Andrei de la Mireasa și iubita lui s-au despărțit, după o lună de relație. Care e motivul și ce spune despre fosta lui soție, Simona, pe care a cunoscut-o în emisiune: „Nu pot să renunț la…”

 Miniosu Alexandra
.

Andrei de la Mireasa și iubita lui s-au despărțit, după o lună de relație. Deși părea că și-a găsit din nou fericirea, după divorțul de Simona, tânărul a anunțat acum că este din nou un bărbat singur. Într-un live pe rețelele de socializare, el a dezvăluit motivul despărțirii de ultima sa parteneră, dar a făcut câteva declarații și despre fosta lui soție. Acesta regretă că a cerut-o în căsătorie în cadrul show-ului de la Antena 1 și crede că a fost o decizie pripită!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Andrei și Simona au fost concurenți în emisiunea Mireasa, de la Antena 1, în sezonul 7. Aceștia au ajuns până în marea finală și s-au și căsătorit atunci, după ce tânărul o ceruse de soție. Acum câteva luni, cei doi s-au despărțit, și, în urmă cu aproximativ o lună, el părea că și-a refăcut viața amoroasă, alături de o tânără pe nume Ana Maria, în vârstă de 23 de ani.

andrei-mireasa-1andrei-mireasa-1

Citește și: Sabrina și Perneș de la Mireasa s-au despărțit din nou: „Asta a fost decizia. Am ajuns într-un punct…' / Lunile trecute spuneau că își doresc să devină părinți

Citește și: Cine este Andrei Rotaru de la Insula Iubirii 2024. Are 31 de ani, este tattoo artist și a cunoscut-o pe soția lui la „Mireasă pentru fiul meu'

Citește și: Gabi Bădălău plănuiește să-și ia copiii în București, ca să nu mai locuiască la Constanța, cu mama lor, Claudia Pătrășcanu: „Sunt convins că băieții au un viitor mult mai bun lângă mine și lângă familia mea. O să lupt…'

Citește și: George Restivan dezvăluie adevăratele motive ale despărțirii de Adriana Bahmuțeanu. Mara Bănică ar fi fost implicată: „Erau hotărâți să distrugă fericirea Adrianei cu mine. A căzut în capcana lor'

Andrei de la Mireasa și iubita lui s-au despărțit, după o lună de relație

Așadar, după despărțirea de Simona, Andrei s-a îndrăgostit din nou, de această dată de o fată pe nume Ana Maria. Cei doi s-au afișat împreună prima dată acum o lună, într-o vacanță petrecută pe litoralul românesc, mai exact în Costinești. Se pare, însă, că dragostea lor nu a durat prea mult, căci deja s-au separat. Vestea a fost confirmată chiar de el, în timpul unui Live.

Internauții au început să-și ridice semne de întrebare cu privire la relația dintre Andrei și Ana Maria, după ce, o perioadă, au postat mai multe imagini de cuplu, iar, ulterior, nu s-au mai afișat deloc împreună. Au șters pozele cu ei de pe Instagram, ba chiar și videoclipurile de pe TikTok.

Acum, Andrei a confirmat că nu mai formează un cuplu cu Ana Maria. Totodată, el a dezvăluit și motivul despărțirii. Conform spuselor lui, de vină ar fi distanța. El locuiește în Iași, iar ea în Galați, și nu se intersectau prea des, din cauză că el are un program încărcat.

„Nu e adevărat că sunt dificil, doar că nu ține, am încercat. Nu pot să renunț la anumite chestii, n-ai cum, nu există. Sunt simplu, dau totul (n.r. într-o relație), doar că programul pe care îl am nu îmi permite să fac multe chestii. Ea dacă era liberă duminica și aștepta să ieșim, eu eram ocupat, nu aveam cum (…) Nu mai sunt cu nimeni', a spus Andrei, fostul concurent de la Mireasa, într-un livem scrie Spynews.

Ce spune Andrei despre fosta lui soție, Simona, pe care a cunoscut-o în emisiune

Cât despre fosta lui soție, Simona, Andrei a povestit că nu a mai vorbit cu ea și că nu mai există niciun motiv pentru care să păstreze legătura, având în vedere că s-au separat. Totodată, el a spus că e de părere că s-a cam grăbit să o ceară de soție în emisiunea de la Antena 1.

„N-am mai vorbit cu ea de mult timp (n.r. cu Simona), de când am fost la primărie (…) Nu îmi pare rău (n.r. că a fost împreună cu Simona). Au fost și momente frumoase, și mai puțin frumoase. Încerci mereu să aduci în prim plan momentele frumoase, nu alea rele (…) Îmi pare rău că am făcut pasul ăsta de a o cere în emisiune, că puteam să o cer în căsătorie după emisiune, dar așa nu îmi pare rău', a mai spus fostul concurent.

Sursă foto: Instagram, Antena 1

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton