Andreea Sasu, pictorial provocator în luna a noua de sarcină. Apare lângă Philipp Plein și poartă un halat transparent: „Număr zilele până când vei fi în brațele mele”

 Ifrim Georgiana
.

Andreea Sasu și-a surprins fanii cu ultima apariție pe rețelele de socializare. Deși va naște foarte curând, românca s-a fotografiat într-o ținută îndrăzneață și care i-a lăsat la vedere burtica de gravidă. Imaginile îl surprind și pe iubitul ei, designerul Philipp Plein, pe care urmează să-l facă tată pentru a patra oară.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Andreea Sasu este însărcinată cu celebrul designer Philipp Plein, cel cu care este într-o relație de mai bine de un an. Bruneta a dezvăluit că va avea un băiețel lunile trecute, atunci când a postat câteva imagini de la Gender Reveal Party. Petrecerea s-a desfășurat în vila de lux a designerului, iar viitorii părinți s-au afișat în ținute albe, așa cum li s-a impus și invitaților.

448189333_847258854113834_1172955578569183274_n448189333_847258854113834_1172955578569183274_n

Citește și: Cum arată Andreea Sasu în ultimul trimestru de sarcină. Iubita lui Philipp Plein s-a fotografiat într-o ipostază incendiară, cu burtica de gravidă la vedere: 'Te așteptăm… H!'

Citește și: Andreea Sasu și Philipp Plein au dezvăluit sexul bebelușului: „Este o binecuvântare'. Imagini de la petrecerea organizată în vila designerului / Românca a purtat o rochie mulată și cu spatele gol

Citește și: De ce s-au despărțit Ramona Gabor și Gabi Bădălău în urmă cu 12 ani. Au avut o relație tumultuoasă, cu multe certuri, împăcări, aventuri și teste de fidelitate / Acum, cei doi au ieșit în oraș precum vechi amici

Citește și: Ce relație are Reghe în prezent cu Bebeto, fiul lui și al Anamariei Prodan: „Nu e spre bine deocamdată. Va crește, va înțelege lucrurile și vom avea o discuție amândoi, fără să fie controlată de nimeni'

Andreea Sasu, pictorial provocator în luna a noua de sarcină

Andreea Sasu este generoasă cu fanii și a postat noi fotografii în care își etalează burtica de gravidă. De această dată, românca s-a afișat lângă Philipp Plein, care pare foarte tandru și grijuliu față de ea. Celebrul designer e surprins în timp ce îi mângâie și sărută burtica proeminentă.

Pentru acest shooting, Andreea Sasu a optat pentru o ținută foarte îndrăzneață. Deși e însărcinată în luna a noua, modelul s-a afișat într-un halat transparent și a pozat fără inhibiții. Fanii au fost plăcut surprinși și au complimentat-o în secțiunea de comentarii.

Tânăra traversează o perioadă foarte fericită și e nerăbdătoare să-și strângă băiețelul la piept, după cum reiese din mesajul care însoțește fotografiile: „Număr zilele până când vei fi în brațele mele'.

Andreea Sasu i-a iertat infidelitatea lui Philipp Plein

Andreea Sasu și Philipp Plein au mai format un cuplu timp de câțiva ani, dar s-au despărțit din cauza infidelității designerului. La vremea respectivă, modelul spunea că nu poate duce o viață liniștită lângă el și că nu poate „ierta la nesfârșit'. Se pare că Philipp Plein a reușit s-o recucerească, astfel că urmează să devină părinți în scurt timp.

„Tot ce se zice, că așteptăm un copil, este adevărat. Că suntem împreună de un an de zile și ca trăim împreună, da, e totul adevărat, cum a declarat și Philipp. Normal, noi, cei din familie, toți știam cum e situația, dar pentru lumea exterioară, care nu știe ce se întâmplă cu adevărat, lumea judecă prin ceea ce vede. Dar situația trebuie luată cu calm și lumea trebuie să se obișnuiască, pentru că nu e ușor, în special că sunt și copii mici la mijloc. Dar, repet, noi știm lucrurile cum le-am vrut și cum…', a declarat Andreea Sasu pentru actualitate.net.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton