Antena 1 a găsit înlocuitori pentru chefii demisionari: „Fii cu ochii în patru. Vin noi chefi la cuțite”. Cum arată promo-ul noului sezon Chefi la cuțite

 Ifrim Georgiana
.

Antena 1 a anunțat că a găsit înlocuitori pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, după demisia în grup de la începutul lunii octombrie. Postul de televiziune a publicat un videoclip de promovare al noului sezon „Chefi la cuțite', care va debuta, conform acestuia, „în curând'. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

La început de toamnă, Antena 1 a anunțat că pregătește un nou juriu pentru emisiunea „Chefi la cuțite, după plecare lui Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. Cei trei bucătari au refuzat să mai participe la filmările pentru noul sezon al show-ului culinar, invocând starea de oboseală. Pentru că nu s-au mai prezentat la filmări, cei trei au fost dați în judecată de Antena Group. Cu doar câteva momente în urmă, postul de televiziune a anunțat că s-a format un nou juriu pentru show-ul culinar.

che9che9

Citește și: Chefii demisionari de la Chefi la Cuțite plănuiesc împreună un proiect în online: „Ne gândim să facem ceva împreună, dar vrem să nu ne mai vedem o perioadă. Nu a fost vorba despre bani”

Citește și: „Noi am vrut să facem treabă. Noi, în șapte ani, am adus niște cifre”. Cătălin Scărlătescu, despre scandalul Chefi la Cuțite, după ce el, Bontea și Dumitrescu au fost dați în judecată de Antena 1

Citește și: Cine este Alex Maxim de la Vocea României 2023. A început să cânte la evenimente de la 12 ani, alături de tatăl său

Citește și: Oana Roman a răbufnit după un comentariu legat de silueta ei: „Ai slăbit că te-a părăsit bărbatul?'. Răspunsul ei spune tot despre despărțirea de Marius Elisei

Antena 1 a găsit înlocuitori pentru chefii demisionari

Antena 1 a publicat videoclipul de promovare al noului sezon „Chefi la cuțite', anunțând că au fost găsiți înlocuitori pentru Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu. În promo-ul respectiv, membrii juriului apar blurați, dar printre numele vehiculate se numără Ștefan Popescu, Nicolai Tand, Florin Ivan, Iosif Ștefănescu și Orlando Zaharia.

„Fii cu ochii în patru. Vin noi chefi la cuțite. Televiziunea are gust. În curând pe Antena 1 și pe Antena Play', este mesajul care însoțește videoclipul de promovare al următorului sezon „Chefi la cuțite'.

Amintim că chefii demisionari erau constrânși de contract să se întoarcă la filmările pentru noul sezon „Chefi la cuțite', însă refuzul lor i-a adus în proces cu Antena Group, care are ca obiect „obligarea să execute contractul de prestații artistice'.

De ce au demisionat Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu

În comunicatul referitor la demisia juraților de la „Chefi la cuțite', s-a menționat că cei trei au invocat starea de oboseală. Postul de televiziune ar fi ajustat programul de filmări conform propunerii lor, pentru ca în octombrie să demisioneze.   

„Am fost surprinși de anunțul de ultim moment al celor trei jurați, pentru că ne aflam într-un stadiu extrem de avansat al pregătirilor pentru filmarea sezonului următor și pentru că suntem într-o relație contractuală cu cei trei. Motivul principal invocat de aceștia a fost starea de oboseală, deși a existat o pauză de 6 luni între sezoane. Ne pare rău că toate încercările de a rezolva această situație nu au dus la soluția ideală.

Chefi la cuțite este un format puternic, iar producătorul Mona Segall este o creatoare unică – a reușit întotdeauna să găsească oamenii iubiți de public. Sunt generații întregi de oameni de televiziune care îi datorează cariera și mai ales substanța devenirii a ceea ce sunt azi. Îi putem vedea pe toate ecranele. Așteptăm cu mult interes noua generație de succes Chefi la cuțite, pentru că Mona și echipa ei știu ce înseamnă magia showurilor unice', a spus Mihai Ioniță, CEO Antena Group.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton