Andreea Tonciu explică de unde a pornit conflictul cu Adriana Bahmuțeanu: „Nu mai suportam”. Fosta asistentă TV a fost concediată în direct

 Ifrim Georgiana
.

În anul 2009, Andreea Tonciu și Adriana Bahmuțeanu colaborau la emisiunea „La şuetă cu Bahmu', de la Kanal D. La acea vreme, soția lui Daniel Niculescu lucra ca asistentă TV și a fost concediată din emisiune în direct. Invitată la podcastul moderat de Viorel Grigoroiu, Andreea Tonciu a vorbit despre umilința suferită atunci, dar și despre neînțelegerile dintre ea și Adriana Bahmuțeanu. Iată ce s-a întâmplat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu mai bine de 10 ani, Andreea Tonciu și Adriana Bahmuțeanu împărțeau același platou, în cadrul emisiunii „La şuetă cu Bahmu'. În aprilie 2009, fosta asistentă TV a fost concediată în direct, fiind unul dintre momentele de neuitat din televiziune. La acea vreme, concedierea brunetei s-a explicat prin faptul că se certase cu regiroul de platou, care ar fi rugat-o să își schimbe poziția și să prezinte vremea. Pentru că nu s-a conformat, Andreea Tonciu a fost concediată de Adriana Bahmuțeanu, gazda emisiunii de la Kanal D.

ton9ton9

Invitată în podcastul „Tare de tot', Andreea Tonciu a explicat ce s-a întâmplat, de fapt, înainte de a fi concediată din emisiunea „La şuetă cu Bahmu'. Bruneta spune era deranjată de glumele care se făceau pe seama ei, motiv pentru care a refulat chiar în timpul show-ului.  

Citește și: Cum arăta Andreea Tonciu înainte de operațiile și intervențiile estetice. Ce spun fanii despre transformarea vedetei

Citește și: Andreea Tonciu are probleme de sănătate și a chemat salvarea acasă: 'Așa durere nu am avut în viața mea'

Citește și: Loredana Groza și soțul ei, Andrei Boncea, s-au despărțit, după 25 de ani de căsnicie. Tatăl artistei confirmă separarea: „Nu mă interesează unde stă el, nici pe ea nu o interesează”

Citește și: Andreea Bălan s-a accidentat în finala America Express, după ce Cătălin Bordea și Nelu Cortea au lovit-o cu o canoe: „M-am speriat foarte tare'

De ce s-au certat Andreea Tonciu și Adriana Bahmuțeanu

Andreea Tonciu a vorbit despre momentul când a fost cocediată din emisiunea „La şuetă cu Bahmu'. Bruneta spune că Adriana Bahmuțeanu obișnuia să facă glume pe seama ei, lucru care devenise deranjant. Deși s-a speculat că ar fi fost vorba de un moment regizat, fosta asistentă TV a ținut să precizeze că totul a fost real.

„Am fost dată afară în direct. A fost pe bune. Pentru că nu vreau să fiu înțeleasă greșit, am fost dată afară nu că stăteam apatică și nu aveam chef să prezint vremea, (…) eu reacționez numai când mi se face ceva.(…) Nu mai suportam, Adriana se lua de nasul meu, începuse să mă deranjeze.

Veneam la muncă cu bună dispoziție și în timpul emisiunii se găsea Adriana să îmi zică că aveam nasul mare, că de ce nu mă operez. Și mă deranja. Am acceptat. Sunt omul care accept o dată, de două, de cinci. Mă, dacă vezi că mă deranjează și că nu-ți răspund cu aceeași monedă, că nu poți să faci glumele pe care tu le vrei, oprește-te, te rog. În dimineața aia eram chiar foarte supărată.

Zic: «Am acceptat atâtea, de ce să mai accept?». Și d-aia n-am vrut să prezint vremea, ți-o zic sincer!', a povestit Andreea Tonciu, în podcastul menționat.

Ce a spus Adriana Bahmuțeanu despre concedierea Andreei Tonciu

În urmă cu mai bine de 10 ani, Adriana Bahmuțeanu explică că demiterea Andreei Tonciu era așteptată de mai multă vreme, având în vedere conflictele repetate pe care aceasta le avea cu echipa emisiunii de la Kanal D.

„Fata asta era pusă pe harţă tot timpul, se certa cu toată lumea, mai ales în ultima vreme de când se crede mare vedetă. Nu o mai suporta nimeni pe acolo, toţi din emisiune se bucură că au scăpat de ea. Nu făcea nici un efort să înveţe cele câteva cuvinte pe care trebuia să le spună când prezenta Vremea' în emisiune.

Pe deasupra începuse să-i scoată pe invitaţi, seara, pe la Bamboo, trăgea de manelişti pe acolo…Tot timpul spunea că e obosită, pentru că petrecuse toată noaptea. Mie mi-a sărit muştarul ultima, dar deja îi înnebunise pe absolut toţi, nu cred că e cineva cu care nu s-a certat pe acolo', a declarat Adriana Bahmuţeanu pentru Libertatea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton