Andreea Marin a vrut să se sinucidă când suferea de depresie: „Aveam gândul că celor dragi, pe care eu îi chinui, le va fi mai ușor fără mine. E un mare pericol să îmbrățișezi o fugă din viață”

 Ifrim Georgiana
.

Invitată în podcastul „Celebru și Părinte', Andreea Marin a mărturisit că a avut gânduri suicidare în perioada când s-a luptat cu depresia. Deși este percepută ca fiind un om puternic, îndrăgita vedetă a trecut prin momente foarte grele după ce a devenit mamă, fiindcă i-a fost afectată sănătatea emoțională.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Andreea Marin a recunoscut, la începutul anului, că s-a luptat timp de doi ani cu depresia și s-a temut să nu aibă același sfârșit precum Mădălina Manole. Starea depresivă s-a fi instalat imediat după ce a devenit mamă, pe fondul unor nemulțumuri personale, pe când fosta prezentatoare TV era căsătorită cu Ștefan Bănică.

marinmarin

Citește și: Andreea Marin, după ce a slăbit 20 de kilograme și poartă cu trei măsuri mai puțin: 'Acum nu mai am nicio restricție…' A ajuns la silueta din liceu și îi împrumută haine fiicei sale, Violeta / EXCLUSIV

Citește și: Andreea Marin, look asemănător cu cel purtat de Jennifer Lopez: „Arăți fabulos, întinerești!' / A purtat o rochie Gucci și pantofi Manolo Blahnik

Citește și: Catinca Roman vorbește despre diferențele pe care Petre Roman le făcea între ea și sora ei, Oana: „Am trăit 34 de ani în aceeași casă”

Citește și: Gabriela Cristea, despre perioada în care fiica ei cea mică, Iris, a fost abuzată emoțional de educatoare: „Mușca niște copii, nici nu vorbea cum trebuie și arăta o frustrare”

Andreea Marin a vrut să se sinucidă când suferea de depresie

Într-un podcast recent, Andreea Marin a redeschis discuția despre depresie, afecțiune cu care și ea s-a luptat, timp de doi ani, după ce a devenit mamă. Pe fondul stării emoționale fragile din acea perioadă, îndrăgita vedetă recunoaște că a avut gânduri suicidare, fiind convinsă de faptul că cei dragi ar duce o viață mai bună fără ea.

„E o boală, nu e o vină depresia. E ceva distructiv pur și simplu și la un moment dat poți să ajungi să faci un gest regretabil și ireversibil, cum ar fi sinuciderea. Păi de ce să ajungi acolo? Vă uitați la mine, mă vedeți un om puternic, după cum spuneai mai devreme, te-ai fi gândit vreodată că mi-au trecut astfel de gânduri prin minte? Da, printr-o minte care suferă, care este bolnavă și un suflet asemenea, căci și sufletul se îmbolnăvește totodată, pot trece astfel de gânduri. De pildă „gândul că celor dragi, pe care uite, eu îi chinui, le va fi mai ușor fără mine'.

E o prostie, acum știu asta, dar la vremea aceea nu știam și e un mare pericol să îmbrățișezi o fugă din viață închipuindu-ți că faci vreun bine cuiva. Nu, nu faci un bine nimănui și nu-ți faci bine nici ție', a declarat Andreea Marin în cadrul podcastului Celebru și Părinte.

„A fost bine să bat la ușa unui specialist'

Andreea Marin a reușit să se vindece de depresie cu ajutor specializat. Ea a organizat, de-a lungul timpului, campanii privind sănătatea mintală pentru a veni în ajutorul celor care trec prin situații dificile.  

„Eu n-am ajuns la depresie dintr-un motiv de acest fel, nu aveam un gol interior de umplut, nu în acest sens. La mine a fost o treabă legată de perioada de după naștere și niște nemulțumiri, fiecare are nemulțumiri în viața sa, și m-a prins pe un teren mai slab, iar asta s-a întâmplat. După aceea, am vorbit deschis despre depresie și am făcut și campanii naționale și europene cu acest subiect, pentru că nu a fost ușor prin ce am trecut.

Am ajuns și la limita aceea, un om încrezător ca mine, mă vedeți, care pare puternic pentru ceilalți, iar în cele mai multe situații sunt un om puternic, știu ce vreau de la viață, cu toate astea într-un punct foarte rău, foarte trist, foarte dur și cred că a fost foarte bine să bat la ușa unui specialist și să vorbesc despre asta ulterior, după ce am trecut prin experiență și m-am vindecat, unor oameni care și la atâția ani distanță mă întreabă despre depresie și ce e de făcut', a mărturisit ea, la începutul anului, în emisiunea „Play IT'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton