Andreea Raicu, revedere emoționantă cu fetița pe care a adoptat-o când era mică. Ce face și cum arată acum Măriuca: „E parte din familia mea. A devenit mamă la o vârstă mult prea fragedă…”

 Miniosu Alexandra
.

Andreea Raicu a avut parte de o revedere emoționantă cu fetița pe care a adoptat-o când era mică. Se întâmpla acum 19 ani, când Măriuca avea doar 6 ani și i-a cucerit pe loc inima fostei prezentatoare TV. În timp, viața fetiței s-a schimbat radical, devenind o femeie superbă. În plus, este și mama unei copile minunate, pe nume Daria, ce a făcut deja cunoștință cu vedeta.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Andreea Raicu a adoptat-o pe Măriuca acum 19 ani, într-o zi de Crăciun. Fetița, care acum a devenit o femeie în toată firea, avea doar 6 ani pe atunci și i-a topit inima vedetei. În prezent, Maria are 25 de ani și este mama unei fetițe minunate. Acestea au vizitat-o recent pe Andreea Raicu și s-au distrat de minune împreună. Dovadă stau chiar imaginile postate de Andreea Raicu în mediul online.

fata-adoptata-andreea-raicu-1fata-adoptata-andreea-raicu-1

Citește și: Legătura dintre Anca Serea și Andreea Raicu. Ce părere are soția lui Adi Sînă despre vedeta TV: „În anumite privințe…'

Citește și: Andreea Raicu a purtat o ținută confecționată din deșeuri, la Premiile Gopo 2024: „Sunt resurse, nu gunoi. Din piesele unui computer…'. Vedeta, apariție răvășitoare cu decolteu adânc și sexy

Citește și: Claudia Pătrășcanu, adevărul despre vacanța cu Gabi Bădălău la Paris, după despărțirea lui de Bianca Drăgușanu: 'Am fost cu iubirile mele…'

Citește și: 'Ce să plătească Reghe? E dator vândut peste tot. Cu popriri puse pe tot, ce mai avea alături de mine. E plin de datorii'. Anamaria Prodan l-a atacat dur pe Laurențiu Reghecampf după ce antrenorul a râs de iubitul ei, Ronald Gavril / EXCLUSIV

Andreea Raicu, revedere emoționantă cu fetița pe care a adoptat-o când era mică

Deși au trecut ani buni de când Andreea Raicu a luat-o prima dată la ea acasă pe Măriuca, într-o zi de Crăciun, legătura dintre ele a rămas la fel de închegată. Cele două vorbesc și acum, iar, de curând, Maria a vizitat-o pe vedetă, împreună cu fiica ei, Daria. Cele trei au mers împreună la shopping, la restaurante, au depănat amintiri și au stat îmbrățișate mai tot timpul, dovadă că fosta prezentatoare TV o consideră și acum pe tânără fiica ei de suflet.

„Măriuca avea doar 6 ani când am cunoscut-o. Era Crăciunul și m-am dus la un centru care avea grijă de copiii proveniți din familii defavorizate, cu daruri și multă iubire. Am petrecut câteva ore acolo și, în tot acest timp, Măriuca nu s-a dezlipit de mine. La plecare, m-a privit în ochi cu atâta speranța și m-a întrebat dacă poate să vină cu mine acasă de Crăciun. După ce am primit acceptul preotului Gabriel, care conducea centrul, am revenit în seara de Ajun și am luat-o pe micuța Maria. Mă aștepta cu bagajul făcut, aproape sigură că nu mă voi întoarce.

Am luat-o acasă și am petrecut două săptămâni minunate împreună. De atunci, a devenit o tradiție să o iau în weekenduri și în vacanțe. A crescut atât de frumos și a căpătat atâta încredere în ea. La 16 ani, a ales să plece din București împreună cu mama ei, care a găsit un loc unde să stea într-un sat îndepărtat. A fost dureros pentru amândoua să ne despărțim.

„După o perioadă, drumurile noastre s-au întâlnit din nou'

După o perioadă, drumurile noastre s-au întâlnit din nou. Mama ei ne-a părăsit, iar Maria a devenit mamă la o vârstă mult prea fragedă. Dar asta nu a împiedicat-o să crească la fel de frumos și să își crească singură copilul minunat.

S-a mutat într-un oraș mai aproape de mine și astfel am putut să ne vedem mai des. Săptămâna trecută, a venit în București cu fetița ei, Daria, care acum are aceeași vârstă pe care o avea Maria când ne-am întâlnit prima oară', a scris Andreea Raicu pe Instagram, în dreptul imaginilor cu Maria și fiica ei, Daria.

Andreea Raicu a continuat, spunând că Maria face și acum parte din familia ei. Se bucură că s-au întâlnit, acum 19 ani, și consideră că „existența nu face niciodată greșeli'.

„Maria e parte din familia mea, iar eu parte din a ei. Este incredibil cum viața, atunci când îți ia ceva, îți dă ceva la schimb. Eu nu am avut copii până acum, iar ea și-a pierdut mama prea devreme. Sunt profund recunoscătoare pentru întâlnirea de acum 19 ani, pentru că am spus da' când m-a întrebat dacă poate să vină la mine acasă, pentru toate amintirile, momentele frumoase pe care le petrecem împreună și mai ales pentru dragostea necondiționata dintre noi.

Timpul petrecut împreună e o bucurie, iar de când a apărut și Daria, totul a devenit și mult mai amuzant. Existența nu face niciodată greșeli așa că e nevoie doar să ai încredere', a conchis vedeta.

Ce face și cum arată acum Măriuca

Anul acesta, în luna februarie, Andreea Raicu a fost întrebată de un fan ce mai face fetița ei adoptivă, pe rețelele de socializare. Vedeta a răspuns în cadrul sesiunii de Q&A (întrebări și răspunsuri) printr-o fotografie de colecție cu Maria, în care apar amândouă, lângă bradul de Crăciun. Vezi imaginea în GALERIA FOTO.

„Măriuca e minunată', a spus atunci Andreea Raicu despre fiica ei de suflet.

Sursă foto: Instagram, Libertatea pentru femei

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton