„N-am fost ușă de biserică. Ea o să îmi pună capacul la mormânt”. Ce compromisuri a făcut Andrei Duban după ce s-a căsătorit cu soția lui, Grațiela

 Ifrim Georgiana
.

Ce compromisuri a făcut Andrei Duban după ce s-a căsătorit cu soția lui, Grațiela. Comediantul și soția acestuia, Grațiela, sunt căsătoriți din anul 2011 și au împreună un fiu. Invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, actorul a vorbit despre modul în care i s-a schimbat viața după ce a decis să facă pasul cel mare, alături de partenera lui de viață. Acesta a recunoscut că n-a fost „ușă de biserică' și că i-a plăcut viața de burlac, însă lucrurile s-au schimbat radical când s-a așezat la casa lui. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ce compromisuri a făcut Andrei Duban după ce s-a căsătorit cu soția lui, Grațiela. Andrei și Grațiela Duban sunt căsătoriți din anul 2011. Într-un interviu mai vechi, fosta concurentă de la „Survivor' recunoștea că a fost sceptică la începutul relației, având în vedere că soțul ei avea reputația unui bărbat căruia „îi cam fug ochii după femei'. Cu toate acestea, actorul i-a demonstrat că este un „familist convins', cei doi fiind soț și soție de peste un deceniu. Invitat la podcastul „Acasă la Măruță', actorul a povestit cum arăta viața lui înainte de căsătorie și a recunoscut că a avut „multe partite'. Totuși, în momentul când a decis să se așeze la casa lui, actorul s-a dedicat complet vieții de familie.

duba-9duba-9

În trecut, actorul și soția acestuia susțineau că secretul longevității căsniciei lor este comunicarea. În cei 12 ani de căsncie, aceștia au învățat să comunice eficient și să depășească situațiile de criză.

Citește și: Andrei Duban a slăbit 26 de kilograme într-un an, după operația de micșorare a stomacului:”Îmi trebuie alte haine”

Citește și: Cum arată Andrei Duban după operația de micșorare a stomacului.În 7 luni a slăbit 13 kilograme

Citește și: Maria Lungu de la Survivor 2023 a fost propusă spre eliminare, după ce și-a jignit toți colegii. Concurenții au pus-o la zid:„M-a făcut în toate felurile'

Citește și: Logodnicul Adrianei Bahmuțeanu recunoaște că Melissa, tânăra de 25 de ani, este fiica lui:„Testele arată că da! De ce să ne ascundem?'

Ce compromisuri a făcut Andrei Duban după ce s-a căsătorit cu soția lui, Grațiela

După ce s-a căsătorit cu Grațiela, actorul a renunțat complet la viața pe care o trăia înainte. Acesta a recunoscut că îi plăcea burlăcia și că a avut multe „partide', însă căsnicia l-a făcut să privească lucrurile dintr-o perspectivă diferită.

„Când m-am însurat am făcut multe compromisuri la viața mea. N-am trăit curat și frumos, n-am fost ușă de biserică. Să știi că orice ușă de biserică are nevoie de o clanță. Am avut multe partide. Toți spuneau: Mamă, du-te cu asta, nu vezi ta-su cine e, ce averi, ce alea.

Bă nu știu, instinctul, Dumnezeu, cineva, îngerul meu păzitor a avut grijă și a zis: Băi, cu căsnicia nu face compromisuri. Până când n-am simțit eu că e aia care o să îmi pună capacul la mormânt, nu m-am însurat. Și bine am făcut!', a dezvăluit Andrei Duban în podcast la Măruță.

„Această femeie mi-a fost trimisă'

Andrei Duban a izbucnit în lacrimi în timp ce vorbea despre soția lui. Acesta este de părere întâlnirea cu Grațiela nu a fost întâmplătoare și că ei doi au fost predestinați să fie împreună.

„Am senzația că această femeie, acest om care este soția mea, mi-a fost trimisă. Cineva acolo sus, probabil mămica ei, cu cineva acolo sus, mămica mea, deși mama a apucat să fie la nuntă. Asta e mare lucru, a apucat să-și vadă nepotul, pe Armin, pe când mămica ei, nu. Cred că cineva acolo sus a uneltit pentru noi să ne întâlnească', a mai adăugat Andrei Duban în fața lui Măruță.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton