Violeta

Andreea Marin și fiica ei, Violeta, în vârstă de aproape 16 ani, apariție de zile mari la un eveniment monden. Vedeta și fiica ei au fost premiate la Gala Performanței&Excelenței pentru merite deosebite, dar diferite. Cele două, mamă-fiică, au purtat ținute create special pentru ele de Elena Lăslean. La gală, pe aceeași scenă au mai obținut distincții: Elisabeta Lipă, Andreea Mantea, Ilinca Vandici, Cătălin Botezatu, Viorica Chiurciu, Prof. univ. dr. Alexandru Vlad Ciurea, Ornela Anghel, Emil Săndoi, Alexandra Velniciuc, Arhitect Laurențiu Paicu, Alina Petre, Bănel Nicoliță,Vasile Lup, Andreea Popa și Denisa Dogaru.

Apoi: Andreea Bănică și Lucian Mitrea, Nicușor Stan, Simona Frîncu, Alex Șuteu, Nicuța Enache, fondatoarea brandului Ciao Niki, Onur Osman, Cristina Groza, Lily Apostol, Amatto Zaharia, Anda Ciobanu, Ștefania Păduraru, Ioana Bosman, Loredana Baicu, Natalia Mateuț și Marian Codirlă.

'Nu pentru asta fac ceea ce fac. E frumos să fii recunoscut, deși pentru mine este o normă, un standard personal pe care mi-l impun în fiecare dimineață când mă trezesc și vreau să fac o schimbare, vreau să fac ceva mai bine. Vreau o lume mai frumoasă. Eu văd că lumea care se orientează, ei văd ceea ce trebuie făcut și mi se alătură să facem împreună', a declarat Violeta pentru viva.ro.

Andreea Marin: 'Suntem ca două surori'

Andreea Marin și fiica ei, Violeta, care va împlini 16 ani la jumătatea lunii decembrie, se înțeleg foarte bine, ca două surori, în ciuda diferenței de vârstă. Tot în luna decembrie, Andreea Marin va împlini 49 de ani.

'Nu ai cum să nu fii împlinit atunci când copilul tău are chiar și o mică realizare. Chiar și când face un pas, inima noastră tresare. Prin copil te simți împlinit', a declarat Andreea Marin.

'Suntem ca două surori', spune Violeta. 'Da. Suntem ca două surori, în multe experiențe pe care le trăim împreună', a afirmat și Andreea Marin.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton