Andrei Ciobanu, atac subtil către adversari, înainte de finala Survivor All Stars: „Sper ca lumea să vadă cine și-a călcat demnitatea pentru a câștiga bani ușor. Nu îmi este teamă de...”

 Ifrim Georgiana
.

Au mai rămas doar câteva zile până la finala emisiunii „Survivor All Stars'. Andrei Ciobanu, care a ajuns în ultima săptămână a sezonului, e mulțumit de propriul parcurs și spune că niciun concurent nu-i provoacă teamă, cel puțin din punct de vedere sportiv. El nu vede însă cu ochi buni tertipurile colegilor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Finala „Survivor All Stars' 2024 se va difuza pe 30 mai. Doar trei concurenți se vor duela pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro. În ultima săptămână a sezonului au rămas Andrei Ciobanu, Iancu Sterp, Robert Moscalu, Sorin Pușcașu și Zanni.

an10-4an10-4

Citește și: Cine este Andrei Ciobanu de la Survivor All Stars. Are un copil cu Marilena Cuciurean, fostă concurentă Survivor

Citește și: Răsturnare de situație la Survivor All Stars, în ediția de astă seară. Andrei Ciobanu nu mai este eliminat din competiție: „Cheia e la mine”

Citește și: Cine sunt concurenții de la Splash! Vedete la apă 2024. Ce vedete se află pe listă

Citește și: Cine este Mădălina Mihai, câștigătoarea iUmor, sezonul 16 și ce va face cu premiul. E studentă la UNATC: „Eu sunt de la țară. Dacă toată copilăria mea am fost la cosit…”

Andrei Ciobanu, atac subtil către adversari înainte de finala Survivor All Stars

Andrei Ciobanu se numără printre cei rămași în săptămâna finală și spune că, din punct de vedere sportiv, niciun concurent nu reprezintă o amenințare pentru el. Faimosul condamnă strategiile puse la cale de unii colegi și speră ca cei de acasă să vadă cine a jucat corect la „Survivor All Stars'.

„Sportiv, nu îmi este teamă de nimeni! Eu atât pot, atât sunt, și dau tot din ce pot! Am puterea să recunosc dacă cineva este mai rapid ca mine, mai îndemânatic, mai tânăr, mai pregătit! Îmi este teamă doar ca lumea să nu creadă minciunile altora, să deschidă ochii și să vadă cine a jucat corect, cinstit, și cine nu! Cine a jucat doar un rol, cine s-a folosit de oameni ca să își atingă scopurile, cine nu a fost loial și cine și-a călcat demnitatea din disperarea de a câștiga bani mulți și ușor! Cine merită cu adevărat și cine a supraviețuit până la capăt trecând prin cele mai grele încercări', a spus concurentul pentru tvmania.ro.

Ce i-a lipsit lui Andrei Ciobanu în Republica Dominicană

Concurentul mai spune că a fost măcinat de dorul logodnicei și al fiului său în lunile petrecute la „Survivor All Stars'.

„Ceea ce mi-a lipsit a fost băiețelul meu care acum are 9 luni și logodnica mea! În rest, am avut tot ce am adunat cu mine o viață întreagă: educația de acasă, ambiția, puterea, devotamentul, respectul, loialitatea și demnitatea!', a adăugat el pentru sursa citată anterior.

Și a completat: „Atuul meu este băiețelul meu Tudor' și familia care mă fac să fiu un exemplu demn de urmat și un model atât pentru ei, cât și pentru toți copii care urmăresc „Survivor'! Apoi ambiția, perseverență, credința în Dumnezeu și încrederea în ceea ce sunt și ceea ce am devenit datorită educației primite atât  acasă,  cât și la școală!'.

Andrei Ciobanu, despre mutarea în echipa Faimoșilor

Andrei Ciobanu spune că mutarea în echipa Faimoșilor a fost o adevărată provocare pentru el.

„Dacă stau bine să mă gândesc, psihic, mental, social, am devenit din ce în ce mai bun pe zi ce trece. Fizic și sportiv, cred că am devenit cea mai bună versiune a mea în momentul când am fost mutat în echipa Faimoșilor, deoarece a trebuit să mă lupt contra celor mai buni Războinici, adversari redutabili. Cea mai bună versiune a mea a fost clar când triburile s-au unit, și apogeul atunci când am câștigat colanul de imunitate!

Cel mai greu moment pentru mine a fost cel în care am fost furat' de către Faimoși. A fost greu să mă remontez, să recalculez traseul, și să învăț să lupt împotriva celor mai buni, prietenilor mei, oamenilor cu care am adunat amintiri, emoții, trăiri, și oamenii cu care eram obișnuit mai mereu să câștig. În echipa Faimoșilor, am învățat să pierd, să cad, și să mă ridic mai puternic și mai motivat', a încheiat acesta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton