Anisia Gafton, reacție acidă după ce fanii i-au spus că este de nerecunoscut în urma operației de la nas: „Nu m-am schimbat, nu a plecat talentul. Așa arăt eu, asumată, fără filtru”

 Calin Maria Bianca
.

Anisia Gafton, reacție acidă după ce fanii i-au spus că este de nerecunoscut în urma operației de la nas. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că în urmă cu două luni Anisia Gafton a trecut printr-o operație de micșorare a nasului, dar totodată și de natură medicală. De atunci, pe lângă numeroase laude și comentarii frumoase, actrița se confruntă și cu un val de hate din partea răutăcioșilor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Anisia Gafton s-a operat la nas din cauza unei deviații de sept, astfel, fiindcă tot a ajuns pe mâinile medicilor privind această problemă de sănătate, a decis să apeleze și la rinoplastie în același timp pentru o recuperare mai bună. Totul bine și frumos până aici, însă după ce le-a arătat fanilor rezultat a urmat o serie de reacții!

befunky-collag-68befunky-collag-68

Citește și: Cum arată Anisia Gafton la o lună și jumătate după ce s-a operat la nas. Reacția fanilor: „Parcă nu mai e ea'

Citește și: Cum arată Anisia Gafton după ce s-a operat la nas: „O deviație de sept, oricum trebuia îndreptat. Așa că am umblat și estetic”/ S-a schimbat total

Citește și: Oana Roman a povestit cum a decurs ultima întâlnire cu mama ei, Mioara Roman, înainte să moară: „A definit, practic, întreaga ei existență. Am simțit în acea zi…'

Citește și: Alice Peneacă și Dragoș Caliminte și-au botezat fetița în secret. Ce spune vedeta despre depresia postanatală: „Sunt niște schimbări foarte mari”

Anisia Gafton, reacție acidă după ce fanii i-au spus că este de nerecunoscut în urma operației de la nas

Au trecut două luni de la operația suferită, însă fanii continuă să comenteze privind aspectul ei fizic după rinoplastie. Mulți sunt de părere că îi stă foarte bine, dar în același timp haterii consideră că era mult mai frumoasă înainte de această intervenție. Bineînțeles, cel mai mult contează părerea ei și faptul că se simte bine în pielea ei, însă nu a putut să nu clarifice situația în fața tuturor și să le ofere o replică răutăcioșilor.

„Asta sunt eu, fără filtru. Voiam să lămuresc câteva aspecte. Pentru că sunt o persoană sinceră și asumată, am ales să fac public faptul că mi-am făcut o operație de deviație de sept, operație pe care trebuia să mi-o fac în urmă cu ani buni în urmă, în ultima vreme s-a complicat cu nara stângă. Nu mai respiram deloc, iar pe lângă asta am ales să fac o schimbare estetică, schimbare de care eu sunt foarte mulțumită.

Consider că mă întinerește câțiva ani, în ciuda părerilor unora sau altora. N-ai cum să mulțumești pe toată lumea, așa că mergem mai departe. Această operație de sept, cu operația estetică au mers mână în mână. Gândiți-vă invers, dacă-mi făceam doar operația estetică ce se întâmpla cu interiorul meu, adică afară frumos și înăuntru stricat, ca și cum ai avea o mașină frumoasă și înăuntru când intri are motor de trabant. E ca și cum afară-i vopsit gardul, înăuntru-i leopardul, afară o casă frumoasă și înăuntru șantier. De aceea s-a împletit foarte bine sănătatea cu esteticul. Acesta nu este rezultatul final. Rezultatul final al operației se va vedea abia peste 6 luni sau un an', a spus Anisia Gafton pe rețelele sociale.

De ce nu vrea Anisia Gafton să spună numele medicului public

Mulți fani au crezut că Anisia Gafton a colaborat cu un medic pentru această operație, însă surpriza a fost când ea nu a spus deloc numele medicului. Mulți fani s-au arătat impresionați de rezultatul actual, chiar dacă abia peste jumătate de an se va vedea marea schimbare, astfel că au cerut numele medicului, moment în care actrița a făcut o serie de precizări.

„Pe lângă asta, nu există nicio conspirație. Nu au coborât OZN-urile și mi-au luat mintea și m-am gândit eu să fac strategie de marketing, să nu zic numele doctorului ca după nu știu câte luni să fac o scenă și să iasă din joben numele medicului. Am plătit pentru serviciile medicului, simplu. Nu vreau să spun numele medicului pentru că nu are nevoie de reclamă. Dacă vreți să știți cu adevărat numele medicului, atunci puteți să îmi dați mesaj în privat și o să vă răspund așa cum cred că este corect.„, a continuat Anisia Gafton.

Anisia Gafton: „Așa arăt eu, fără filtru și asumată'

Spre deosebire de multe vedete din showbiz-ul românesc, Anisia Gafton a ales să fie transparentă cu publicul ei, motiv pentru care nu a ascuns operația de micșorare a nasului, ci din contră. Aceasta s-a afișat naturală, fără filtru, pentru a se vede rezultatul adevărat, explicând că și după această intervenție rămâne aceeași persoană pe care o știu toți.

Dragii mei, nu m-am schimbat, nu a plecat talentul. Dacă era talentul în funcție de nas, atunci îmi puneam eu, în loc de nas aveam o secure. Așa arăt eu, fără filtru, asumată. Nu am zis că a venit primăvara și mi-a picat nasul. Ce mai este de vorbit. Nu cred că mai trebuia să explic, dar am simțit nevoia să lămuresc câteva aspecte', a mai precizat Anisia Gafton pe rețele sociale.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton