Andrei și Cristina Rotaru de la Insula iubirii au plecat împreună din România, după ce au anunțat divorțul. Cum au fost surprinși în aeroport și reacția fanilor: „Și-a luat și bagajul cu el, fix ca în Thailanda”

 Miniosu Alexandra
.

Andrei și Cristina Rotaru de la Insula iubirii au plecat împreună din România, după ce au anunțat divorțul. Cei doi au fost surprinși împreună în aerport, la scurt timp după ce el spunea în mediul online că va sta o perioadă în străinătate, pentru că nu mai face față valului de hate primit după participarea lui în emisiunea de la Antena 1, în care și-a înșelat soția cu ispita Diandra. Iată cum au reacționat fanii!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Andrei și Cristina Rotaru se numără printre cele cinci cupluri care participă la Insula iubirii, sezonul 8. De altfel, singurul cuplu căsătorit din emisiune. Spre surprinderea multora, bărbatul a picat testul și și-a înșelat soția cu ispita Diandra, iar din acest motiv s-a lovit de un val de hate în mediul online. Internauții nu au ezitat să-l critice pentru suferința provocată Cristinei, iar el nu a mai suportat, fapt pentru care a decis să plece câteva zile din țară.

andrei si cristina 1andrei si cristina 1

Citește și: Cristina Rotaru se apără, după ce a fost criticată că este prea atașată de soțul ei. De ce îi „trimitea' inimi pe insulă, când Andrei Rotaru se săruta cu ispita Diandra: „Am și eu orgoliul meu, vă rog să nu vă faceți griji…'

Citește și: Cristina Rotaru a decis să se despartă de Andrei Rotaru, după ce el a înșelat-o cu ispita Diandra, la Insula Iubirii: „El a renunțat ușor, își clădește fericirea pe nefericirea mea. M-a omorât pe dinăuntru”

Citește și: Alex Bodi a mers după Ema Uta în Mykonos pentru a se împăca: 'M-am dus direct la ea la hotel. E sufletul meu pereche. O iubesc…' / Speră la o nouă șansă, după ce ea a spus că-l dă în judecată pentru defăimare

Citește și: Cine este Mihai Găvan de la Mireasa, sezonul 10. Provine dintr-o familie cu cinci frați și a fost sportiv de performanță: „N-aș trece niciodată peste înșelat'

Andrei și Cristina Rotaru de la Insula iubirii au plecat împreună din România, după ce au anunțat divorțul

Andrei Rotaru a anunțat pe pagina lui de Facebook că va pleca pentru câteva zile din țară, susținând că nu mai face față valului de comentarii răutacioase la adresa lui. Doar că… surpriză! Concurentul de la Insula iubirii nu a plecat singur, ci alături de… Cristina.

„Voi pleca pentru câteva zile din România! Valul de hate este super mare. Sper să nu mă urmărească și acolo. Știu că inima voastră este aici și nu o să mă urmăriți, așa că aștept cu nerăbdare să mă întorc și să fiu surprins cu iubirea voastră nemărginită', a spus Andrei Rotaru, pe pagina sa de Facebook.

Fanii Insula iubirii au răbufnit în mediul online

Andrei și Cristina Rotaru au fost surprinși împreună pe aeroport, cu bagajele și pregătiți de decolare, după ce, zilele trecute, au anunțat divorțul. Acum, fanii emisiunii Insula iubirii se întreabă ce se petrece, de fapt, între cei doi, dacă s-au împăcat sau dacă nici măcar nu s-au despărțit vreodată… Ce e cert este că imaginea ce vehiculează cu ei pe Internet este recentă, căci concurentul e îmbrăcat exact ca în ultimul videoclip postat de el cu doar câteva momente în urmă.

„Andrei pleacă din țară, dar nu singur se pare', scrie în dreptul unei imagini cu Andrei și Cristina Rotaru, de pe Instagram.

Imaginea cu cei doi concurenți de la Insula iubirii a stârnit un val de reacții în rândul internauților. Cei mai mulți dintre ei au criticat decizia Cristinei.

„Se merită unul pe celălalt', „Și-a luat și bagajul cu el, fix ca și atunci când a plecat în Thailanda', „Nu pot să cred', „Jur că nu mai înțeleg', „Cum îți așterni așa dormi. Alegerile proaste te costă în viață', „Ba că sunt împreună, ba separați', „Care v-ați dus pe aeroport să vedeți cu cine pleacă?', „Ia și narcisistul cu ea', „O duce în vacanță fix când se difuzează episoadele potrivite. Știe el ce știe', „Păcat că își pierde tinerețea',

„Un bărbat ca Andrei stinge și ultima lumină din sufletul tău. Nu este nimic regizat, ce trăiește această femeie este 100% real și i se poate întâmpla oricui care, la o vârstă fragedă și fără o experiență de viață, dă peste un manipulator de acest gen. Genul acesta de om te poate face să îți pierzi încrederea în tine, să crezi că tu ești problema pentru tot ce se întâmplă, îți suge viața din tine pur și simplu. (…) Așa că nu mai judecați și nu mai jigniți pe nimeni… din păcate, ceea ce vedeți la televizor este ceea ce se întâmplă și în viața reală. Că unii au fost mai norocoși și au fost apreciați și iubiți cu adevărat de partenerii lor… sunt doar excepții. Realitatea e că oamenii nu sunt ceea ce vor să pară. Iustina este singura persoană din casă care este 100% reală și nu se teme să arate care este adevărata ei față. Bravo ei! În rest, vă doresc tuturor să nu treceți prin ce trece Cristina niciodată!', sunt doar câteva dintre comentariile fanilor emisiunii Insula Iubirii la fotografia cu Andrei Rotaru și Cristina.

Sursă foto: Instagram, Arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton