Andreea Marin visează ca fiica ei, Violeta, să ajungă scriitoare: „Avem copii mult mai maturi decât eram noi la vârsta lor!”

.

Andreea Marin este mândră că Violeta, fiica sa în vârstă de 11 ani, are talent la scris şi speră ca într-o zi să ajungă scriitoare. „Mi-aș dori să stea aici, pe scaunul acesta!', a fost replica Andreei pentru buna sa prietenă Oana Babagianu, care semnează „Eva', o carte ce spune povestea impresionantă a unei fetiţe cu care soarta nu a fost foarte generoasă.

Mi-am aruncat ochii peste ea și aș spune că este o poveste tare profundă, este o poveste asupra căreia trebuie să te apleci cu inima, cu seriozitate, cu atenție la detalii. Este o carte care te îmbrățișează și te cuprinde, este o carte ce îți cere timpul tău și atenția ta.


Nu vreau să vă spun mai multe și nici Oana nu vrea să intre foarte tare în detalii, pentru că am dori să vă trezim curiozitatea. „Eva' este o poveste impresionantă a unei fetițe care pare să fi călcat cu stângul în această lume, dar, până la urmă, nu-i așa, stă în puterea noastră să ne facem destinul', a spus Andreea Marin în cadrul evenimentului de lansare al cărţii semnate de  Oana Babagianu.

Mă voi întoarce acasă și îi voi povesti fetiței mele experiența de astăzi și despre tine, despre omul frumos care ești și îi voi da această carte să o citească. Poate vei spune că nu este încă pentru un copil de 11 ani și jumătate, dar eu îți voi răspunde că avem copii mult mai maturi decât eram noi la vârsta lor și că înțeleg totul, că au niște trăiri mult superioare celor pe care noi eram capabili să le înțelegem pe când aveam 11 ani.


Cu siguranță va traversa experiența fetiței din carte exact așa cum ai scris-o. Și pentru că ea are talent la scris – eu i-l vad – o să-i povestesc, pentru că mi-aș dori să stea aici, pe scaunul acesta, și să fie în locul tău. O să-i povestesc valoarea acestei experiențe', a declarat Andreea Marin.

„Din momentul în care a venit pe lume primul meu copil, practic de când sunt mamă, am devenit foarte sensibilă cel puțin in ceea ce privește copiii. Au început să mă miște foarte tare poveștile mai puțin fericite, ca să nu spun triste, și probabil din dorința de a expune o parte a României tristă  – din orfelinate – mi-am dorit să „trezesc' persoane care nu locuiesc acolo. În copilărie am avut câteva legături cu câteva fetițe din orfelinate care mi-au marcat copilăria și m-au făcut să îmi doresc să scriu despre chestia asta. Cred că în subconștientul meu a rămas ceva acolo și a trebuit pus pe hârtie', a destăinuit autoarea cărţii.