Antonia, mesaj îngrijorător în noua piesă: ”Simt că trăiesc doar pe jumătate”

 Alina Dan
.

Se spune că textele pieselor muzicale reflectă sufletul, frământările și trăirile artistului. Așa se face că piesa recent lansată de Antonia i-a pus pe gânduri pe fani din cauza mesajului versurilor.

Artista a lansat recent 'Matame', o piesă care, de la finalul lunii noiembrie, de când a fost postată pe YouTube, și până azi are nu mai puțin de 2,5 milioane de vizualizări. Versurile sunt pline de emoție și transmit ceea ce artista a demonstrat că are din plin de oferit în ultimii ani: iubire.

Pentru promovarea noii melodii, Antonia a ales să posteze pe pagina ei de Facebook o captură din videoclip, însoțită de mesajul: 'Acum simt că trăiesc doar pe jumătate. Iubitule, nu mă abandona'. Până să înțeleagă că este vorba despre un vers din noua piesă, fanii artistei au fost cuprinși de îngrijorare. Ce se întâmplă cu preferata lor?

Confuzia s-a lămurit destul de repede, mai ales că artista nu a ezitat să-și expună fericirea pe care o trăiește alături de numeroasa ei familie. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton