Andreea Sasu a născut, iar Philipp Plein a dezvăluit numele băiețelului lor: „Este o binecuvântare. Imi iubesc toți copiii în mod egal” / La maternitate a vizitat-o și fiul cel mare al designerului

 Ifrim Georgiana
.

Andreea Sasu a devenit mamă pentru prima dată. Fericitul anunț l-a făcut pe contul ei de Instagram, zilele trecute, unde a postat și primele imagini din maternitate. Tot ea a dezvăluit ce nume va purta băiețelul ei și a lui Philipp Plein.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Andreea Sasu l-a făcut din nou tată pe designerul Philipp Plein, cel cu care este într-o relație de mai bine de un an. Bruneta a dezvăluit că va avea un băiețel lunile trecute, atunci când a postat câteva imagini de la Gender Reveal Party. Petrecerea s-a desfășurat în vila de lux a designerului, iar viitorii părinți s-au afișat în ținute albe, așa cum li s-a impus și invitaților.

1515

Citește și: Andreea Sasu, pictorial provocator în luna a noua de sarcină. Apare lângă Philipp Plein și poartă un halat transparent: „Număr zilele până când vei fi în brațele mele'

Citește și: Cum arată Andreea Sasu în ultimul trimestru de sarcină. Iubita lui Philipp Plein s-a fotografiat într-o ipostază incendiară, cu burtica de gravidă la vedere: 'Te așteptăm… H!'

Citește și: O mai ții minte pe ispita de la Insula iubirii care nu ieșea din casă fără 1.000 de euro? Ce mai face și cum mai arată Bianca Pop: „Am renunțat la vicii de când sunt mamă”

Citește și: Ce relație are Jador cu logodnicul surorii sale și ce i-a spus când s-au cunoscut. Camelia Dumitrache: „Seamănă foarte mult. Fratele meu e mai agitat…'

Andreea Sasu a născut, iar Philipp Plein a dezvăluit numele băiețelului lor

Andreea Sasu a devenit mamă în cursul zilei de sâmbătă, 6 iulie. Pe contul ei de Instagram au apărut și primele imagini din maternitate. Proaspăta mămică este surprinsă cu nou-născutul în brațe și cu un zâmbet larg pe chip. Nu doar iubitul ei, Philipp Plein, a vizitat-o la spital, ci și fiul acestuia, Romeo, rezultat din relația cu Fernanda Rigon.

Și celebrul designer a postat câteva fotografii cu cel de-al patrulea copil al său. Pe Andreea Sasu a răsfățat-o cu munți de flori, după cum se observă în fotografii. Fiul lor va purta numele Hurricane Thor Thunder.

„Azi, cel de-al patrulea fiu al meu -Hurricane Thor Thunder – s-a născut la ora 10:58 am (dimineață n.r). Nici nu pot descrie în cuvinte cât de fericiți și binecuvântați suntem că am primit un dar atât de incredibil de sus. Îmi iubesc toți copiii în mod egal și nu îmi pot imagina o viață fără ei- Romeo/ Rocket/ Rouge și Hurrican. Tati vă iubește pe toți la nesfârșit… Este o binecuvântare să fiu tatăl vostru și să vă văd crescând împreună și descoperind lumea prin ochii voștri frumoși și inocenți. Îți mulțumesc, Doamne, pentru tot!', este mesajul emoționant publicat de Philipp Plein, pe pagina sa personală de Instagram.

Philipp Plein mai are trei copii

Philipp Plein mai are trei copii din relațiile anterioare. Primul său fiu, Romeo Prince, s-a născut în anul 2012 și a rezultat din relația cu Gernanda Rigon. Fosta lui iubită, Lucia Bartoli, i-a oferit alți doi băieți – Rocket Halo Ocean și Rouge Sky Galaxy.

Andreea Sasu și Philipp Plein au mai format un cuplu timp de câțiva ani, dar s-au despărțit din cauza infidelității designerului. La vremea respectivă, modelul spunea că nu poate duce o viață liniștită lângă el și că nu poate „ierta la nesfârșit’. Se pare că Philipp Plein a reușit s-o recucerească, astfel că urmează să devină părinți în scurt timp.

„Tot ce se zice, că așteptăm un copil, este adevărat. Că suntem împreună de un an de zile și ca trăim împreună, da, e totul adevărat, cum a declarat și Philipp. Normal, noi, cei din familie, toți știam cum e situația, dar pentru lumea exterioară, care nu știe ce se întâmplă cu adevărat, lumea judecă prin ceea ce vede. Dar situația trebuie luată cu calm și lumea trebuie să se obișnuiască, pentru că nu e ușor, în special că sunt și copii mici la mijloc. Dar, repet, noi știm lucrurile cum le-am vrut și cum…’, a declarat Andreea Sasu pentru actualitate.net.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton