Anna Lesko, complet goală pe internet. Vedeta arată senzațional la 39 de ani

.

Anna Lesko a apărut complet goală pe internet, după ce a postat pe una dintre rețelele de socializare imagini incendiare cu ea. Fără inhibiții, cântăreața a renunțat la haine și și-a arătat formele în fața camerei foto. Vedeta arată senzațional la 39 de ani, iar fotografiile sunt cu adevărat incitante.

Anna Lesko a renunțat la inhibiții, dar și la haine. Artista a lăsat pe toată lumea fără cuvinte atunci când a ales să fie protagonista unui shooting incendiar. Anna Lesko a renunțat și la lenjeria intimă, iar corpul ei a fost acoperit de un voal alb. Imaginile sunt vedeta sub absolut incendiare.


La 39 de ani, Anna Lesko se menține foarte bine și formele sale atrag privirile oricui. Vedeta nu a mai ținut cont de nimic și a postat fotografiile pe una dintre rețelele de socializare. În doar câteva ore, Anna Lesko a primit mii de aprecieri din partea prietenilor virtuali. Imaginile au stârnit controverse, însă cântăreața nu pare a fi deloc afectată de comentariile răutăcioase pe care le-a primit. Anna Lesko și-a asumat totul și este mândră de pictorialul sexy pe care l-a realizat.


Anna Lesko, complet goală

Citește și: Codin Maticiuc n-a uitat de Anna Lesko. Au avut o relaţie serioasă

Citește și: 24 de întrebări cu Anna Lesko – I-ar plăcea să se reîncarneze într-un cal sălbatic

FOTO: Instagram