Tot ce nu știai despre Anghel Damian, iubitul lui Theo Rose. Ce poreclă i-a dat fosta parteneră, Lia Bugnar: „Cred că are legătură cu...” / EXLCUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Tot ce nu știai despre Anghel Damian, iubitul lui Theo Rose. Acum ceva timp, înainte de a fi împreună cu solista, actorul ne-a oferit un interviu exclusiv în revista VIVA! în care a scos la iveală mai multe detalii nebănuite despre el. La 11 ani a început să poarte cercel în ureche, la 17 ani și-a făcut primul tatuaj și are un IQ de 154. De asemenea, tot el ne mărturisea ce poreclă a avut în adolescență, dar și cum îl alinta fosta lui parteneră, Lia Bugnar.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

La 11 ani ai început să porți cercel în ureche, iar la 17 ani ți-ai tatuat un leu, semnul tău zodiacal, pe ceafă. Care a fost motivația, îți mai amintești? Sau era doar teribilismul vârstei?

Cercel am vrut să am pentru că aveau în același timp și Eminem, și vărul meu Tudor de la Cluj, care era cu doi ani mai mare decât mine. Iar tatuaj mi-am făcut împreună cu o colegă de clasă și a fost mai degrabă un gest al independenței absolute. Nu aș numi asta teribilism, ci mai repede conformism cu vârsta și vremurile.

anghel-damian-1anghel-damian-1

Citește și: Lia Bugnar, primele declarații după ce Anghel Damian a confirmat relația cu Theo Rose:”Chiar nu simt nevoia să știe toată lumea”

Citește și: Theo Rose și Anghel Damian formează cel mai nou cuplu din showbiz!Ambii erau implicați în relații de lungă durată și și-au părăsit partenerii

Citește și: Cine este Mariana, tânara care seamănă izbitor cu regretata Denisa Răducu:”Sunt identice…”

Citește și: Ce dietă ține Anamaria Prodan la 49 de ani:”Am grijă de mine, căci vârsta nu iartă”

Tot ce nu știai despre Anghel Damian, iubitul lui Theo Rose

Ai regretat vreodată tatuajul? Ai mai simțit nevoia de atunci să-ți faci altul?

Niciun regret. Am simțit nevoia și mi-am și făcut un alt tatuaj, mai mic, pe brațul stâng, dar îmi înfrânez pornirile picturale, ca să nu-mi periclitez anumite oportunități în profesie. Dacă ar fi doar după mine, brațul stâng ar fi un tatuaj sleeve. On va voir, vorba bulgarului. (zâmbește)

Cum era Anghel Damian ca licean? Acum ai mare succes la sexul frumos, dar în adolescență cum stăteau lucrurile? Erai la fel de curtat de fete?

Nu o să pun o mască de falsă modestie, prin urmare nu cred că am stat rău la capitolul ăsta niciodată. În liceu eram sportiv, om de bază în echipa de baschet a școlii, lucru care îți aducea notorietate în rândul colegelor. Mai târziu, am fost în trupa de teatru a școlii, și de acolo a venit și aura de „artist în căutări. Hai să recunoaștem, erau două atribute forte în adolescență. La care adăugăm înălțimea, hazul (sic!), ascuțimea minții, modestia (haha!) și avem un pachet cel puțin decent pentru momentul la care facem referire.

Ce poreclă i-a dat fosta parteneră, Lia Bugnar

Ce poreclă aveai pe vremea adolescenței? Dar acum? Spune-ne și de ce!

În adolescență, cam până pe la 15 ani, eram poreclit Grasu. Apelativul vorbește de la sine. Eram gras bine, aveam cam 94 de kilograme. Acum, prietenii intimi îmi spun Husky, poreclă dată de Lia, și cred că are legătură cu ochii. Sau comportamentul. Sau amândouă.

Faptul că ai un IQ de 154 te-a și încurcat, la un moment dat, în viață? Nu toți se simt confortabil în prezența unui tip super inteligent..

Haha, ce cercetare amănunțită… Ce pot să zic, de multe ori ajung la concluzia că expresia biblică „fericiți cei săraci cu duhul are mare însemnătate. Dar ar suna foarte prost să spun că mă încurcă IQ-ul, așa mă bucur tacit că ai făcut o asemenea investigație legată de mine și continui să îmi port „inteligența cu demnitate.

Cum a slăbit

Ai 1,90 m și o siluetă de manechin. E greu de crezut că ai fost poreclit cândva Grasu… Ai avut, spuneai mai demult, la aceeași înălțime, și 61, dar și 94 de kilograme… Cum ai reușit să te stabilizezi la 72 de kilograme?

Voință, ambiție și mult timp dedicat sportului și nutriției. Viața mea a ajuns să fie ghidată de niște principii ferme legate de mișcare și de „ce anume? și „când anume? să mănânc. Ajută și că nu beau alcool și că m-am lăsat de fumat. Cu alte cuvinte, duc mai departe expresialatinească „mens sana in corpore sano.

Mai ai momente în care tânjești după junk food? Te temi că ai putea, cândva, să te îngrași din nou? Până la urmă, sunt o mulțime de actori rubiconzi care au avut succes…

Bineînțeles, pericolul junk food-ului e la tot pasul, dar am reușit să găsesc o metodă prin care îmi accept gândurile astea și, totuși, să nu le las să mă domine. Recompensa mea este că, în timp ce multă lume din jurul meu se chinuie cu oscilația în greutate, eu trăiesc bine și nu am problema asta. Iar pentru un fost gras, teama de a fi din nou gras funcționează ca cel mai bun adjuvant motivațional.

Cum se autocaracterizează Anghel Damian

Și dacă tot am vorbit despre asta, cât de mult contează aspectul fizic – în afară de talent, bineînțeles – pentru obținerea unui rol?

Contează enorm. Prima probă pentru un rol este potrivirea fizică cu personajul imaginat de autor, deci, cu tot talentul din lume, poți să pici un casting dacă nu te încadrezi fizic. Apoi, lumea are o slăbiciune pentru frumos, pentru trupuri armonioase și, ca actor, ești avantajat dacă ai un corp lucrat, plăcut estetic.

Și în final, o provocare! Dacă ar trebui să te descrii în 5 cuvinte, să zicem, care ar fi acestea?

Pragmatic. Curios. (Auto)Ironic. Emoțional. Loial.

Sursă foto: PR, Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton