Antonia se vaită că a luat câteva kilograme în plus: „Fata voastră a devenit un pic plinuță. Sunt în etapa mea de grăsuță. Trebuie să...”

 Calin Maria Bianca
.

Antonia a luat câteva kilograme în plus. Antonia nu are nevoie de vreo descriere, fiind cunoscută drept una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, dar totodată și una dintre cele mai frumoase femei. Se bucură de o frumusețe răpitoare atât la nivelul feței, cât și când vine vorba de corp. Ce-i drept, multe femei își doresc o siluetă demnă de invidiat ca și a ei, însă se pare că iubita lui Alex Velea nu este deloc mulțumită de fizicul ei din prezent.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Antonia a cucerit de fiecare dată cu prezența sa, astfel că oriunde a mers, a întors toate privirile, indiferent că vorbim despre o ținută sexy sau una clasică. Frumoasa artistă a lucrat foarte mult pentru a se bucura de o siluetă demnă de invidiat, însă se pare că în ultima vreme a fost delăsătoare privind acest aspect. Nu, asta nu o spunem noi, ci chiar iubita lui Alex Velea a făcut aceste afirmații pe pagina ei de Instagram.

antonia8-1antonia8-1

Citește și: Cum arată Antonia nemachiată, la 34 de ani. Nu are operații estetice la nivelul feței

Citește și: Ce dietă ține Antonia, la 34 de ani: „Nu înseamnă că nu mănânc și dulciuri sau junk food, dar mult mai rar'. Cum o afectează bullying-ul din mediul online / EXCLUSIV

Citește și: Cătălin Bordea a vorbit despre infidelitate, chiar înainte de a anunța divorțul de Livia: 'Înșelatul ar trebui să fie ilegal. Vătămarea emoțională doare și…' / Semnele care ar fi prevestit despărțirea

Citește și: Cine este Marius Budin de la Insula Iubirii. Lucrează ca șofer în Austria și a cunoscut-o pe iubita lui la emisiunea Mireasa

Antonia se vaită că a luat câteva kilograme în plus

Antonia este destul de activă pe rețelele de socializare, unde împărtășește numeroase momente din viața ei, fie ele bune sau mai puțin plăcute. Ei bine, dacă în trecut era foarte mândră de silueta ei, se pare că lucrurile au luat o altă întorsătură. Artista a recunoscut că a pus câteva kilograme în plus și nu se mai simt bine în pielea ei așa, deși fanii nici că au observat, la cât de frumoasă este.

Oficial sunt în etapa mea de grăsuță. Fără dubii! Fata voastră a devenit un pic plinuță! Vouă nu vă pasă, nici mie nu mi-ar păsa, dar simt că trebuie să mă descarc. Trebuie să îmi recapăt motivația să mă duc la sală', a spus vedeta potrivit Pro TV.

Ei bine, artista a explicat că nu s-a îngrășat voit, ci doar fiindcă nu a mai fost atentă la alimentația ei, dar și fiindcă timpul nu i-a mai permis să ajungă și în sala de sport. 

Nu e doar despre motivație însă! E vorba de programul meu! Hai, Antonia, fii mamă, fii artistă, fii soție, fiica, fii prietenă, fii actriță, fii comendiantă!', a mai spus cântăreața.

Antonia: „Nu am scuze. Par nebună'

În urmă cu mai mult timp, Antonia a declarat în exclusivitate pentru VIVA! că face sport de minim trei ori pe săptămână, alături de Alex Velea. Nu doar că mergeau împreună, ci artista a spus despre el că o ajută și o motivează foarte mult, fiind partenerul perfect. Acum însă, Antonia încearcă să își găsească motivația, dar totodată și timpul necesar pentru a merge în sala de sport și a arăta din nou la fel ca înainte, așa cum își dorește.

Dar nu am scuze! Mergi la sală așa cum ai făcut-o și anii trecuți, dimineața! Dar e așa de bine să dormi! Ah, dar ai uitat să menționezi înghețata pe care ai mâncat-o toată vara. Par nebună, dar mi-e foame și asta se întâmplă când mi-e foame!', a mai spus cântăreața.

De asemenea, pe lângă sportul pe care-l făcea împreună cu Alex Velea, Antonia a mai dezvăluit, pe atunci, tot pentru VIVA!, faptul că la capitolul dietă nu are reguli stricte, însă are un stil de viață sănătos.

„Încerc să respect anumite principii alimentare, mai ales că fac și sport pentru a mă menține în formă și pentru a avea corpul mult dorit. Cel mai des mănânc piept de pui la grătar sau vită la grătar cu multe legume, salate. Dar nu înseamnă că nu îmi fac și mici bucurii și nu mănânc și dulciuri sau junk food, de exemplu, dar mult mai rar.

Nu am ținut diete care mi-au dăunat, am fost întotdeauna adepta unui stil de viață din care sportul să nu lipsească și grija față de regimul alimentar, plus genetica, așa că nu am avut fluctuații mari de greutate decât în perioada celor trei sarcini', a spus vedeta pentru VIVA!, în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton