Andrei Neacșu, fostul soț al Ilincăi Vandici, surprins cu noua iubită pe litoralul românesc, după divorț. S-au sărutat și au avut gesturi tandre în văzul tuturor

 Ifrim Georgiana
.

Andrei Neacșu, fostul soț al Ilincăi Vandici, surprins cu noua iubită pe litoralul românesc, după divorț. În urmă cu câteva zile, Ilinca Vandici a confirmat divorțul oficial de tatăl fiului ei, Andrei Neacșu. Anunțul despărțirii a fost făcut la începutul lunii mai, pe rețelele de socializare, atunci când prezentatoarea TV spunea că va rămâne în relații bune cu afaceristul. Zilele trecute, Andrei Neacșu a fost surprins pe litoralul românesc cu o brunetă focoasă, apropierile dintre ei sugerând o idilă amoroasă. Iată în ce ipostaze au fost fotografiați!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Andrei Neacșu, fostul soț al Ilincăi Vandici, surprins cu noua iubită pe litoralul românesc, după divorț. La începutul lunii mai, Ilinca Vandici anunța despărțirea de Andrei Neacșu, după o relație de șase ani. La acea vreme, prezentatoarea de la „Bravo, ai stil!' nu a comentat motivele separării, însă, de ceva vreme, se specula că infidelitatea partenerului ar fi determinat-o să încheie mariajul. Cei doi au divorțat oficial, în mare discreție, după cum a confirmat Ilinca Vandici. Weekendul trecut, tânărul afacerist a fost surprins în Mamaia, nu singur, ci în prezența unei brunete focoase. Ipoasteze tandre și apropierile dintre ei sugerează că între ei există mai mult decât o prietenie.

an10an10

Citește și: Cum a fost surprins Andrei Neacșu la o petrecere, la două luni de la divorțul de Ilinca Vandici. Florin Salam i-a făcut o dedicație fiului său, Zian

Citește și: Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pe Internet la o lună după despărțirea de Andrei Neacșu: 'Dacă te simți pierdut, dezamăgit, confuz, întoarce-te la…'

Citește și: Dana Roba, acuzații grave către pastorul căruia i se plângea de comportamentul soțului ei: „Voia să mă pedepsească pe mine. Sper să își dea demisia'

Citește și: De ce nu a devenit Denise Rifai mamă până la vârsta de 37 de ani: „Eu cu forța nu o să fac copil. Cred în familie și îmi doresc, dar mi-e frică de…'

Andrei Neacșu, fostul soț al Ilincăi Vandici, surprins cu noua iubită pe litoralul românesc, după divorț

La trei luni distanță de când Ilinca Vandici a anunțat despărțirea de tatăl fiului ei, Andrei Neacșu a fost surprins pe litoralul românesc cu noua lui iubită. Aflați pe șezlong, cei doi s-au bucurat de vremea frumoasă și au râs copios, încercând să evite vreo apropiere. La un moment dat, cei doi s-ar fi sărutat cu patos, însă au revenit imediat la reținerea care i-a caracterizat în primele ore.

Se zvonește că cei doi ar forma un cuplu de aproximativ un an, însă, deocamdată, niciunul nu a confirmat relația, potrivit cancan.ro.

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au divorțat oficial

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu și-au unit destinele în anul 2017, la scurt timp după ce au devenit părinții lui Zian. În luna mai, prezentatoarea de la „Bravo, ai stil!' a anunțat despărțirea de afacerist, fără a dezvălui motivele care au stat la baza deciziei lor, însă a punctat că are nevoie de liniște, înțelegere și toleranță, având în vedere perioada dificilă pe care o travsersează.

Zilele trecute, prezentatoarea TV a confirmat divorțul oficial de tatăl copilului ei. Cei doi s-au separat legat în mare discreție și nu au făcut declarații pe marginea subiectului.

„Suntem divorțați oficial! Divorțul a avut loc acum ceva timp, într-un mod cat se poate de discret, așa cum este normal sa se întâmple', a declarat Ilinca Vandici pentru WOWbiz.ro.

„Prioritatea noastră rămâne să ne creștem copilul împreună'

După separare, Ilinca Vandici a anunțat că va rămâne în relații bune cu Andrei Neacșu, având în vedere că la mijloc se află și copilul lor, Zian, în vârstă de șase ani.

„Viața fiecărui om este plină de urcușuri și coborâșuri, fericire și lupte care ne vor testa rezistența și integritatea, dar ne vor împinge să depășim provocările și ne vor învăța lecții care ne vor face și mai puternici pe drumul nostru! Întotdeauna este dificil să iei o astfel de decizie, însă după îndelungată reflecție și cu recunoștință pentru timpul pe care l-am petrecut împreună, am decis de comun acord cu Andrei să ne separăm ca și cuplu.

În calitate de părinți devotați, prioritatea noastră rămâne să ne creștem copilul împreună, cu dragoste, respect și prietenie. Zian este binecuvântarea noastră și întotdeauna vom fi alături de el, cu iubire și susținere. Este o perioadă grea, în care avem nevoie de liniște, înțelegere și toleranță.

Vă mulțumesc că ați fost mereu alături de mine în toți acești ani, în toate momentele care au marcat mea profesională și personală', a transmis vedeta pe pagina sa de socializare.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton