Andreea Sasu și Philipp Plein au dezvăluit sexul bebelușului: „Este o binecuvântare”. Imagini de la petrecerea organizată în vila designerului / Românca a purtat o rochie mulată și cu spatele gol

.

Duminică, Andreea Sasu și Philipp Plein au organizat o petrecere în cadrul căruia au dezvăluit sexul bebelușului lor. Evenimentul a fost organizat în vila designerului, iar viitorii părinți au purtat ținute asortate, de culoare albă. Ei au fost înconjurați de un decor splendid, cu aranjamente florale din abundență, și de câțiva invitați care le-au împărtășit bucuria.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!


Andreea Sasu este însărcinată cu celebrul designer Philipp Plein, cel cu care este într-o relație de mai bine de un an. Bruneta este însărcinată în al doilea trimestru și urmează să-l facă pe iubitul ei tată pentru a patra oară. Phillip Plein mai are trei copii cu două alte două femei. Weekendul trecut, designerul german și Andreea Sasu au organizat o petrecere grandiasă pentru a anunța sexul copilului lor.

Citește și: Andreea Sasu, primele imagini cu burtica de gravidă. Cum s-a afișat iubita lui Philipp Plein pe rețelele de socializare


Citește și: Philipp Plein a petrecut Paștele catolic împreună cu fosta iubită și cei doi copii pe care-i au împreună. / Andreea Sasu este însărcinată cu el

Citește și: Cine este Robert Moscalu de la Survivor All Stars. Lucrează ca barman și e căsătorit

Citește și: Alexandru Ciucu, prima reacție după ce a fost surprins în compania Oanei Vlădescu, cu care s-a spus că ar fi avut o relație acum 11 ani: „Episodul…’ / Alina Sorescu: „Adevărul iese întotdeauna la suprafață’


Andreea Sasu și Philipp Plein au dezvăluit sexul bebelușului

Andreea Sasu și Phillip Plein au publicat un videoclip de la petrecerea grandioasă în cadrul căruia au dezvăluit sexul bebelușului. Evenimentul a fost organizat în vila cu piscină a designerului, iar invitații au avut parte de un decor de poveste, cu aranjamante florale din abundență. Frumoasa româncă și-a făcut apariția într-o rochie mulată, de culoare albă și cu spatele gol. Phillip Plein s-a asortat cu ea și a purtat un costum elegant.


Cei doi au aflat că vor avea un băiețel după ce s-au dat artificii cu fum albastru. Designerul nu și-a putut stăpâni fericirea și a luat-o în brațe pe iubita lui, apoi a desfăcut o șampanie scumpă.

„Este băiat. Visele devin realitate’, a scris Andreea Sasu, pe Instagram.

Philipp Plein: „Este o binecuvântare’

Phillip Plein, care mai are trei copii cu două femei, a scris și un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. El așteaptă cu nerăbdare să devină tată pentru a patra oară.


„Este un băiețel! Este o binecuvântare pentru mine ca fiul cu numărul 4 să vină în viața mea în acest an! Toată lumea care mă cunoaște știe cât de mult îmi iubesc copiii! Sunt înnebunit după copiii mei. Ei sunt lumea mea, înseamnă totul pentru mine și îi iubesc mai mult decât propria viață. Romeo, Rocket, Rouge… mi-au schimbat viața pentru totdeauna și m-au făcut să devin o persoană mai bună… Sunt atât de recunoscător și Luciei și Fernandei, pentru că au aceste mici ființe uimitoare cu mine. Copiii noștri sunt motivul pentru care noi toți trebuie să face din această planetă un loc mai bun’, a scris Philipp Plein pe Instagram.


Philipp Plein și Andreea Sasu s-au iubit și în trecut

Andreea Sasu și designerul Philipp Plein au format un cuplu și în 2016, însă s-au despărțit după un an din cauza infidelității lui.

„Normal, noi, cei din familie, toți știam cum e situația, dar pentru lumea exterioară, care nu știe ce se întâmplă cu adevărat, lumea judecă prin ceea ce vede. Dar situația trebuie luată cu calm și lumea trebuie să se obișnuiască, pentru ca nu e ușor, în special că sunt și copii mici la mijloc. Dar, repet, noi știm lucrurile cum le-am vrut și cum sunt din exterior’, declara Andreea Sasu, pentru actualitate.net.

Sursa foto: Instagram