Andrei Rotaru și ispita Diandra Moga au rămas împreună după Insula Iubirii? Indiciul care spulberă misterul din jurul relației lor

 Ifrim Georgiana
.

Cel de-al optulea sezonul Insula Iubirii a demonstrat, încă o dată, că testul este cât se poate de real, dramatic și surprinzător. Deși s-au scurs numai câteva ediții, Andrei Rotaru și ispita Diandra și-au dat frâu liber sentimentelor, iar mulți sunt de părere că vor părăsi Thailanda împreună. Un detaliu remarcat de fanii emisiunii pare să spulbere misterul din jurul relației lor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Debutul celui mai nou sezon al emisiunii Insula Iubirii a avut loc pe 15 iulie. Până în acest moment, reality show-ul a adus în fața telespectatorilor momente inedite, pline de emoție și surprize. Concurenții s-au deschis cu totul celui mai dur test al fidelității, astfel că s-au consumat deja primele apropieri și săruturi. Toți ochii sunt aținți pe Andrei Rotaru și ispita Diandra Moga, cei care au avut o chimie evidentă de la început.

diandradiandra

Citește și: Mama Cristinei de la Insula Iubirii, după ce soțul ei, Andrei Rotaru, a umilit-o în emisiune: „Să plece capul în pământ de rușine cine te-a adus aici și în batjocură” / Cei doi sunt căsătoriți de zece ani

Citește și: Cum arătau Cristina și Andrei Rotaru de la Insula Iubirii în ziua nunții lor. S-au căsătorit în 2017, iar ea este total schimbată de operațiile estetice

Citește și: Mihai, tatăl lui David Popovici, interviu despre cariera fiului său: „Niciodată nu am pus presiune. Mi-aș dori ca părinții să nu pună frustrări pe umerii copiilor' / Când a decis să își dea fiul la înot

Citește și: Culiță Sterp, replică pentru Carmen de la Sălciua, după ce ea a vorbit despre el într-un podcast: „Eu nu înțeleg cum poate să accepte bărbatul ăla al ei așa ceva. Să își vadă de treaba ei, de familia ei, au trecut 6-7 ani și…' / Au divorțat în 2019

Andrei Rotaru și ispita Diandra Moga au rămas împreună după Insula Iubirii?

Andrei Rotaru a recunoscut în fața întregii țări că s-a îndrăgostit de ispita Diandra Moga. Între ei au existat mai multe gesturi tandre, săruturi și pare că se înțeleg din priviri. Pe insula cealaltă, Cristina, soția concurentului, este devastată de suferință și cu greu privește imaginile pe care i le prezintă Radu Vâlcan.

Fanii emisiunii așteaptă cu sufletul la gură deznodământul acestui sezon. Mulți sunt de părere că Andrei și Diandra vor pleca din Thailanda împreună, dat fiind că își împărtășesc sentimentele, atât prin gesturi, cât și declarativ. Un detaliu neașteptat pare să spulbere misterul din jurul relației lor.

Cei care îi urmăresc pe rețelele de socializare au remarcat că și-au făcut tatuaje identice, pe care nu le aveau înainte de a pleca în Thailanda. Ambii și-au desenat un soare – Andrei îl are pe abdomen, în zona buricului, iar Diandra în zona pieptului, în apropierea sânilor. Indiferent de cum va evolua relația lor, tatuajele identice le vor aminti de clipele romantice petrecute împreună.

Mama Cristinei de la Insula Iubirii, mesaj acid pentru Andrei Rotaru

Andrei Rotaru a pus ochii pe ispita Diandra încă din prima zi petrecută la Insula Iubirii și ulterior i-a recunoscut acesteia că s-a îndrăgostit la prima vedere de ea. Între timp au petrecut mai multe momente de intimitate împreună și s-au sărutat pasional.

Cristina a fost șocată să asiste la acele scene pentru că avea foarte mare încredere în căsnicia ei și credea că nu există ispită care să intervină între ea și Andrei. Au fost difuzate mai multe imagini în care concurenta plângea în hohote.

„Capul sus, fetița mamei, nu ai de ce pleca capul. Să plece capul în pământ de rușine cine te-a adus aici și în batjocură, adică nu te merită și te respectă.

Te iubesc, îngerul meu de copil. Insula iubirii și-a dorit-o soțul tău să-ți arate de ce e capabil. Dezamăgire Andrei Rotaru, totală’, este mesajul transmis de mama Cristinei, pe pagina personală de Facebook.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton