Angelina Jolie țintește președinția SUA! Actrița vrea să lase Hollywoodul pentru Casa Albă

 Alina Dan
.

Implicarea tot mai intensă în cauze sociale mondiale și nevoia tot mai acută de a ajuta, au născut în mintea actriței dorința puternică de a conduce una dintre cele mai puternice națiuni ale lumii. Angelina Jolie țintește președinția SUA. Anunțul implicării sale în viașa politică americană și intenția de a ajunge, la un moment dat, prima femeie președinte american a fost făcut, recent, la BBC Radio 4. 

Pe ce se bazează actrița, în afară de notorietate? Pe un trecut curat.

 „Dacă mă întrebai acum 20 de ani, aş fi râs. Întotdeauna am spus că merg acolo unde este nevoie de mine. Nu ştiu dacă sunt potrivită pentru politică, dar, de asemenea, am glumit că nu ştiu dacă am vreun schelet în dulap. Aşa că sunt deschisă şi disponibilă. Pot îndura multe, ceea ce e bine. Voi face tot ceea ce voi crede că va aduce schimbare', a declarat Angelina.

Actrița a fost implicată, în ultimii ani, în campanii privind refugiații, combaterea violenței sau protecția mediului.

Dacă dragoste nu e…

Angelina Jolie a fost mereu o susținătoare a cauzelor sociale. Însă implicarea ei este și mai mare după despărțirea de Brad Bitt, bărbatul pe care l-a iubit necondiționat. După ani împreună, în care păreau inseparabili, s-au despărțit. Ambii au suferit și ambii au încercat să uite trecutul comun prin implicarea în noi relații. Inutil, însă. Au ajuns să se lupte pentru bani și custodia copiilor, dar sentimentele negative nu au pus stăpânire pe ei. Ba, recent, Brad a declarat că nu regretă nicio secundă povestea de iubire pe care a trăit-o cu Angelina.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton