Cum și-au făcut apariția concurenții și ispitele de la Insula iubirii la VIVA! Influencers Party 2024. Marcel s-a îmbrăcat ca Don Corleone, iar Iustina și-a arătat burtica de gravidă, într-o rochie sexy

.

A fost sărbătoare mare în showbiz-ul românesc, deoarece a avut loc evenimentul de toamnă VIVA! Influencers Party 2024, a cărei temă a fost „Sicilian Inspiration'. Majoritatea vedetelor prezente la petrecere au respectat dress code-ul. Iată cum și-au făcut apariția concurenții și ispitele de la Insula iubirii la VIVA! Influencers Party 2024! Au atras toate privirile și au strălucit de-a dreptul în ținutele pe care le-au ales!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI


Radu Vâlcan, concurenții și ispitele de la Insula iubirii și-au făcut apariția la evenimentul de toamnă VIVA! Influencers Party 2024, care a avut ca dress code „Sicilian Inspiration’. Printre cei prezenți la petrecere s-au numărat Marcel Andrei, Iustina Loghin, Cornel Luchian, Romeo Vasiloni și Claudiu Dragotă.

Citește și: VIVA! Influencers Party 2024. Cum s-au îmbrăcat vedetele la cel mai așteptat eveniment al toamnei / S-au întrecut în ținute și au respectat dress code-ul „Sicilian Inspiration’


Citește și: Cum s-au cunoscut canotorii Ionela și Marius Cozmiuc și în ce mod inedit a fost sportiva cerută în căsătorie: „Am primit și inelul, pe lângă diplomă și medalie. A fost foarte emoționant' / EXCLUSIV

Citește și: Adriana Trandafir, reacție după ce a primit decizia de recalculare a pensiei: „Eu nu aș trăi numai din asta: aș spăla șosele, aș îngriji de bătrâni, de copii…’ / Continuă să joace, după 42 de ani de muncă

Citește și: Mădălin Ionescu recunoaște că soția lui, Cristina Șișcanu, a renunțat la visele ei sau le-a amânat pentru a-i fi alături și pentru a crește copiii: „A încasat atâtea lovituri pe nedrept și le-a suportat în tăcere și cu o demnitate dincolo de limitele normalului' / EXCLUSIV


Cum și-au făcut apariția concurenții și ispitele de la Insula iubirii la VIVA! Influencers Party 2024

Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii Insula iubirii de la Antena 1, s-a îmbrăcat cu un tricou alb și un costum negru larg, iar în picioare a avut o pereche de teniși de aceleași non-culori. Soția lui, Adela Popescu, a optat pentru o fustă roșie cu paiete, o cămașă albă și cizme cu toc albe.


Iustina Loghin a ales o rochie lungă, galbenă, care i-a scos în evidență burtica de gravidă, în timp ce soțul ei, Cornel Luchian, a purtat un costum simplu, negru.

Marcel Andrei și-a făcut apariția exact ca un chulo! Ispita de la Insula iubirii a apărut la eveniment cu un costum verde închis, cămașă albă și o cravată vișinie. El a accesorizat ținuta cu un baston elegant, care a avut un leu auriu în vârf.

Armina Grigoraș, iubita lui, care l-a acompaniat la petrecere, a optat pentru o rochie lungă până în pământ, crăpată pe picior, turcoaz și pantofi negri cu toc. Partenera de viață a lui „Maluma de România’ a accesorizat ținuta cu bijuterii din argint și o geantă de brand neagră.


Romeo Vasiloni este o figură care atrage privirile de fiecare dată! El s-a afișat cu un costum negru, cămașă albă și pantofi maro. Ispita de la Insula iubirii a venit la petrecerea VIVA! Influencers Party 2024 cu noua iubită.

Daniel Ungureanu, alias Dany Boy, s-a îmbrăcat casual. Concurentul de la Insula iubirii a ales să fie lejer în seara petrecerii, astfel că a optat pentru o ținută albă, având blugi, un tricou, sosete lungi și adidași.

Claudiu Dragotă a venit însoțit alături de fostul iubit al Mariei Covasa. Nici el nu s-a complicat prea tare, astfel că a ales o ținută casual.


A fost evenimentul de toamnă VIVA! Influencers Party 2024

Pe data de 18 septembrie 2024, lumea mondenă din București are un motiv bun de sărbătoare, deoarece a avut loc VIVA! Influencers Party 2024. Evenimentul a adus împreună vedete importante, influenceri și persoane cu o prezență semnificativă pe rețelele de socializare, toți pregătiți să strălucească în ținute deosebite, fiind în centrul atenției camerelor de filmat și al aparatelor de fotografiat.

Petrecerea s-a desfășurat pe terasa de la mall ParkLake din Capitală, la etajul 1, unde invitații au ales să se bucure de petrecere într-o manieră grandioasă, specifică VIVA!. Tema din acest an a petrecerei de toamnă a fost „Sicilian Inspiration’. Distracția a fost la cote maxime!


Premiile VIVA! Influencers Party 2024

VIVA! Influencers Party 2024 recompensează persoanele cu o activitate intensă în mediul online, care au devenit vedete datorită carierei lor și au reușit să se impună ca influenceri într-un anumit domeniu. În seara evenimentului, pe scenă au urcat personalități de renume din lumea mondenă.


Daniel Pavel, carismaticul prezentator, nu doar că a deschis evenimentul, dar a avut grijă să prezinte fiecare vedetă în parte, înmânându-i premiul și oferindu-i o descriere impresionantă, personalizată pentru fiecare câștigător.

Vedetele premiate sunt următoarele: Ilinca Vandici prezentatoare a emisiunii Follow us!, de la Kanal D, și realizatoarea podcastului Te ascult!; Carmen Brumă, jurnalistă, realizatoare TV și autoare de cărți și programe de slăbit; Anca Serea; Larisa Iordache, medaliată olimpică, cvadruplă medaliată mondială și de 16 ori medaliată europeană; Diana Munteanu, actriță și coprezentatoare a emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani’ de la Antena 1; prezentatoarea de televiziune Andreea Mantea; actrița Andreea Ibacka; Adela Popescu, ctriță, cântăreață, prezentatoare de televiziune; Radu Vâlcan, actor și prezentator de televiziune; Radu Ștefan Bănică; Ioana State, finalistă a emisiunii iUmor; artista și actrița Karmen; artista Bibi.


Le mulțumim sponsorilor și partenerilor noștri: ParkLake Shopping Center, Ploom, Herbalife, Birra Moretti, Domeniile Franco Romane, Purple Flowers.

Sursa foto: VIVA!/ Instagram