Andreea Tonciu susține că fiica ei nu e interesată de branduri și lucruri scumpe, deși trăiesc în lux. Ce pasiuni are Rebeca, la 8 ani: „Îi place la școală. O las să facă ce vrea...”

 Ifrim Georgiana
.

Andreea Tonciu a vorbit despre pasiunile fiicei sale, Rebeca, în vârstă de opt ani. Deși crește într-o familie cu o situație materială foarte bună, micuța nu manifestă interes pentru branduri și lucruri scumpe. Este, în schimb, pasionată de școală și dansuri, iar fosta asistentă TV ar vedea-o făcând carieră în zona artistică.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST, GRATIS, AICI

Împreună cu Daniel Niculescu, Andreea Tonciu are o singură fetiță, pe Rebeca, în vârstă de 8 ani. În rolul de mamă, bruneta îi oferă multă libertate copilei și nu îi refuză nimic. Relația lor este una specială, bazată pe prietenie, în care Andreea stabilește limite permisive și o încurajează să își exploreze pasiunile.

ton11ton11

Citește și: Andreea Tonciu a arătat în online carnetul de note al fiicei sale: „Copilul meu dacă vrea să învețe, învață, dacă nu vrea, trebuie să învețe cât de cât. Pe mine mama m-a cam ținut din scurt și mie nu-mi place asta” / Cum învață Rebeca la școala privată

Citește și: Ce a făcut Andreea Tonciu cu toți banii câștigați în televiziune: „Asta n-am zis-o! Eram nebună. Intrasem în nebunia asta…'

Citește și: Björn Ulvaeus de la ABBA s-a însurat a treia oară, la 79 de ani: „Nunta a avut loc în Copenhaga”. Cine este soția artistului și cum s-au cunoscut

Citește și: Cine este Otniela Sandu. I se spune „Shakira de România” și joacă în serialul Las Fierbinți

Andreea Tonciu susține că fiica ei nu e interesată de branduri și lucruri scumpe, deși trăiesc în lux

Andreea Tonciu susține că fiica, Rebeca, poartă uniformă la școală și nu cere haine scumpe, ci dulciuri și jucării. Fetița nu este interesată de branduri și nu are pretenții mari, deși crește într-o familie cu o situația materială foarte bună. Fosta asistentă TV este cunoscută ca o adeptă a luxului și nu se sfiește să afișeze acest stil de viață.

„La școala fiicei mele e uniformă, deci nu are ce să-mi ceară. Iar referitor la haine, încălțări, accesorii, copilul meu este foarte ok. Nu cere lucruri scumpe. Îmi cere doar dulciuri și jucării. Nu e ea cu hainele scumpe sau altele. Ea vede la mine, dar nu prea cred că o pasionează chestiile astea. Încă nu are cerințe, dar probabil o să o facă atunci când va fi mai mare', a spus bruneta pentru cancan.ro.

La polul opus, Andreea afirmă că a fost foarte răsfățată de părinți, în copilărie: „Eu când eram mică eram cea mai răsfățată, orice ceream mi se dădea. Îmi plăcea să mă îmbrac cu ce era mai mișto, eram prima care își lua de toate. Am fost o norocoasă'.

Ce pasiuni are fiica Andreei Tonciu, la 8 ani

Andreea Tonciu vorbește cu entuziasm despre fiica sa, Rebeca, care nu a avut emoții în prima zi de școală. Dansul și pictura se numără printre pasiunile copilei, de aceea mama ei ar vedea-o în domeniul artistic.

„Fiica mea nu a avut deloc emoții în prima zi de școala, seamănă cu mama ei. Îi place mult la școală, noi am optat pentru o școală bună și se simte bine, în mediul ei. (…)

Ei îi place foarte mult să danseze și să picteze. Eu toată sarcina, cam de pe la 6 luni, am stat la pat, pentru că am avut o sarcină mai grea, și mă uitam la fete care dansau. Spuneam atunci în gând că îmi doream ca și fata mea să arate atât de bine și să știe să danseze. Uite că îi place dansul de nu mai poate. (…) Aș vedea-o în partea asta, artistică. Dar să știi că până la urmă, va face ce va vrea ea. Eu nu țin neapărat să fie ea cunoscută', a mai adăugat fosta asistentă TV.

Cum este Andreea Tonciu în rolul de mamă

Bruneta susține că îi oferă multă libertate fiicei sale și nu pune presiuni pe umerii acesteia. Relația lor este bazată pe prietenie, și nu pe frică, așa cum a observat Andreea Tonciu că procedează alți părinți.

„Eu o las pe fiica mea să facă ce vrea, doar îi dau acceptul sau nu, pe ceea ce vrea ea să facă. Eu nu presez copilul. Nu îmi place cum era pe vremuri, să învețe acum, să facă acum ce zic eu! Să mă lase în pace cu mentalitatea asta! Dacă pui presiunea asta mare pe el, nu e ok deloc, mai rău faci. (…) Îi mulțumesc lui Dumnezeu, eu cu fiica mea am o relație foarte bună. Nu există să îi fie ei frică de mine, sau așa ceva. Bine, o mai cert eu când trebuie, dar nu sunt o mamă din aceea nebună, să vreau să îmi știe de frică. Suntem mai mult prietene. Nu e ok să stai tot timpul cu gura pe copil, sau să o ții în lesă. Păi atunci când scapă, fuge și face de toate', a încheiat Andreea Tonciu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton