Andrei Păunescu, acuzații dure către sora lui vitregă, în procesul moștenirii lăsate de regretatul lor tată: „Valoarea de 4 milioane de euro e o invenție arbitrară. Lăcomia…” / De ce a dat Rapidul în judecată

 Miniosu Alexandra
.

Andrei Păunescu face acuzații dure către sora lui vitregă, în procesul moștenirii lăsate de regretatul lor tată. Se pare că scandalul dintre Andrei Păunescu și sora lui vitregă, Andreea Păunescu, e încă departe de a se încheia. Și acum, la aproape 14 ani de la moartea marelui poet, Adrian Păunescu, cei doi frați se luptă în instanță. Iată în ce stadiu se află demersurile!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Andrei Păunescu și sora lui vitregă, Andreea Păunescu, pare că nu vor îngropa prea curând „securea războiului'. Scandalul dintre cei doi continuă în privința moștenirii lăsate de regretatul lor tată, Adrian Păunescu, iar muzicianul face acuzații grave, acuzându-și sora vitregă de „lăcomie'.

andreea-paunescuandreea-paunescu

Citește și: Adriana, fiica lui Andrei Păunescu, regretă că nu și-a cunoscut bunicii: „Mi-am pus dorința să-i pot vedea măcar pentru o zi”

Citește și: Andrei Păunescu și Ana-Maria Păunescu, dezvăluiri emoționante la 13 ani de la moartea tatălui lor, poetul Adrian Păunescu: „Eram obișnuiți ca el să facă imposibilul”

Citește și: Emily Burghelea dezvăluie povestea tristă din spatele numelui ei: „Mă cheamă și Lăcrămioara. Mama mea era să-și piardă viața la naștere. Dumnezeu a ținut-o în viață să-și cunoască fetița'

Citește și: Daniela Gyorfi s-a împăcat cu sora ei vitregă, după ce aceasta i-a ascuns decesul tatălui lor și nu a chemat-o la înmormântare: „Știu că mă pot baza pe ea oricând. Țin legătura cu ea…„

Andrei Păunescu, acuzații dure către sora lui vitregă, în procesul moștenirii lăsate de regretatul lor tată

Într-un interviu pentru Fanatik.ro, Andrei Păunescu a dezmințit informațiile care au tot circulat în presă, de-a lungul timpului, de când a început procesul cu sora lui vitregă. Acesta susține că moștenirea lăsată de tatăl lui nu se ridică, de fapt, la suma de 4 milioane de euro, așa cum s-a speculat.

„Care 4 milioane? Valoarea de 4 milioane este o invenție arbitrară, rostogolită în presă. Nici vorbă de așa ceva! Moștenirea lăsată de tatăl meu este inestimabilă, dar, în bani, e departe de aceste cifre. Procesul se află într-un stadiu mult mai incipient decât ar trebui să fie. Procesul ăsta nici nu ar fi trebuit să existe. Frustrările, ura și lăcomia au, printre cauze, faptul că o anumită persoană nu a venit la tata să rezolve situația cât Adrian Păunescu era în viață.

E urât când ești om în toată firea și faci așa ceva atât de târziu. Zeci de ani de absență, de dezinteres total față de viața și munca, chiar suferința finală și moartea lui Adrian Păunescu. Apoi brusc, la două zile după înmormântare, hai la tribunal să numărăm ce-a lăsat și să împărțim averi! Așa s-a ajuns la un proces nesfârșit, de care, finalmente, se bucură doar avocații și iubitorii de scandal', a declarat Andrei Păunescu pentru Fanatik.ro.

În continuare, Andrei Păunescu a acuzat-o indirect pe sora lui vitregă de „lipsă de respect față de adevăr' și față de viața tatălui lor.

„Noi, care am fost toată viața noastră alături de tata, din prima clipă de bucurie, până în toate clipele în care am construit această avere împreună și până în ultima clipă de suferință, așteptăm să se termine acest calvar. Ne luptăm cu niște situații oribile, în care se face dovada unei sinistre dovezi de lipsă de respect față de adevăr, față de munca noastră, față de viața tatălui nostru.

Noi nu ne-am schimbat, dorim să facem aceleași lucruri pe care le-am făcut alături de Adrian Păunescu timp de decenii. Vin însă din afară alții, cu avocați rapace, pe măsura lor, care vor să intre cu bocanci lacomi în familie. De fapt, în averea familiei, făcută de noi. Transformă asta într-un circ, într-o mizerabilă sfâșiere', a mai spus el, revoltat.

De ce a dat Andrei Păunescu Rapidul în judecată

Acum ceva timp, Andrei Păunescu a dat în judecată Rapidul pentru folosirea în scopuri comerciale a imnului compus de Adrian Păunescu. Întrebat în ce stadiu se află litigiul, acesta a mărturisit că încă așteaptă un verdict din partea justiției.

„Așteptăm din partea justiției române procedurile obișnuite care să constate că, dacă vinzi (comercializezi) un lucru care nu-ți aparține, trebuie să răspunzi pentru asta. Dacă vinzi fără drept munca și creația unui autor, trebuie să te supui cadrului legal, care este clar.

Aștept și sper să se dea o soluție corectă și rapidă. Tata, când a scris imnul în 1979, nu a compus acele memorabile versuri ca reclamă la vinuri, bere, case de pariuri. Vândute pe bani mulți de entități care n-au niciun drept și care n-au întrebat familia Păunescu dacă este de acord.

Adrian Păunescu a scris necondiționat acel imn pentru sport, pentru dreptatea unui club prigonit de autorități. E culmea că îl vând pe tarabe, azi, afaceriști lacomi. Atenție! Imnul Rapidului poate fi cântat liber de către oricine, nu am limitat niciodată acest drept. Dar, dacă cineva scoate bani din inspirația lui Adrian Păunescu, trebuie să știe că familia și creația poetului nu sunt un sat fără câini', a mai transmis el.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton