Andrew și Tristan Tate, reținuți de DIICOT într-un nou dosar, după șase ore de audieri. Milionarii sunt acuzați de act sexual cu un minor, trafic de persoane și spălare de bani / Peste 30 de victime ar fi implicate în acest caz

 Ifrim Georgiana
.

Frații Andrew și Tristan Tate au fost reținuți de procurorii DIICOT miercuri seara, 21 august, după mai bine de 6 ore de audieri. Acuzațiile care îi vizează sunt, printre altele, de trafic de persoane și act sexual cu un minor. Amintim că, pe 20 iunie 2023, britanicii au fost trimiși în judecată într-un alt dosar, fiind acuzați că au constituit un grup infracțional organizat.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Frații Tate, cu dublă cetățenie, britanică și americană, au noi probleme cu legea. Miercuri dimineața, 21 august, procurorii DIICOT au efectuat o descindere la reședința acestora, în cadrul unor percheziții legate de un nou dosar. După aproximativ șase ore de audieri, Andrew și Tristan Tate au fost reținuți pentru 24 de ore.

astia 2astia 2

Citește și: Frații Tate scapă de arestul la domiciliu și au fost plasați sub control judiciar. Andrew Tate: „După 10 luni. 3 la închisoare, 7 acasă. După 15 milioane de euro, sechestru de bunuri…”

Citește și: Frații Tate au fost trimiși în judecată pentru trafic de persoane și grup infracțional. DIICOT cere confiscarea mai multor terenuri, mașini și ceasuri de lux

Citește și: Marius Vizante a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă fiica lui. De ce boală suferă Katia: „Acum 10 ani am aflat… A trebuit să ne sacrificăm unul dintre părinți, să ne sacrificăm timpul'

Citește și: Carmen de la Sălciua, mesaj tranșant, după ce a fost țepuită de o fană. Artista a ajutat-o cu bani: „Când s-a degradat lumea asta? Știți cum e vorba aia: când îi dai se bucură, când îi ceri se supără!'

Frații Tate, reținuți de DIICOT într-un nou dosar

Miercuri seara, pe 21 august, s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore a fraților Tate. Dosarul vizează acuzaţii de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de minori, trafic de persoane, act sexual cu un minor, influenţarea declaraţiilor şi spălare de bani, potrivit Digi 24. Procurorii vorbesc de peste 30 de victime.

Alte patru persoane au fost reținute în același dosar. Andrew și Tristan Tate, aflați în custodia autorităților, urmează să afle dacă procurorii vor cere arestul preventiv pentru 30 de zile sau arestul la domiciliu.

„Fraţii Tate au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Este perioada maximă pentru care DIICOT poate reţine un suspect fără aprobarea unui judecător. Pentru orice măsură preventivă, cum ar fi arestul, controlul judiciar sau arestul la domiciliu, procurorii trebuie să înainteze o propunere către un judecător, care poate fie să o admită, fie să o respingă. Până în acest moment, nicio propunere nu a fost depusă de către procurori', au transmis reprezentanţii celor doi.

Frații Tate, audiați timp de șase ore de DIICOT

Frații Tate au fost duși la audieri marți după-amiază. Procurorii DIICOT i-au audiat pentru aproximativ șase ore.

„Astăzi, 21.08.2024, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Ilfov au pus în aplicare 4 mandate de percheziţie domiciliară pe raza judeţului Ilfov şi municipiului Bucureşti, într-o cauză penală privind săvârşirea infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de minori, trafic de persoane, act sexual cu un minor, influenţarea declaraţiilor şi spălare a banilor', potrivit DIICOT.

Prin echipa lor de comunicare, Andrew și Tristan Tate au transmis:

„DIICOT a efectuat în această dimineaţă, 21.08.2024, o descindere la reşedinţa fraţilor Tate, în cadrul unei percheziţii legate de un nou dosar. Deşi acuzaţiile din mandatul de percheziţie nu sunt încă pe deplin clarificate, acestea includ suspiciuni de trafic de persoane si spălare de bani. Echipa legală a fraţilor este prezentă pentru a se asigura că toate formalităţile se desfăşoară în mod corect. Informaţii suplimentare vor fi oferite pe parcursul zilei de astăzi'.

Frații Tate, cercetați într-un alt dosar, anul trecut

Andrew și Tristan Tate au mai fost trimişi în judecată de DIICOT pe data de 20 iunie 2023, fiind acuzaţi că au constituit un grup infracţional organizat, în scopul racolării, cazării şi exploatării, prin obligarea unor femei la crearea unor materiale cu conţinut pornografic, destinate difuzării contra cost pe site-uri de profil.

Amintim că, pe 16 iunie, magistrații Curții de Apel București au admis contestația procurorilor DIICOT în dosarul fraților Tate și au menținut interdicția de a nu părăsi teritoriul României.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton