Andrei Rotaru a dezvăluit de ce a înșelat-o pe Cristina, la Insula Iubirii, cu ispita Diandra. A jignit-o în mod nepermis: "Parcă stau cu o păpușă gonflabilă"

 Dumba Gabriela
.

Andrei Rotaru a vorbit pentru ultima dată, în finala Insula Iubirii, despre motivele pentru care a înșelat-o pe Cristina cu ispita Diandra. Deși erau căsătoriți de 10 ani atunci când au ajuns în Thailanda, Andrei vorbește despre lipsa de afecțiune și un mariaj de coșmar cu Cristina, pe care nu se ferește să o numească, în mod nepermis și extrem de jignitor, „păpușă gonflabilă”.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Cristina și Andrei Rotaru s-au cunoscut în show-ul matrimonial Mireasă pentru fiul meu, unde au și făcut cununia civilă, însă cununia religioasă au făcut-o tot la televizor, în cadrul emisiunii Nuntă cu scântei, trei ani mai târziu. Divorțul a fost tot la TV, la Insula Iubirii, unde toată țara a asistat la idila lui Andrei cu Diandra, la 10 ani de la nuntă.

2894628946

Andrei Rotaru a dezvăluit de ce a înșelat-o pe Cristina, la Insula Iubirii, cu ispita Diandra

Fascinat de ispita Diandra, imediat ce a ajuns în Thailanda, Andrei Rotaru a uitat complet de soția sa și a început o nouă poveste de dragoste alături de aceasta, care a dus la destrămarea mariajului său de 10 ani.

Andrei și-a justificat decizia prin lipsa de afecțiune a Cristinei. „Parcă stau cu o păpușă gonflabilă', a declarat Andrei, referindu-se la faptul că nu simțea niciun fel de conexiune emoțională cu soția sa.

„Ce fel de iubire a avut faţă de mine nu pot să înţeleg. De ce un om care iubeşte nu își exprimă iubirea faţă de celălalt. Spune-mi şi mie, cum ţi-ai exprimat iubirea? Prin ‘ia şi fă-mi aia, ia şi fă-mi aia. Construiam lucruri pentru tine. Să fie feminină, în primul rând, să fie cu mine, să fie prezentă şi dacă nu poate să fie atunci să plece sau să plec. I-am şi spus, mă simt de parcă stau cu o păpuşă gonflabilă', a spus Andrei la bonfire-ul final.

Cristina Rotaru a explicat că ea l-a iubit foarte mult, așa cum a știut și a putut, în toți cei 10 ani de căsnicie, însă el nu i-a zis niciodată că era atât de nefericit lângă ea.

Citește și: Cine este Michaela Prosan. Actrița din serialul „Iubire cu parfum de lavandă’ a luat o pauză de la carieră pentru fiul ei

Citește și: Adriana Bahmuțeanu susține că distanța a dus, de fapt, la despărțirea de George Restivan: „Mi-am permis și eu, după opt ani, să iubesc. A fost ceva îngrozitor…'

Cristina s-a despărțit definitiv de Andrei Rotaru, după finala Insula Iubirii

Cristina de la Insula Iubirii a răbufnit pe TikTok. În seara în care a fost difuzată Finala Insula Iubririi sezonul 8, fosta soție a lui Andrei a făcut un live în care a oferit detalii noi despre relația lor din prezent. Cristina a confirmat că, în prezent, nu mai este într-o relație cu Andrei, nu mai locuiesc împreună, dar au rămas prieteni și fac în continuare psihoterapie împreună.

Deși în clip-ul filmat la 3 luni de la încheierea reality show-ului, Cristina și Andrei de la Insula Iubirii sezonul 8 au spus că s-au împăcat, între timp, statusul relației dintre ei a suferit modificări.

„Am cedat în fața jurămintelor, în fața terapeiei de cuplu, în fața unor promisiuni. De-a lungul timpului s-au demontat. În luna asta de zile cât v-ați uitat la emisinune, în paralel cu mine, să știți că și eu am aflat detalii despre care nu luasem la cunoștință atunci, deci gândiți-vă că dezamăgirea a fost maximă. Înțeleg dezamăgirea tuturor.

Abia astăzi, la final de emisiune, am și eu un cuvânt de spus. Eu văzusem acolo fragmentat. După care pe 25 martie am ajuns în România, pe 1 aprilie am depus actele de divorț. Ne-au spus că ne trebuie 31 de zile ca să finalizăm. Pica Paștele și ne-au mai amânat încă șapte zile și pe 8 aprilie am depus din nou actele', a povestit Cristina de la Insula Iubirii.

Concurenta a mai adăugat că Andrei a convins-o că va înțelege totul mai bine după ce se va uita la emisiune, însă aceasta a fost și mai dezamăgită de acțiunile lui.

„Am înțeles încă o dată câ mie îmi trebuie o pauză pentru sufletul meu, deși dădusem o a doua șansă până să vină emisiunea. Încă am sentimente pentru Andrei, încă îl iubesc (…) Iubesc omul în care, dar nu pot să trăiesc la nesfârșit pe îndoilei, cu rănile sufletești pe care le am. Vreau să mă vindec. Voi face terapie în continuare. Voi fi prietenul lui. Noi locuim în același oraș, o să ne mai intersectăm, o să mai fim în poze împreună. O să-i răspund la telefon, vreau să-l ajut să se vindece. Narcisismul este o boală de care nu putem scăpa niciodată, dar nici nu alegel să ne naștem așa. Nu-l condamn pentru asta. Nu-i port ură pentru ce a trăit acolo. Sunt dezamăgită de comportamentul celor doi pentru că nu au empatizat.

Nu l-am ținut pe Andrei la pușcărie. A ales să se întoarcă de bună voie „la pușcărie'. A știut să pluseze pe sentimentele mele când m-am debarasat și am divorțat și mă întreba dacă mai țin legătura cu persoana care mi-a fost alături la momentul potrivit îi spuneam că da, doar ca să scap de el. Am încercat să îmi artă că există viață fără el, să îmi fac vacanțe, să ies de una singură', a mai ținut să precizeze Cristina.

Concurenta de la Insula Iubirii sezonul 8 a mai adăugat că mama ei suferă pentru alegerea ei de a nu se rupe total de Andrei, însă îi este alături.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton