Andreea Moldovan, alias casnica de la Masterchef, s-a confruntat cu o depresie puternică: "A fost urât, foarte urât, am ajuns la medicamentație. Atunci mi-am dat seama că trebuie să..." / Deține o afacere de mare succes

 Calin Maria Bianca
.

Andreea Moldovan, alias casnica de la Masterchef, s-a confruntat cu o depresie puternică. Pe Andreea Moldovan o cunoaște multă lume, mai ales după ce a participat la MasterChef, devenind una dintre cele mai populare casnice. Ei bine, după ce și-a demonstrat talentele culinare la MasterChef, în 2012, a participat și la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!', însă de-a lungul anilor și-a deschis propria afacere și viața ei s-a schimbat radical.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Mulți o știu drept „casnica de la Masterchef„, însă cu toate acestea, de mai bine de 10 ani ea are propria afacere în domeniul cofetăriei, unde se bucură de un real succes. Nu doar pe plan profesional totul merge foarte bine, ci și în viața de zi cu zi. Are doi copii superbi și o familie frumoasă, dar asta nu înseamnă că stresul, grijile și orele exagerate de muncă nu și-au pus amprenta asupra corpului ei.

images-2024-06-14t172050.169images-2024-06-14t172050.169

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă acum Andreea Moldovan, alias casnica de la MasterChef. Are doi copii și deține o afacere

Citește și: Andreea Moldovan a născut al doilea copil. Prima imagine cu băiețelul său

Citește și: Cât costă inelul de logodnă cumpărat de Dinu Maxer pentru Magdalena Chihaia și ce spun despre nuntă: „Două zile am gândit marea întrebare. Ea s-a speriat când a văzut…'

Citește și: Reghe a lipsit de la festivitatea de absolvire a lui Bebeto. Anamaria Prodan a răbufnit: „Nu a fost nici la asta, nici la cea de anul trecut sau de acum doi ani. I-am zis să vină la copil și…' / Ce spune despre partaj

Andreea Moldovan, alias casnica de la Masterchef, s-a confruntat cu o depresie puternică

Într-un interviu recent, Andreea Moldovan a dezvăluit că în viața ei nu este mereu totul roz așa cum pare din exterior. Chiar dacă are tot ceea ce își dorește, în ciuda succesului său profesional și aparentului echilibru între viața personală și profesională, celebra casnică de la Masterchef a traversat o perioadă foarte dificilă atunci când s-a confruntat cu un episod de depresie foarte agresiv.

„Am învățat în urma unui episod depresiv puternic să am grijă și de mine, de copii, și de familie. Și să nu mai fiu așa de workoholică precum sunt, deși în continure sunt, asta nu pot… Da, am trecut printr-o depresie foarte puternică, am ajuns la medicamentație, a fost urât, foarte urât și atunci mi-am dat seama că trebuie să-mi schimb împărțeala timpului.', a declarat ea în primul episod al podcastului „În spatele vitrinei', moderat de Chef cofetar Ana Consulea.

Andreea Moldovan a mărturisit că perioada de depresie a fost foarte greu de gestionat, astfel că de atunci a învățat o serie de lecții importante în viața ei, una dintre ele fiind să nu mai muncească atât de mult.

„Pentru mine a fost un wake-up call. Știi vorba aia – Când nu mai poți, mai poți un pic. O ai și tu? Eu n-o mai am. Să n-o mai aveți nici voi. Când nu mai pot, nu mai pot niciun pic!', a continuat ea.

Andreea Moldovan, despre afacerea ei de succes

Deși este cunoscută în domeniu, Andreea Moldovan este modestă și susține că în urma a ceea ce a trăit a început să aibă mai multă grijă de ea. Asta nu este tot! Printre altele a vorbit și despre afacerea ei de succes care dă roade și se menține foarte bine, chiar dacă ea nu este neapărat adepta trendurilor. Casnica de la Masterchef a precizat că la ea primează calitatea produselor, înainte de aspect și trend, astfel că nu-și permite să își strice imaginea doar pentru a se clasa „în rând cu lumea„.

Eu nu am avut parte de un training de strategie și viziune în business. Și în continuare nu am parte de așa ceva, pentru că eu nu sunt ghidată de lucrul acesta. Deși pot părea antreprenor, n-am suflet de antreprenor, am suflet de gospodină. Și, cumva, neavând o școală a antreprenoriatului sau experiența de a fi lucrat în corporație și să fi fost influențată de niște lucruri în direcția asta – care crede-mă că m-ar fi ajutat, nu o zic ironic – probabil eram la un nivel mai sus. Eu am făcut totul după cum am simțit. Este posibil să fie o calitate, dar e posibil să nu, că te și macină pe interior. Atât timp cât știi că ai un plan, cred că ajungi mai repede la țintă. Ideea e ca eu nu am o astfel de țintă, eu sunt freestyle', a declarat Andreea.

Fiindcă tot a venit vorba despre produsele pe care le face și le vinde, Andreea Moldovan a ținut să declare faptul că deși toată lumea muncește pentru bani, ea nu are de gând să renunțe la calitate doar pentru a avea o vânzare mai mare.

„Banii nu sunt un scop, sunt o necesitate, real. Pandemia a închis foarte multe business-uri din toate domeniile, nu doar din domeniul nostru. Avem și noi lunile foarte călduroase, care nu sunt neapărat sezonul nostru. Anumite vârfuri sunt bune ca să compensăm momentele astea. Într-adevăr, muncim pentru bani. Dar nu fac compromisuri pentru a scădea costurile.

E o limită foarte fină în a face ce se cere, ce ar merge la public și ce vrei tu să faci. Sunt foarte multe trenduri pe care noi trebuie să le filtrăm. Pentru mine, în momentul în care te abați de la calitate, te abați de la gust, îți bați joc, pui o tonă de zahăr, pui multe chestii în care tu nu crezi și pe care nu le-ai consuma, pentru mine asta este prostituție.', a continuat ea.

Reamintim că Andreea Moldovan se bucură de o frumoasă căsnicie alături de soțul ei, dar și că din rodul iubirii lor u rezultat doi copii. Casnica de la Masterchef a devenit mamă pentru a doua oară chiar în anul 2019, având un băiețel căruia i-a pus numele de „Petru„.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton