Andreea Raicu explică de ce nu și-a întemeiat o familie până la 46 de ani: „Sper că mesajul meu nu va fi interpretat greșit. Îmi doresc să am o relație, însă...”

 Ifrim Georgiana
.

Andreea Raicu, 46 de ani, are o carieră de succes, clădită prin forțele proprii, și mereu au existat curiozități legate de viața ei personală. Vedeta a recunoscut, cu ceva timp în urmă, că i-ar plăcea să aibă un copil, însă n-ar vrea să-și sacrifice „propria identitate' de dragul unei relații. Ea spune că un partener ar trebui să aducă valoare vieții sale și s-o îmbogățească în moduri fascinante.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Andreea Raicu este una dintre puținele vedete care și-au construit o carieră de succes prin forțe proprii. A debutat ca model și o bună bucată de vreme a activat în televiziune. În prezent, fosta prezentatoare TV se dedică afacerii ei, un magazin cu articole vestimentare, și ține cursuri  de dezvoltare personală, nutriție sau beauty. De multe ori a fost întrebată de ce nu și-a întemeiat o familie, iar un răspuns sincer l-a oferit pe blogul ei, cu ceva timp în urmă.

an10-3an10-3

Citește și: Andreea Raicu s-a accidentat și a ajuns la spital, cu fractură la deget. Cum se simte: „Doare mai tare decât vă imaginați'

Citește și: Andreea Raicu are mare succes în afacerea cu haine: „Nu este un simplu magazin!”. Ce profit a avut firma ei în 2022

Citește și: „A fost o atmosferă foarte grea și apăsătoare. Am plâns…'. Cum le-a explicat Cristina Șișcanu copiilor, Petra și Filip, că tatăl ei a murit

Citește și: Ce relație are Denisa Nechifor cu Adrian Cristea, la 16 ani de la despărțire, și cum se înțeleg în privința fiicei lor: „Suntem părinți tineri. Mă bucură foarte mult că…'. Cum s-au pozat toți trei, de ziua vedetei / EXCLUSIV

Andreea Raicu explică de ce nu și-a întemeiat o familie până la 46 de ani

Andreea Raicu nu se opune ideii de a-și întemeia o familie, însă nu e dispusă să-și sacrifice propria identitate de dragul unui partener. Relația pe care și-o dorește trebuie să fie bazată pe dorință, nu pe lipsuri interioare. Timp de un an, Andreea Raicu a format un cuplu cu fostul fotbalist Cristi Chivu, însă s-au despărțit în 2004. Tudor Chirilă a făcut parte din viața ei timp de 5 ani, dar l-a părăsit când relația devenise toxică.

„Sper că mesajul meu nu va fi interpretat greșit. Îmi doresc să am o relație și un partener, însă nu sunt dispusă să-mi sacrific propria identitate pentru a menține o relație, mai ales acum, când m-am regăsit pe mine însămi. Îmi doresc o relație bazată pe dorință, nu pe necesitate sau lipsuri interioare', și-a început vedeta confesiunea.

„Am învățat să nu mai adopt roluri de salvator'

Andreea Raicu mai spune că nu-și dorește să adopte rolul de „salvator' în relațiile sentimentale. Pentru că are o viață echilibrată, construită prin muncă asiduă, nu se vede decât lângă un partener care ar potența-o.

„Am construit o viață frumoasă prin muncă asiduă, și nu mă refer doar la aspectul profesional. Cred că pentru prima dată simt că am atins un echilibru deplin în viața mea, mă simt liniștită, împăcată, liberă și mă bucur de cine sunt și de toate trăirile mele, fie ele plăcute sau mai puțin plăcute, inevitabile în existența fiecăruia. „Ce ar putea să mă determine să îmi reevaluez alegerile? Un partener care să aducă valoare suplimentară vieții mele, să o îmbogățească în moduri noi și fascinante.

REPER: Nu căutarea unei fericiri pe care eu nu mi-o pot oferi singură. Nu un copil pe care să-l îngrijesc, să-l salvez sau să-l transform în cineva mai bun. Mi-a luat mult timp, dar am învățat să nu mai adopt roluri de salvator, terapeut, asistentă sau mamă permanentă, pe care le-am jucat ani de-a rândul', a subliniat Andreea Raicu.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton