Andreea Tonciu și-a topit acidul din buze și își face noi intervenții estetice: „Trebuie să mă îmbunătățesc. Mă fac din ce în ce mai frumoasă”

 Ifrim Georgiana
.

Andreea Tonciu, în vârstă de 36 de ani, a decis să-și topească acidul hialuronic din buze, după ce i-a migrat în partea de sus. Pe rețelele de socializare, bruneta a publicat câteva imagini din timpul procedurii, ținând să precizeze că se pregătește pentru o schimbare totală de look. Dornică să devină cea mai bună versiune a ei, fosta asistentă TV își va mai face câteva retușuri la nivelul feței, ce vizează pomeții și ochii. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Tonciu este vedeta care se recomandă a fi cea mai asumată și directă din showbiz-ul românesc. Fosta asistentă TV a recurs, pe parcursul anilor, la mai multe intervenții estetice, care au ajutat-o să scape de complexe și să devină cea mai bună versiune a ei. Bruneta are implant mamar, iar în urmă cu 9 ani, a trecut printr-o rinoplastie la o clinică din Istanbul. De curând, Andreea Tonciu și-a topit acidul hialuronic din buze, nemulțumită de asimetria acestora, după migrarea acidului. Îmbunătățirile, însă, nu se opresc aici, căci vedeta intenționează să recurgă și la alte proceduri estetice.

ton11ton11

Citește și: De ce și-a mutat Andreea Tonciu fiica de la o școală de stat la una privată: „Vreau să fie în siguranță…”

Citește și: În ce relații a rămas Sânziana Buruiană cu Andreea Tonciu și Simona Trașcă: „Am făcut multe năzdrăvănii împreună. Nu prea am mai păstrat legătura…'

Citește și: Horia Manea, mesaj dureros după ce a fost eliminat de la Chefi la Cuțite: „Știu că nu v-a fost ușor să nu fiu prezent lânga voi'

Citește și: Mihai Alexandru, primele declarații după ce s-a însurat a treia oară. Cine sunt nașii de cununie ai compozitorului și ai soției lui, Alina: 'Nu s-au respectat întocmai tradițiile și…' / EXCLUSIV

Andreea Tonciu și-a topit acidul din buze și își face noi intervenții estetice

Pe rețelele de socializare, Andreea Tonciu a publicat câteva imagini din cabinetul medicului estetician, în timpul procedurii de topire a acidului hialuronic din buze. Fosta asistentă TV intenționează să-și facă modificări și la nivelul pomeților și al ochilor, căci își dorește să arate impecabil la cei 36 de ani ai ei.  

„Trebuie să mă îmbunătățesc, iar pentru asta va trebui să-mi topesc acidul pentru că nu mai este în buze, ci în mustață. Trebuie să mă fac din ce în ce mai frumoasă. Bine, vom umbla și pe la pomeți, pe la ochi și peste tot. Acum va trebui să-mi topesc buzele, va trebui să-mi pună anestezie, nu o să mai pot să vorbesc', a declarat Andreea Tonciu pe contul ei personal de Instagram.

Andreea Tonciu, încurajată de soțul ei să-și facă intervenții estetice

Andreea Tonciu este adepta schimbărilor, iar soțul ei, Daniel Niculescu, nu stă în fața deciziilor ei, ci o susține când vine vorba de intervențiile estetice. Bruneta vrea să rămână într-o formă impecabilă odată cu trecerea anilor și recunoaște că e dipusă să se opereze „din cap până-n picioare'.

„Nu m-am ales cu nimic. Toți banii i-am cheltuit. Pe aroganțe, fițe, haine, restaurante. Nu aș vrea să schimb nimic deocamdată din căsnicia mea. O să mă duc să mă operez din cap până în picioare pentru că vreau să arăt la 55 de ani cum arăt acum. Daniel este de acord, el este cel care mă împinge să fac operații estetice', a declarat Andreea Tonciu la „Star Matinal'.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton