Andreea Raicu, mărturisiri dureroase despre lupta cu depresia: „Nefericirea mea pentru mulți ani a fost legată de faptul că nu eram măritată și nu am un copil. Am fost atât de tristă...”

 Miniosu Alexandra
.

Andreea Raicu a făcut, de curând, mărturisiri dureroase despre lupta cu depresia. Vedeta și-a deschis sufletul în cadrul unui interviu și a povestit cât de tristă a fost în trecut, din cauză că nu se „încadra' în standardele societății, în care femeile sunt măritate și au copii. În timp, a înțeles că aceasta nu este o regulă, iar acum a ajuns să trăiască într-o armonie deplină și este bine cu ea.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Andreea Raicu a povestit că mulți ani a fost nefericită după ce a fost judecată că nu s-a căsătorit și nu a făcut un copil. Vedeta a fost atât de afectată, încât a ajuns să sufere de depresie, perioadă peste care a trecut cu greu. A învățat apoi că prioritățile sunt diferite pentru fiecare, iar de atunci nu mai pune presiune pe ea. În plus, a ajuns la un echilibru de care e mândră.

andreea raicu 1andreea raicu 1

Citește și: „Știu exact cine sunt. Știu exact care-mi este valoarea! Eu nu am nevoie de un bărbat, eu îmi doresc un bărbat. E o diferență pentru care am muncit foarte mult”. Ce așteptări are Andreea Raicu, la 47 de ani, într-o relație și cum vede partenerul ideal

Citește și: Andreea Raicu, revedere emoționantă cu fetița pe care a adoptat-o când era mică. Ce face și cum arată acum Măriuca: „E parte din familia mea. A devenit mamă la o vârstă mult prea fragedă…'

Citește și: Andreea Bălan susține că Victor Cornea nu o lasă să plătească nimic: „Nu prea am avut bărbați bogați, el e singurul. Într-o relație anterioară, cumva am dat bani și mi-am pierdut respectul…”

Citește și: Daniel Ungureanu spune că s-a împăcat cu Mădălina Maricuț de la Insula Iubirii, după ce ea a anunțat despărțirea: „Am vorbit cu ea și s-a rezolvat…'

Andreea Raicu, mărturisiri dureroase despre lupta cu depresia

Vedeta s-a luptat cu depresia o perioadă destul de lungă și au trecut deja ani buni de când a apelat la ajutorul terapiei și a meditației. După ce în trecut a fost nefericită din cauză că mulți îi spuneau că e timpul să se mărite și să facă un copil, dar nu se regăsea, Andreea Raicu le ajută acum pe femei să ajungă la cea mai bună versiune a lor.

„Nefericirea mea pentru mulți ani a fost legată de faptul că nu eram măritată și nu am un copil, pentru că mi s-a indus, ceea ce li s-a indus multor fete că sensul unei femei este să se mărite și să facă un copil. Pentru că eu nu am făcut asta, mi s-a părut că eu nu sunt capabilă să fac asta și asta înseamnă că eu nu am niciun sens în viață, de aici pornea depresia.

(…) În momentul în care ți se spune tot timpul asta și tu nu faci, înseamnă că nu ai reușit să îți găsești sensul, că ai eșuat. Realitatea este că fiecare femeie are un sens diferit, fiecare om are un sens diferit și e foarte important să îți găsești sensul (…) Eu am fost atât de nefericită, atât de nefericită, atât de tristă', a declarat Andreea Raicu pentru Știrile Antena Stars, scrie Spynews.ro.

Andreea Raicu, despre greutățile din carieră

De asemenea, Andreea Raicu a vorbit în interviu și despre perioada în care lucra în televiziune, pe care o descrie ca fiind una frumoasă, dar cu multe provocări. Vedetei i-a fost destul de greu la începuturi, având în vedere că, după a ajuns în lumina reflectoarelor, viața ei era intens dezbătută în spațiul public. De altfel, atunci a și început să facă terapie.

„Am fost copleșită de toată această atenție care este foarte diferită de ceea ce este astăzi. Am simțit nevoia să vorbesc cu cineva care nu își dă cu părerea despre viața mea, ceea ce se întâmpla în fiecare zi', a mai spus Andreea Raicu.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton