Andreea Tonciu susține că îi va da voie fiicei sale să pozeze complet goală, la fel cum a făcut ea, când va crește: „Dacă o să vrea să fie sexy, de ce nu?”

 Miniosu Alexandra
.

Andreea Tonciu susține că îi va da voie fiicei sale să pozeze complet goală, la fel cum a făcut ea, când va crește. Bruneta recunoaște că nu se va opune în cazul în care fata ei, Rebecca, își va manifesta această dorință în viitor și îi va da acordul să facă astfel de fotografii. Vedeta afirmă că nu o interesează părerea lumii și că ea își crește copilul după cum dorește, indiferent de critici.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Andreea Tonciu este căsătorită cu omul de afaceri Daniel Niculescu și au împreună o fiică, pe nume Rebecca, în vârstă de 7 ani. Vedeta a debutat în lumea mondenă pe când avea doar 20 de ani, după apariția ei controversată pentru rubrica „Fata de la pagina 5'. Potrivit spuselor ei, bruneta își va lăsa fata să pozeze la fel de sexy ca ea, chiar complet goală, dacă asta își va dori micuța în viitor.

andreea-tonciu-2andreea-tonciu-2

De curând, Andreea Tonciu a fost invitată în cadrul podcast-ului găzduit de Bursucu pe YouTube. Extrem de sinceră, fina Anamariei Prodan a mărturisit că nu i-a fost niciodată rușine de apariția ei incendiară de la „Fata de la pagina 5'. În plus, a afirmat că dacă ar mai avea și acum silueta de atunci, nu ar spune „nu' dacă ar primi din nou această propunere și ar accepta provocarea.

Citește și: Ce relație au acum Anamaria Prodan și fina Andreea Tonciu: „Pentru mine e ca a doua mamă. O respect foarte mult, dar…' / De ce se întâlnesc rar

Citește și: „Degeaba ai bani dacă nu știi să te îmbraci. Oamenii îmi spun că le place ceea ce văd. Machiajul…”. Andreea Tonciu a recunoscut că își editează toate pozele

Citește și: Anamaria Prodan, după ce Laurențiu Reghecampf a acuzat-o că i-a făcut cadouri lui Dan Alexa: „Dacă are nevoie de bani, îl rog și pe Ronald să-l ajute'/ Antrenorul neagă că a fost chemat ca martor în procesul lor de divorț

Citește și: Alex Dobrescu, parastas de 40 de zile pentru mama lui, cu șampanie scumpă și fructe de mare: „Prețul unei sticle a fost de 2800 lei'. Fostul iubit al Cristinei Cioran a comemorat-o într-un local exclusivist

Andreea Tonciu susține că îi va da voie fiicei sale să pozeze complet goală, la fel cum a făcut ea, când va crește

Așadar, Andreea Tonciu consideră că nu vede nimic în aceste acțiuni, deși e soție și mamă. Ca argument, vedeta a susținut că pozele sunt deja pe Internet. În plus, nu crede că acestea ar avea vreun impact negativ asupra fetei sale, Rebecca, atunci când le va vedea. La 7 ani, micuța adoră să meargă la salon, să se machieze și să poarte unghii false.

„Nu mi-a fost niciodată rușine de nimic din ce am făcut eu. Crezi că am fost singura? Mi-a plăcut. Îmi place și acum. Dacă mai aveam corpul ăla și acum pozam. Corpul îl am, dar nu mai sunt eu 90-60-90. Știu că nu mai e normal să fac asta pentru că am un copil acasă și sunt căsătorită, dar vrei să-ți zic ceva? Pozele sunt pe tot internetul. Dacă mă vede fiica mea sau dacă mă văd copiii de la școală de la fiica mea ce făceam eu acum câțiva, care e problema că mai fac și în 2024?', a spus Andreea Tonciu, în cadrul podcastului moderat de Bursucu.

„Nu te-ai gândit niciodată că vor veni copiii la Rebecca și îi vor spune: „Uite-o pe mama ta dezbrăcată prin presă' sau „Uite ce făcea mama ta'?', a întrebat Bursucu.

„Nu, nu m-am gândit', a răspuns Andreea Tonciu.

„Normal că dacă copilul meu o să vrea să fie sexy și o să pozeze cum a pozat mămica ei, de ce nu?'

Replica Andreei Tonciu l-a luat prin surprindere pe Bursucu, atunci când aceasta a afirmat că nu s-ar opune dacă fiica ei, Rebecca, ar vrea să pozeze în viitor la fel ca ea. Bruneta e de părere că dacă pozezi sexy nu înseamnă că faci ceva greșit, argumentând că și vedetele din străinătate fac asta.

„Ce o să-i spui în momentul în care o să vină la tine și o să-ți spună „Mami nu te supăra, bătea vântul afară? Ce e cu pozele astea? Nu mai aveai bani de haine?„', a continuat Bursucu.

„I-aș spune că sunt poze deocheate și că va avea și ea voie să facă când va fi mai mare. Asta o să-i spun, a zis Andreea Tonciu.

„O să-i dai voie?!', a întrebat Bursucu.

„Normal. De ce să nu-i dau voie? Eu sunt o persoană foarte sinceră. Poate o să fiu acuzată de chestiile astea, dar nu mă interesează hate-ul pe mine. Eu zic ceea ce simt și exact ceea ce fac eu și ce am să fac. Normal că dacă copilul meu o să vrea să fie sexy și o să pozeze cum a pozat mămica ei, de ce nu? Dacă ești sexy și pozezi sexy asta înseamnă că faci ceva greșit?! Nu! Vedetele mari, de afară, fac chestia asta', a explicat bruneta.

Sursă foto: Instagram, Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton