Andreea Tonciu a amenințat-o pe Elena Ionescu, în prima zi la Survivor All Stars: „Acum te bat, acum te-njur”

 Ifrim Georgiana
.

Primul scandal de la „Survivor All Stars' a avut loc chiar în prima ediție a emisiunii, iar protagonistele au fost Elena Ionescu și Andreea Tonciu. Aceasta din urmă a răbufnit la adresa colegei ei și i-a adresat amenințări, în urma unui dialog aparent inofensiv. Iată de la ce a pornit conflictul dintre Andreea Tonciu și Elena Ionescu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Premiera „Survivor All Stars' a avut loc seara trecută, iar telespectatorii au avut ocazia să-și contureze primele impresii despre cei 20 de concurenți. Tensiunile s-au înfiripat încă din prima ediție, iar Andreea Tonciu și Elena Ionescu au fost protagonistele celui dintâi scandal al sezonului. Jador a intervenit în dialogul aprins dintre cele două, însă nu a reușit să calmeze spiritele. Andreea Tonciu a ameințat-o pe Elena Ionescu, în prima zi la Survivor All Stars.

an11an11

Citește și: Survivor All Stars 16 ianuarie – Tot ce s-a întâmplat în prima ediție

Citește și: De ce s-a întors Roxana Nemeș la Survivor All Stars și ce spune despre certurile cu ceilalți concurenți: „Fiecare dă ce are în interior. Acolo nu ai cum să fii fals' / EXCLUSIV

Citește și: Florin Salam, prima reacție după ce a fost acuzat că a bătut o tânără la hotel: „A rămas ea cu gânduri rele, a furat! Mi se înscenează…' / Artistul susține că ar fi ajuns din greșeală în aceeași cameră cu ea

Citește și: Eliminările se vor face diferit la Survivor All Stars 2024. Cum îi va afecta noua regulă pe concurenți

Primul scandal de la Survivor All Stars. Andreea Tonciu a amenințat-o pe Elena Ionescu, în prima zi la Survivor All Stars

Scandalul dintre Elena Ionescu și Andreea Tonciu a pornit de la un dialog inofensiv. După ce i s-a umflat piciorul, din cauza înțepăturilor de insecte, bruneta a solicitat prezența unui medic. Artista i-a sugerat că acest lucru poate fi cauzat de oboseală și retenție de apă, însă tonul acesteia pare să nu fi fost pe placul colegei de echipă.

„Mi s-a umflat piciorul, vezi? (…) Cheamă doctorul, te rog!', i-a spus Andreea Tonciu artistei.

Elena: Ee, acum cheamă doctorul ăla… E de la oboseală, retenție. Și pe mine m-a înțepat (…)

Andreea: Nu e de la oboseală. Nu există așa ceva. Nu-mi plac mie chestiile astea (începe să plângă).

„Eu am o problemă și am vrut să chem medicul. Nu mi-a plăcut atitudinea Elenei', a spus Andreea Tonciu la testimoniale.

Jador, în mijlocul scandalului dintre Andreea Tonciu și Elena Ionescu

Jador a intervenit în dialogul aprins dintre Andreea Tonciu și Elena Ionescu, încercând să aplaneze conflictul, însă fără succes. Bruneta a recurs la amenințări, iar atitudinea ei nu a fost înțeleasă de cântăreață.

„Bă, nu pățești nimic, ce ai? Te doare un pic. Gata!', a spus Jador.

„Nu pățești nimic…', a continuat Elena Ionescu.

Andreea: Nu, dar nu-mi plac, adică n-am voie să pățesc ceva că, dacă chem medicul, gata, ce-am făcut?

Jador: Medic! Medic!

Andreea: Adică ce am făcut deplasat? Sau m-aș preface sau n-aș avea nimic și eu chem doctorul…

Elena: Dar n-am zis să nu chemi doctorul…

Andreea: Ba da, „hai, mujer, că dacă te-a mușcat, care e problema? Fii puternică!'. Nu e vorba să fii puternică aici. E vorba că eu am o problemă și văd că nu-mi trece. Și eu sunt foarte emotivă și bineînțeles că am început să plâng, pentru că așa mă descarc.

„Nu înțeleg atitudinea asta atât de extremistă. Am vrut doar să te întăresc', a spus Elena Ionescu.

„Ce e greșit să chem un medic să vadă ce am la picior? Nimeni nu poate să mă condiționeze pe mine să fiu în vreun fel. Eu, dacă vreau, acum plâng, acum râd, acum te bat, acum te-njur. Fiecare are caracterul ei. Nu trebuie să fac ce spui tu sau cum spui tu', a spus fosta asistentă TV la testimoniale.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton