Anna Lesko, despre greutățile de la începutul carierei. S-a mutat în România când era adolescentă, fără să știe limba: „Nu am avut niciodată o viață ușoară. Munceam pe rupte, deși am avut foarte multe decepții. Am fost mințită…” / EXCLUSIV

.

Anna Lesko ne-a oferit acum ceva timp un interviu emoționant în revista VIVA!, în care ne-a vorbit despre carieră și viața ei personală. Am rememorat împreună venirea ei în România – o perioadă grea, dar în același timp frumoasă. Era doar o adolescentă pe atunci și nu cunoștea deloc limba, dar a ajuns în cele din urmă să studieze la Facultatea de Drept, după multă muncă. Îndrăgita artistă, acum în vârstă de 45 de ani, ne-a povestit prin ce greutăți a trecut la începuturile sale în muzică și cum s-a acomodat în țara noastră.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Sunt convinsă că mulți cred că ai avut o viață foarte ușoară. Dar puțini știu că ai venit în România când erai adolescentă și nu știai o boabă românește, că ai învățat pe rupte și ai intrat la Facultatea de Drept… Cum îți amintești acum acei ani?

Foarte frumos, au fost niște ani plini de informații și care au contribuit mult la educația mea. Felul în care eu m-am integrat în societate, ce am învățat eu din această facultate a contat și a pus o amprentă puternică asupra educației mele. Nu am avut niciodată o viață ușoară. Pentru tot ce am astăzi am muncit enorm. Am muncit foarte mult pentru mine, și de-abia când am fost pregătită am intrat pe „câmpul de luptă. Pentru absolut orice, am dus o luptă temeinică.

anna lesko 1anna lesko 1

Așa am ajuns și în România, fiindcă a fost o provocare să vii aici, fără să știi limba română. Când le-am dat vestea alor mei… ferească Dumnezeu! Am studiat intens limba română cu o profesoară și, după luni de muncă – făceam 8 ore de limba română pe zi –, m-am pus pe picioare, am învățat limba, am făcut față Facultății de Drept și am fost apreciată. Era o perioadă frumoasă, dar pentru oameni ambițioși. A fost greu, dar a fost o perioadă extraordinară, plină de ambiție și de a-ți demonstra că tu poți. Iar de acolo a durat până în prezent, fiindcă fiecare zi este o provocare.

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Minodora Tătărușanu, mama Minodora Tătărușanu, la nunta fiicei sale cu Valeriu Gheorghiță: „Soacră mică…'/ Ce ținută a purtat fratele vedetei, Petru

Citește și: Gina Matache explică de ce s-a împotrivit divorțului fiicei sale, Oana, și relației ei cu Radu Siffredi: „Am retrăit momentul cu mama și aveam impresia că trebuie să o iau de la capăt”

Citește și: Anna Lesko, la un pas de căsătorie de două ori: „Am fost cerută, dar a intervenit…'. Ce spune despre al doilea copil/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a trecut Anna Lesko peste despărțirea de tatăl fiului ei: „Să rămâi singură nu este ușor, dar este mai bine decât să stai într-o relație toxică în care tu îngenunchezi' / EXCLUSIV

Anna Lesko, despre greutățile de la începutul carierei

Când ai simțit că viața ta intră pe făgașul potrivit, că ești pe drumul care trebuie și că greutățile devin controlabile?

Odată cu trecerea timpului, cam pe la 30 de ani, am devenit mult mai sigură, munceam pe rupte, deși am avut foarte multe decepții: în domeniul artiștilor a intervenit criza, s-au împuținat concertele, am avut colaborări în care am fost mințită, nu am mai avut niciun manager și am devenit propriul manager. Fiecare om a avut aportul lui la tot ce a însemnat cariera mea, iar astăzi sunt aici datorită tuturor evenimentelor, datorită oamenilor.

Întotdeauna mulțumesc Universului, altfel nu puteam fi astăzi aici, nu puteam gândi așa și nu puteam fi atât de fericită și de împlinită. Eu din copilărie știam că pot să mă bazez pe mine. Întotdeauna am fost un sprijin, un pilon în familia mea. Eu mă bazam pe mine foarte mult și aveam curajul acesta de a mă arunca în provocările vieții.

Anna Lesko, despre picturile sale: „Pe unele le-am vândut, altele au rămas la o altă casă din altă relație'

Ce relație ai cu pictura, în ultima vreme? Câte tablouri, aproximativ, ai pictat până acum și ce s-a întâmplat cu ele? Unde le păstrezi? Bănuiesc că ai mai și vândut…

Cred că am pictat aproximativ 35, poate un pic mai multe, spre 40. Pe unele le-am vândut, altele au rămas la o altă casă din altă relație, o parte le am la mine. Am mai pictat, dar un pic mai rar. În continuare pictez, dar altădată aveam puțin mai multă disponibilitate pentru a petrece timpul în fața șevaletului.

Anna Lesko are o colecție impresionantă de costume de scenă

E clar că toate costumele tale de scenă sunt absolut deosebite. Aș vrea să te întreb în ce măsură ți le mai faci singură și dacă le-ai păstrat, de-a lungul timpului…

Da, mi-am păstrat. Eu nu le fac singură efectiv, eu le creez împreună cu Andreea Corvin. Andreea este cea care, cu mânuțele ei, creează toate cele. Discutăm traiectoria, direcția, totul, creăm de aproape 20 de ani tot ce port, atât ce port pe scenă, cât și ce am în garderoba personală. Andreea e cea care le creează efectiv.

Eu oricum vin dintr-o familie în care coseam și croșetam toți. Nu îmi e deloc străină această arie. Consider că bazele elementare trebuie să le știe orice fată. Nu trebuie să fii maestră, trebuie să știi să croiești, să coși și de mână, și la mașină. Trebuie să știi de toate. Când scoți din casă o fată, fata aia trebuie să fie brici, să le știe pe toate.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton