Antena 1 îi cere lui Cătălin Scărlătescu daune de 100.000 de euro pentru un contract de imagine extern: „Pârâtul a postat în favoarea...”

.

Antena 1 îi cere lui Cătălin Scărlătescu daune de 100.000 de euro pentru un contract de imagine extern. Pe când încă era angajat în trust, fostul jurat de la „Chefi la cuțite' a promovat o marcă de legume la conservă, fără a cere acordul șefilor. Așa a ajuns într-un alt proces cu compania de media și i s-au cerut despăgubiri uriașe.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!


Scandalul dintre Antena 1 și cei trei jurați de la „Chefi la cuțite’ a debutat în luna octombrie a anului trecut. Postul de televiziune anunța, pe 12 octombrie, că a încheiat colaborarea cu Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea. Aceștia nu s-au mai prezentat la filmări și au invocat oboseala acumulată. De atunci și până în prezent, Antena Group a deschis mai multe procese pe numele lor.

Citește și: Reacția PRO TV, după ce Antena 1 a dat în judecată postul și pe Chefii Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu: „Știm despre recenta acțiune în instanță. PRO TV s-a concentrat întotdeauna pe…’ / EXCLUSIV


Citește și: Dan Negru, după ce Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea au anunțat că revin la MasterChef: „Banii nu sunt singurul răspuns. Sunt coaja dar nu miezul…„ / Ce spune despre plecările vedetelor de la Antena 1

Citește și: Ramona Paun, detalii neștiute despre nunta cu Cosmin Mihăiță. Cum a urmărit familia din România ceremonia din America: „Deși părea atât de complicat la început, când ne-am decis că o să fie la New York, lucrurile s-au legat fantastic'

Citește și: Andreea Bălan și Victor Cornea au împlinit un an de relație: „La mulți ani nouă!’ / Cum au sărbătorit și ce surpriză romantică i-a făcut artista iubitului ei


Antena 1 îi cere lui Cătălin Scărlătescu daune 100.000 de euro pentru un contract de imagine extern

Se pare că Scărlătescu are alt proces în desfășurare cu Antena Group, care l-a acuzat că a promovat o marcă de reclame la conservă, fără a le cere acordul, potrivit hotnews.ro. Datele din dosarul aflat pe rolul Tribunalului București arată că fostul jurat avea obligația să solicite acordul scris postului pentru „realizarea de emisiuni tv, seriale, filme sau alte producții tv sau la realizarea în orice modalitate de materiale Online cu terți ce nu fac parte din trustul Antena Group’.


Iar pentru fiecare încălcare contractuală s-a stabilit o clauză cu plata unei despăgubiri de 100.000 de euro. Odată cu demisia lui Scărlătescu de la „Chefi la Cuțite’, Antena Group i-a numărat aparițiile online și astfel s-a constat că a avut un contract de imagine extern pe durata contractului.

Pe 31 octombrie, Cătălin Scărlătescu  a fost notificat prin intermediul unui executor judecătoresc că trebuie să plătească în termen de 3 zile 100.000 de euro daune pentru încălcarea obligației asumate în contract.


Cum a răspuns Cătălin Scărlătescu acuzațiilor

Acuzat de Antena Group că și-a încălcat contractul, Scărlătescu a invocat „nulitatea clauzei contractuale’. Trustul l-a acuzat de rea credință și l-a dat în judecată.


„Pârâtul a participat la realizarea de materiale online și a postat în mediul ordine materiale realizate în favoarea terțului Daucy (un număr de 22 de promovări), terț care nu face parte din trustul de care aparține Societatea (Antena Group n.r.), fără a obține în prealabil acordul scris al Societății’, se arată în acțiunea depusă în instanță.

Sursa foto: Facebook