Andreea Raicu a împlinit 47 de ani și și-a sărbătorit ziua de naștere în Italia. Cine i-a fost alături: „Am râs mult, am și plâns. Viața e mult mai frumoasă când iubești și...”

.

Pe 18 iulie, Andreea Raicu a împlinit 47 de ani și a ales, la fel ca în anii precedenți, să sărbătorească în afara țării. Alături de câteva prietene, vedeta a petrecut un sejur în Toscana, impresionându-și fanii cu imaginile postate pe rețelele de socializare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Andreea Raicu a împlinit de recent 47 de ani, dar pare că sfidează trecerea timpului, având o imagine impecabilă și un tonus excelent. Preocupată de imaginea și sănătatea ei, vedeta are un stil de viață echilibrat, meditația și sportul fiind nelipsite din rutina zilnică. Ea a infirmat speculațiile cu privire la intervențiile estetice majore, susținând că singura procedură la care a apelat a fost injectarea cu acid hialuronic în zonele în care apar riduri.

451706656_18444943417021313_8981912870564164297_n451706656_18444943417021313_8981912870564164297_n

Citește și: Andreea Raicu, revedere emoționantă cu fetița pe care a adoptat-o când era mică. Ce face și cum arată acum Măriuca: „E parte din familia mea. A devenit mamă la o vârstă mult prea fragedă…'

Citește și: Legătura dintre Anca Serea și Andreea Raicu. Ce părere are soția lui Adi Sînă despre vedeta TV: „În anumite privințe…'

Citește și: Adriana Bahmuțeanu și George Restivan nu trebuie să divorțeze, pentru că nu au fost căsătoriți legal: „Le recomand tuturor să se cunoască cu partenerul înainte să facă pasul decisiv”

Citește și: Bordea, reacție neașteptată când a aflat că Elena Ardeleanu, iubita lui, a fost amanta lui Cătălin Cazacu: „O surpriză pentru mine ar fi să…”

Andreea Raicu și-a sărbătorit ziua de naștere în Italia

Andreea Raicu a mărturisit că a devenit deja o tradiție să-și celebreze zilele de naștere în Toscana. Aceeași destinație a ales-o și anul acesta, la aniversarea de 47 de ani. Alături de câteva prietene, vedeta a petrecut un sejur de vis în orașul italian, surprinzându-și fanii cu imaginile postate în mediul online. Au luat la pas străduțele fermecătoare, s-au delectat cu preparatele locale și au avut șansa să-i vadă live pe Andrea Bocelli, Will Smith și Ed Sheeran la concertul celebrului tenor, care a sărbătorit 30 de ani de carieră.

„A fost ziua meeaaaaaaa!!!!! Am râs mult, am și plâns… de emoție, am mâncat mult, dar foooooarte bun pentru că în Toscana nu se poate altfel, am băut și mai bun, am dansat, am stat la soare, am vizitat locuri superbe, am stat fără telefon așa că nu am răspuns la nicio urare, dar sper să mă înțelegeți.

Am fost la unul dintre cele mai frumoase concerte, celebrarea a 30 de ani de concerte susținute de Andrea Bocelli , am suflat în lumânări (și au fost muuuulte, la fiecare masă, pentru că prietenele mele știu că am multe dorințe) și toate acestea mi-au făcut ziua superbă pentru că le-am făcut împreună cu prietenele mele pe care le iubesc tare mult și care îmi umplu inima și viața cu bucurie.

Viața e mult mai frumoasă când iubești și te simți iubită! Sunt foarte recunoscătoare și fericită că a devenit deja o tradiție să plecăm în fiecare an de ziua mea în Toscana!! La cât mai multe de acum înainte! Love you my Queens! It was amazing!! Și simt să îți spun să ai grijă de prieteniile adevărate! Sunt extrem de prețioase, niște comori adevărate', a scris Andreea Raicu pe Instagram.

De ce nu și-a întemeiat Andreea Raicu o familie

Andreea Raicu nu se opune ideii de a-și întemeia o familie, însă nu e dispusă să-și sacrifice propria identitate de dragul unui partener. Relația pe care și-o dorește trebuie să fie bazată pe dorință, nu pe lipsuri interioare. Timp de un an, Andreea Raicu a format un cuplu cu fostul fotbalist Cristi Chivu, însă s-au despărțit în 2004. Tudor Chirilă a făcut parte din viața ei timp de 5 ani, dar l-a părăsit când relația devenise toxică.

„Sper că mesajul meu nu va fi interpretat greșit. Îmi doresc să am o relație și un partener, însă nu sunt dispusă să-mi sacrific propria identitate pentru a menține o relație, mai ales acum, când m-am regăsit pe mine însămi. Îmi doresc o relație bazată pe dorință, nu pe necesitate sau lipsuri interioare.

Am construit o viață frumoasă prin muncă asiduă, și nu mă refer doar la aspectul profesional. Cred că pentru prima dată simt că am atins un echilibru deplin în viața mea, mă simt liniștită, împăcată, liberă și mă bucur de cine sunt și de toate trăirile mele, fie ele plăcute sau mai puțin plăcute, inevitabile în existența fiecăruia. „Ce ar putea să mă determine să îmi reevaluez alegerile? Un partener care să aducă valoare suplimentară vieții mele, să o îmbogățească în moduri noi și fascinante.

REPER: Nu căutarea unei fericiri pe care eu nu mi-o pot oferi singură. Nu un copil pe care să-l îngrijesc, să-l salvez sau să-l transform în cineva mai bun. Mi-a luat mult timp, dar am învățat să nu mai adopt roluri de salvator, terapeut, asistentă sau mamă permanentă, pe care le-am jucat ani de-a rândul’, a scris fosta prezentatoare TV pe blogul personal.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton