„M-­a ținut de mână tot timpul, m-­am temut foarte tare de...”. Anghel Damian a asistat la nașterea fiului său și a lui Theo Rose. Ce a pățit artista după naștere și ce crede despre alăptatul în public / EXCLUSIV

.

Anghel Damian a asistat la nașterea fiului său și a lui Theo Rose. Micuțul Sasha Ioan a venit pe lume vara aceasta, pe 14 iunie. În numărul de Septembrie al Revistei VIVA!, artista ne-a povestit cum au decurs sarcina și operația de cezariană, ce a pățit după sarcină și ce crede despre alăptatul în public. Deși se poate considera norocoasă pentru că nu s-a confruntat cu depresia postnatală, cântăreața recunoaște că a „resimțit sensibilitatea specifică perioadei de după naștere'.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cum a fost perioada sarcinii? Te-ai confruntat cu grețuri, ai avut pofte ciudate?

A fost o sarcină liniștită. Au existat, sigur, și grețuri, și stări specifice primului trimestru, dar m-­a ajutat faptul că am avut activitate pe aproape tot parcursul sarcinii. Nu am avut timp să mă vait prea mult.

theo-rose-2-1theo-rose-2-1

Citește și: „Copilul poartă acum numele de familie al lui Anghel'. De ce fiul lui Theo Rose a purtat la naștere numele de familie al artistei și cum au ales-o ca nașă pe sora cântăreței / EXCLUSIV

Citește și: Theo Rose a fost victima bullying-ului, la începutul carierei: „Am fost deseori certată, pentru că era la îndemână sau eram…' / EXCLUSIV

Citește și: Ce decizie a luat Claudia Pătrășcanu în privința copiilor ei și ai lui Gabi Bădălău, după ce afaceristul s-a despărțit de Bianca Drăgușanu: 'Dacă până acum m-am dedicat vieții de familie…'

Citește și: Milionarul Călin Donca ar fi fost arestat din cauza unei foste iubite: „Pentru că nu i-am dat o mașină a zis că-mi trimite greutăţi”

Anghel Damian a asistat la nașterea fiului său și a lui Theo Rose

Pe 14 iunie a venit pe lume minunea ta. Mi-ar plăcea să ne povestești cum a fost pentru tine întreg procesul nașterii și întâlnirea cu fiul tău. Știu că-ți era teamă de operație… A fost și Anghel prezent în sală?

M-­am temut foarte tare de operație și am sperat până în ultima săptămână la o naștere naturală, însă n-a
fost să fie așa. Cu toate astea, în ziua nașterii, am mers la spital liniștită și nerăbdătoare să mă întâlnesc cu Sasha. Personalul spitalului a avut grijă să ne liniștească și să le încurajeze pe toate viitoarele mămici din blocul preoperator. Am fost fericită și liniștită în timpul operației, nu am simțit nicio durere, iar Anghel a fost lângă mine și m-­a ținut de mână tot timpul.

Mi s-a părut emoționant faptul că, de când ai aflat că ai rămas însărcinată, ai început să scrii într-un
jurnal, pe care i-l vei da fiului tău când va crește… Cum ți-a venit ideea?

Mi­-am dorit ca Sasha să cunoască o realitate caldă a vieții noastre din momentul în care am aflat că va veni pe lume. Discutând de­-a lungul timpului cu mama mea, am constatat că nu­-și amintește detalii care m-­ar fi interesat acum. Spune poveștile în mare, iar eu mi-­am dorit ca Sasha să știe, când va avea vârsta noastră, ce a însemnat, pentru fiecare dintre noi, venirea lui pe lume.

Ce a pățit artista după sarcină și ce crede despre alăptatul în public

Spuneai că băiețelul tău a reușit să mănânce din prima de la sân. Îl hrănești exclusiv cu lapte matern sau îi dai și formulă? Chiar, despre alăptatul în public ce părere ai?

Încă îl alăptez pe Sasha și sunt foarte bucuroasă că n­-am întâmpinat niciun impediment în acest sens. Am stocat lapte și la congelator pentru zilele în care sunt la filmări sau concerte. Despre alăptatul în public pot să spun că nu mă deranjează sub nicio formă, deși nu-l practic, pentru că nu am ocazia. Însă pe primul loc sunt viața, sănătatea și, deci, hrănirea bebelușilor și nu văd nimic vulgar și nici provocator la o femeie care își alăptează copilul pe o bancă, în parc.

După naștere, multe femei se confruntă cu depresia postnatală. Ai trecut și tu prin asta sau ești un caz fericit? Dacă da, cine ți-a fost alături și cum ai depășit momentul?

Din fericire, nu m-am confruntat cu depresia postnatală, însă am resimțit sensibilitatea specifică perioadei de după naștere. M-am protejat de energii și agitație în prima lună, alături de Sasha. Am fost înconjurată de familie și ajutată cu delicatețe să învăț cum se fac toate cele necesare unui bebeluș.

„Nu mă gândesc la diete. Am nevoie de hrană pentru a putea susține alăptarea'

De asemenea, multe mămici sunt nemulțumite de forma lor fizică, după ce au născut. Tu te-ai afișat în costum de baie la doar o lună după. Deși silueta arată impecabil, mărturiseai că ai rămas cu celulită și vergeturi în urma sarcinii… Ai început deja să te gândești la dietă, tratamente?

Organismul meu a fost fâșneț și, îtr-adevăr, am slăbit rapid, însă nu mă gândesc la diete. Am nevoie de hrană pentru a putea susține alăptarea. Mă gândesc mai degrabă la sport, însă nu-mi permite timpul momentan. Noroc că am o viață cât se poate de activă. În privința celulitei și a vergeturilor, am apelat la creme, uleiuri și masaj.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE SEPTEMBRIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Instagram, Facebook, Revista VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton