"Nici nu știu dacă am citit vreodată vreo carte. Doar alea pe care le aveam la școală, lecțiile. Vrei să te mint? Nu mi-a plăcut să învăț!". Andreea Tonciu a recunoscut că nu a citit nici măcar o carte

.

Andreea Tonciu a recunoscut că își editează toate pozele și că nu a citit nici măcar o carte. Andreea Tonciu nu are nevoie de prea multe descrieri, fiind una dintre vedetele sonore din showbiz-ul românesc. Ei bine însă, de ceva timp a decis să fie mai reținută cu aparițiile publice, cât și cu declarațiile despre viața ei privată. Totuși, invitată în cadrul unui podcast, nu a avut rețineri și a dezvăluit lucruri neașteptate!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!


Andreea Tonciu a trecut printr-o mare schimbare de la debutul ei în televiziune și până în prezent. Și-a operat nasul de mai multe ori, și-a făcut implant mamar și merge regula la medicii esteticieni pentru diferite intervenții faciale. Cu toate acestea, a recunoscut că nu poate să posteze poze pe rețelele de socializare fără a le edita foarte mult.

Citește și: Andreea Tonciu și-a cunoscut soțul într-o parcare și după 12 zile rămas însărcinată cu el: ‘Am început să plâng. Era mai mic decât mine, abia ne cunoscusem, nu știam dacă vrea să stea cu mine…’


Citește și: Andreea Tonciu și soțul ei s-au mutat în casă nouă. Primele imagini cu locuința: „Mi-am dorit să am un spațiu confortabil'

Citește și: Ce a făcut Rinda, sora Ronei Hartner, cu rochiile regretatei actrițe și unde locuiește acum fiica acesteia: „E încă foarte amărâtă, supărată că și-a pierdut mama…’

Citește și: De ce a lipsit Gabriela Cristea de la prima ediție Mireasa – Capriciile Iubirii. A fost internată de urgență la spital: „Mă durea totul. Am niște probleme de sănătate…’


Andreea Tonciu a recunoscut că își editează toate pozele

Andreea Tonciu nu s-a sfiit să recunoască că toate pozele cu ea de pe conturile ei de socializare sunt modificate în aplicații de înfrumusețare, atât la față, cât și la corp. Ce-i drept, nu este singura care face astfel de lucruri, însă cel puțin ea nu a ezitat să spună adevărul. Deși îi place să aibă pozele cu filtru, atunci când iese din casă pentru diferite cumpărături sau treburi, merge nemachiată și fără a se aranja, fiind mulțumită de felul în care arată și așa.


Eu recunosc. Mă editez în toate pozele. Sunt cu Faceapp-ul în toate pozele și mă editez. La corp nu știu, o pun pe sora mea. Eu îmi fac fața, ea corpul. Instagram e Instagram. Sunt singura? Eu am recunoscut în fața națiunii. Altele zic că așa arată ele. Eu recunosc, da, mă editez. Îmi pun Faceapp mult. Eu chiar mă editez. Care e problema? Îmi pun poze peste tot, și la poveste și peste tot. Sunt gletuită bine acum, dar ies zilnic nemachiată din casă. Dacă mă vezi zilnic, nu mă recunoști. (…)


Asta nu este tot! Nu doar pozele de pe rețelele de socializare vrea să fie perfect atunci când vine vorba de ea, ci și cele unde apare, chiar dacă sunt puse de altcineva. Tot în cadrul podcastului a mărturisit că atunci când a participat la Survivor a cerut poza pentru a o edita și abia după le-a trimis-o pentru a o publica.

Inclusiv poza care a apărut la Survivor, mai întâi le-am zis că o editez și după le-o trimit să o pună cum vreau eu.„, a spus Andreea Tonciu în podcastul lui Jorge.


Andreea Tonciu: ‘Nu știu dacă am citit vreodată vreo carte’

Andreea Tonciu a făcut o mulțime de declarații neașteptat în cadrul acestui podcast, inclusiv despre soțul ei, cum s-au cunoscut și cum a rămas însărcinată la 12 zile distanță, dar asta nu este tot. Vedeta a fost întrebată de ultima carte citită, astfel că fără a sta pe gânduri, a recunoscut că nu i-a plăcut școala, explicând că nu știe dacă a citit vreo carte.


De ce mă întrebi pe mine? Nici nu știu dacă am citit vreodată vreo carte. Doar alea pe care le aveam la școală, lecțiile. Vrei să te mint? Nu mi-a plăcut să învăț! Și știi vorba aia: o să regreți tu anii ăștia! Niciodată nu-i regret! Ah, da, poate îi regret că am îmbătrânit, dar așa să mă duc acum la școală… Never, nu! Exclus, nu-mi place școala!‘,  a răspuns Andreea Tonciu.

Sursă foto: Instagram / Facebook