Andreea Raicu, blocată ore în șir într-un aeroport din Italia, din cauza unui zbor întârziat WizzAir: „Când am ajuns la avion am fost întorși la aeroport, din nou. Ni s-au dat bagajele înapoi”

 Ifrim Georgiana
.

Pe 8 iulie, Andreea Raicu a împlinit 46 de ani. Vedeta și-a sărbătorit ziua de naștere în Italia, în compania prietenelor ei, însă vacanța nu s-a încheiat cum ar fi sperat. Fosta prezentatoare TV a rămas blocată ore în șir într-un aeroport din Milano și a relatat întreaga experiență pe rețelele de socializare. Iată mesajul dur la adresa companiei aeriene!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Anul acesta, Andreea Raicu a ales să-și petreacă ziua de naștere în Italia. Fosta prezentatoare TV a petrecut un sejur de vis cu prietenele ei, însă, la întoarcere, vacanța s-a transformat într-un coșmar. Asemenea altor vedete din România, Andreea Raicu a trecut printr-o experiență neplăcută cu o companie aeriană. Ore în șir, acesta a rămas blocată în aeroport, iar reprezentanții companiei nu au oferit o soluție pasagerilor.

ra9ra9

Citește și: Andreea Raicu a împlinit 46 de ani. Cu cine și-a petrecut ziua de naștere, în Italia

Citește și: Schimb de replici între Eva Măruță și Andreea Raicu, în direct, la PRO TV: „Trebuie să înveți să ții cu fetele. Trebuie să…”

Citește și: „A murit o fată, iar eu eram fără permis…” Iulian Clonț de la Insula iubirii a provocat un accident mortal și a îndoliat o familie

Citește și: Mihai Bobonete, mesaj haios pentru Mădălina Ghenea, după un pictorial sexy pe Instagram: „Ați vindecat mulți bărbați de…” / Cum a reacționat iubitul vedetei

Andreea Raicu, blocată ore în șir într-un aeroport din Italia, din cauza unui zbor întârziat WizzAir

De curând, Andreea Raicu a avut o experiență neplăcută cu o companie aeriană. După un sejur petrecut în Italia, fosta prezentatoare TV a rămas blocată în aeroport, căci zborul i-a fost anulat.

„Este ora 4.10 în Italia. La ora aceasta ar fi trebuit să fiu acasă să dorm după o călători frumoasă în Italia de ziua mea. Această călătorie nu s-a terminat așa cum îmi doream, ci într-un mod surprinzător, dar nu plăcut.

Avionul a avut inițial întârziere o oră, apoi două ore și după încă două ore și jumătate. A venit autobuzul, ne-a luat să mergem către avion. Când am ajuns la avion am fost întorși la aeroport, din nou. Am așteptat iar, ni s-au dat bagajele înapoi. Ni s-a spus că găsește o soluție, nu s-a găsit nicio soluție. Am căutat foarte multe zboruri pentru a pleca, nu am reușit. Nu erau zboruri', și-a început ea mesajul.

Andreea Raicu s-a cazat la hotel

Văzând că reprezentanții companiei de transport nu oferă o soluție pasagerilor, Andreea Raicu s-a cazat la un hotel din apropiere. Vedeta și-a exprimat revolta față de situația întâmpinată, mai ales că în rândul pasagerilor se aflau mulți copii și persoane vârstice.

„Împreună cu un grup de oameni am mers să căutăm un hotel în care să stăm în această seară și să găsim soluții. Cel mai trist mi se pare că în avion erau foarte mulți oameni în vârstă, foarte mulți copii cărora nu li s-a dat absolut nicio soluție. Probabil că ei sunt în continuare în aeroport fără să știe ce se va întâmpla. Mi se pare absolut inadmisibil ca o companie aeriană nu are grijă de pasageri și nu găsește o soluție pentru o situație atât de neplăcută', a mai susținut, revoltată, Andreea Raciu.

„Aș spune că este inadmisibil'

În cele din urmă, cu ajutorul unei agenții de turism, Andreea Raicu a reușit să găsească un zbor către România. Chiar și așa, vedeta a descris experiența ca fiind „inadmisibilă', având în vedere că majoritatea pasagerilor au rămas să aștepte în aeroport.

„Douăsprezece ore mai târziu mă aflu înapoi în Milano, într-un alt aeroport în Malpensa. Cu chiu, cu vai, cu ajutorul a trei agenții am reușit să găsesc un zbor care să mă ducă acasă. Cei mai mulți oameni nu au găsit variantă de zbor sau au găsit în Torino mâine, poimâine sau răspoimâine. Ce este mai amuzant este că am primit un mesaj de la WizzAir acum o oră în care mi se spunea că mi s-a anulat zborul.

Modul în care au știut să gestioneze această situație este departe de a fi unul potrivit. Aș spune că este inadmisibil gândindu-mă la toți oamenii care nu au avut soluțiile pe care eu le-am avut și au rămas în continuare în aeroport, în diverse locuri fără o soluție', și-a încheiat vedeta mesajul.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton