Andreea Popescu explică de ce a fost nevoită să se opereze din nou la față, după ce a fost mușcată de un câine, în copilărie: „Eu am avut o intervenție și la Paris. Mi-a fost injectată grăsime în obraz, mi s-a pus prea mult, a migrat și…”

 Miniosu Alexandra
.

Andreea Popescu explică de ce a fost nevoită să se opereze din nou la față, acum două săptămâni, după ce a fost mușcată de un câine, în copilărie. Fosta dansatoare a Deliei avea doar trei ani când s-a întâmplat evenimentul înfiorător. De atunci, tot încearcă să scape de cicatricile care au făcut-o să se simtă complexată, prin diverse proceduri, și se pare că visul e pe cale să i se îndeplinească.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Andreea Popescu a fost la un pas de tragedie în copilărie, după ce, la doar trei ani, a fost mușcată de un câine maidanez. A fost operată atunci pe viu, fără anestezie, iar de atunci au urmat multe alte intervenții, cu speranța că într-o zi va scăpa de cicatricile de pe chip, care au făcut-o să se simtă complexată. Acum, la 40 de ani, fosta dansatoare a Deliei a suferit o nouă operație, în urmă cu două săptămâni, și e foarte încântată de rezultat.

andreea-popescu-1andreea-popescu-1

Citește și: Cu ce probleme se confruntă Andreea Popescu, ca mamă a trei copii: „De multe ori nu știu ce să mai fac, e greu. Mă rog la Dumnezeu să mă ajute, că sunt situații când…”

Citește și: Cum arată casa de 900 mp în care locuiesc Andreea Popescu și Rareș Cojoc: „E vorba de câteva milioane de euro, nu mai găsești așa ceva”

Citește și: Cum a arătat Irina Columbeanu la balul de absolvire. Adolescenta de 17 ani a purtat o rochie elegantă și s-a fotografiat în vila de lux a lui Mr. Pink

Citește și: 'Dar el a fost eliminat…' Cum comentează Sebastian Chitoșcă victoria lui Zanni la Survivor All Stars, după ce a zis că va câștiga Iancu Sterp / EXCLUSIV

Andreea Popescu explică de ce a fost nevoită să se opereze din nou la față, după ce a fost mușcată de un câine, în copilărie

Fosta dansatoare a Deliei a mărturisit că, acum două săptămâni, a început să facă procedurile cu laser CO2 pentru a scăpa definitiv de cicatricile care i-au marcat viața. A ajuns la această decizie la recomandarea medicului, care a sfătuit-o să nu mai „agreseze atât de mult pielea'.

„Decizia de a mă opera este luată dintotdeauna. De mult timp am tot felul de intervenții chirurgicale la față, din cauza mușcăturii de câine pe care am suferit-o când aveam doar 3 ani. Îmi doresc să am fața cât mai fină, fără cicatrici.

Eu sunt sinceră, mi-am făcut proceduri cu laser CO2, iar înainte interveneam și chirurgical, cu tăieturi. Doamna doctor mi-a recomandat să facem doar pe bază de laser, pentru a nu agresa atât de mult pielea, ținând cont că am 40 de ani, nu 20.

Fața, fiind formată din foarte mulți mușchi, cicatricile ajung să se lățească din cauza grimaselor, zâmbetului și așa mai departe. De aceea am intervenit cu laser CO2, pentru cicatrici, dar se face în mai multe etape.

Noi netezim cât mai mult posibil. Mai am ședințe, dar mi-am făcut și anumite chestii pentru întinerire, să arăt bine', a declarat Andreea Popescu, pentru Playtech Știri.

Cât costă o astfel de intervenție

Totodată, Andreea Popescu a spus care e prețul aproximativ al unei astfel de proceduri. Aceasta a precizat, însă, că prețul a variat în cazul ei, pentru că a avut de rezolvat și alte lucruri.

„Am primit de-a lungul anilor foarte multe întrebări legate de mușcătura de câine. Eu am fost complexată de mică, nu mă simțeam confortabil, dar nici nu mi-a afectat viața, să rămân nemăritate și să nu am parte de apreciere de-a lungul anilor.

Am fost complexată în tot timpul ăsta și sunt foarte multe femei care se confruntă cu o astfel de situație. Eu am fost la o doamnă doctor unde se tratează cicatrici. Important este să fie doctor, nu dermatolog.

Prețul a variat la mine, pentru că am mai avut și alte lucruri de rezolvat. Eu zic că aproximativ câteva mii de euro', a adăugat ea.

„Am făcut acum un lifting de obraz, să uniformizăm cumva fața'

Andreea Popescu a apelat la cea mai recentă operație la față, după ce s-a ales cu probleme în urma unei alte intervenții suferite acum ceva timp la Paris. Spune ea, medicii i-au injectat grăsime în obraz, însă aceasta a migrat…

„Astăzi am făcut 2 săptămâni de la operație. Eu am avut o intervenție și la obraz. Când am fost la Paris și am fost operată pentru reconstrucție, mi-a fost injectată grăsime în obrazul drept, pentru că din cauza mușcăturii, eu nu am mai avut partea aceea.

Mi s-a pus prea mult, a migrat și mereu părea că am obrazul umflat și lumea mă întreba dacă am ceva la măsea. Am făcut acum un lifting de obraz, să uniformizăm cumva fața. Sunt foarte încântată de aceste intervenții. Mi-au dat foarte multă încredere.

Sunt o persoană extrovertită, pozitivă, dar acum mi-am dat seama că mă simt frumoasă. Acum mă uit în oglindă și îmi place cum arăt', a conchis vedeta.

Sursă foto: Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton